Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz emiki6 #73688 üzenetére

    Tegnap próbáltam a mikrofont USB-ről (USB-ről kategóriákkal jobb a hangja a fejesnek, mint BT-ről). A Windows simán látta viszont a játéknál nem ment és fogalmam sincs, hogy hol kell megadni a mikrofont. A Steamben esetleg??

    A zárt planár fából vaskarika. Én még jó zárt planárt nem hallottam, de a DSP-vel kiegyenlített frekimenet elég jó eredményt hoz. Szokatlanul jót! De a HE400s Focuspaddal pl önmagában egy jó forrásról jobb fejes mint a Mobius. Ezt meg is mutattam emiki6-nak arról a láncról amivel a Empyrean-t hajtom éppen (CD a forrás)

    Fericske
    Vannak gyári beállítások a fejeshez. Flat, Default, Music stb, de én óriási különbséget nem hallottam közöttük, de biztos van, ha benne van. :) Egyébként mintha olyat olvastam volna (csak félszemmel néztem rá egy angol cikkre) hogy az Audeze nagyfőnök is szkeptikus volt a fejessel szemben. Ehhez képest már a játékkészítők is veszik és ezzel kezdik fejleszteni a játékok hangjait és írják a zenéit.

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák