- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Ez vótmá amúgy?
ツ Headphones on - World off
-
bigmasterg
addikt
Hát ez? Motorhead anti beats.
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #4654 üzenetére
Eléggé HD661 átdolgozásnak tűnik, szóval akár még jó is lehet.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
titán
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #4654 üzenetére
Tolvaj!!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
thomeef
őstag
Sennh HD555 kaliberű fejesek, mivel azt váltottam le rá. Az adatlapja lehet gagyi bármelyik fejesnek, bármelyik webshopban, attól az még lehet jó.
Azt nem tettem hozzá hogy a fejest nem az extrém vájtfülűeknek ajánlom, hanem az emberek másik 99%-nak[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Fandango
veterán
-
baluka26
nagyúr
Akárhányszor, amikor hangdobozozok késztetést érzek, hogy beírjam, hogy ti is vegyetek egy kisebb rendszert, olcsón. Egész más élmény
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A Skullcandy S5LWCZ-032 fejhallgatóról mi a véleményetek? Mobiltelefonhoz kellene, játszásra. A mélyhang kiemelés fontos lenne! Köszönöm a segítséget!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #4668 üzenetére
Nálam itt aztán semmi sem ideális. Asztalon vannak, háromutasok, sarokban vannak. Mégis élmény
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz bigmasterg #4668 üzenetére
Sztem is más élmény.
Nem jobb,nem rosszabb,más.Érdemes foglalkozni akusztikával, de nem gondolom, hogy csak süketszobában lehet élvezni a zenét.
Vannak paneljeim nekem is, néha használom is őket, de, ha nem jutott eszembe kipakolni zenehallgatás előtt, akkor én már fel nem állokeladó topping dac
-
Deadzone41
őstag
válasz Fandango #4665 üzenetére
igen, körbeölelős térrel rendelkező fülesekhez nálam kötelező.
baluka26: nekem van hangfalas láncom, de kb csak háttérzajnak használom amíg itt lakom, eléggé overkill volt ebbe a szobába. vittem már sok helyre ezeket a dobozokat, és elképesztő különbségek vannak különböző akusztikai környezetek közt. kezeletlenül finoman szóval egyik sem volt tökéletes. bigmasterg-vel értek egyet.
-
contaxg
veterán
válasz Deadzone41 #4672 üzenetére
A szomszéd teljesen más lánca (Zuu dobozok+Exposure erősítők) igen hasonlóan szól mint az enyém. Tehát költhetek milliókat erre-arra, ha nagyjából minden hasonlóan fog szólni, mint előtte...így mindent betoltam egy sarokba és webrádiózom rajta.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
Ha az 5ezres teszkós 5.1 nem számít, akkor nem
Deadzone: Az egész hangdobozos láncom (DAC-ot nem számítva) kijön egy LCD3 párna árából. Csak úgy hozzávetőlegesen...
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Hallottam már utópiát igen rossz körülmények között. rosszabb volt, mint sok párszázezres doboz.
Most vagy nálam nem ennyire rossz az akusztika, vagy nemtom, de simán élvezem a zenét.Jó,hát,amikor a lépcsőt kinyitottuk a nappali szélén, és 2mp-vel később visszaérkezett föntről a hang, nah az más kérdés. Ott nem volt mese,pokrócokkal burkoltam a fél nappalit
Akkor maradjunk annyiban, hogy rettentő rossz akusztikájú helyen akusztikával foglalkozzon előbb ember.
Dead:mármint milyen sorrend?
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Deadzone41
őstag
válasz contaxg #4673 üzenetére
nálad szép nagy szoba van, sok nyitott, könyves, lp-s meg egyebes polccal. átrendezéssel, és pár elemmel biztos jó dolgokat lehetne kihozni belőle.
Pityu: nálam így van a sorrend: akkusztika, dobozok, és a többi
nálad szerintem csak csillapítani kéne a visszaverődésekből, de ez is egy igen bonyolult, összetett szakma, inkább nem barbárkodok bele .
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Szobaakusztika nálam is elég pocsék, így elvagyok egy Genius 3000A-val, ha megunom a fejest.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #4676 üzenetére
Azt tudtam már évekkel ezelőtt is. Ettől még nem lehetetlen zenét hallgatni panelek nélkül. Volt nálam többször is Hivox Zoli. (akusztikus szakmáját tekintve) Adott pár tippet,de a 4. dimenziót kellemesnek találta
Meg kellett húzni a határt, mi az, amit párom eltűr a nappaliban. Azért ez meg fog maradni család központi szobájának, nem lesz belőle süketszoba.
eladó topping dac
-
Deadzone41
őstag
válasz bajnokpityu #4675 üzenetére
fontossági sorrend. én így kezdenék el rendszert építeni: már a dobozok kiválasztásakor tudni kell, hogy milyen körülmények közt lesz, eszerint érdemes a különböző típusú és méretű darabok közt válogatni. ha sok pénzem lenne, ezután hívnék egy szakit, aki mikrofonnal beméri, berendezi, és kezeli a helységet. utána lehet szerintem elkezdeni audiofilkedni az erősítőkkel, kábelekkel, és egyebekkel, ha erre van igény. amíg nincs meg a körülményekhez képest ideális lehallgató tér, addig ennek meglétére kell törekedni, mert ez hozza a legnagyobb változást hangban. szerintem
Meg kellett húzni a határt, mi az, amit párom eltűr a nappaliban. Azért ez meg fog maradni család központi szobájának, nem lesz belőle süketszoba.
ez érthető, én most arról az ideális helyzetről írtam, ahol van erre külön helység.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Deadzone41 #4676 üzenetére
A szoba formája nem jó sajnos. Az állóhullámok miatt egyszerűen megszűnik a basszus. A dobozaim ha szépen el vannak helyezve úgy szólnak min egy jobb PC hangszóró..., pedig a 28Hz-et -3dB-en tudja!! Borzasztó frusztráló tud lenni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Valaki esetleg az én kérdésemre tud válaszolni?
-
baluka26
nagyúr
válasz Deadzone41 #4681 üzenetére
Nekem a "buli" olyan 95 Hz környékén van. Akkora pukli van benne, mind állat. Szerencsére zenék itt annyira nem tevékenyek, így egészen naturális a hangkép. De tényleg.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #4682 üzenetére
Mennyi max rászánt összeg?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
contaxg
veterán
válasz Deadzone41 #4681 üzenetére
De, a gyerekszoba az zseniális lenne!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #4682 üzenetére
Általában nem népszerű a topikban a Scullcandy, úgyhogy nem valószínű, hogy volt már valakinek a fülén ez a típus. Az itt levők zenehallgatási céllal válogatnak a fejesek között, ilyesmiben tudnál inkább tanácsot kapni.
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #4687 üzenetére
Mi mást típusokat ajánlanánk, például egy kicsit többért Beyer DT235, Beyer DTX710, AKG 518LE, AKG K430... vagy olcsóbban Maxell Retro DJ. Persze elvileg lehetséges, hogy kiderülne, hogy az adott Skullcandy-nek szenzációs hangja van, de kicsi az esély, hogy akad itt olyan, aki hallotta már.
-
titán
válasz #71562240 #4688 üzenetére
A múltkor hallgattam egy Scullcandyt 10k alatt (sajnos típusra nem emlékszem), és nem is volt borzalmas. Jobb volt, mint a Maxellek, de valamivel rosszabb, mint a DT235. Szokásos rémmodellnél, a HD202/203-nál sokkal jobb volt. Nem volt kiemelkedő, de abszolút hozta az árszintjétől elvárható hangminőséget.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zoli133
addikt
Nos, meghallgattam a Digitech-et. Rövden: jelenlegi árán BEST BUY. A 12k körüli mezőnyben a legjobb vétel.
Próbáltam szimamp-al és champ-el is (msII+-al mindkettő). Szerintem champel jobb volt a hangja, a dobok életre keltek amik szimampal nem volt az igaziak, ellentétben kicsit a gitárokkal ahol fordított helyzetet érzek de ott kisebb a különbség. Nagyon kellemes összbenyomásom alakult ki róla, de a 440-el összehasonlítva inkább a shure-t megtartom (Tudom jelenleg nem egy árkategória). El kell ismernem, hogy a vastag és kényelmes párnák rásegítenek a térre, sokkal nagyobbnak érződik, de találtam pár apró részletet amit a digitech elfedett a shure-al szemben."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
törölt tag
Én is nemrég azt jegyeztem meg, hogy bár a dizájnjuk-marketingjük miatt elvi alapon sose hordanék a fejemen Skullcandy-t nemrég meghallgattam két típusát, a Hesh-t illetve az Aviator-t és az árukhoz képest viszonylag kulturáltnak hallottam a hangjukat. Ahogy te is mondtad a másikra, nem best buy-ok ezek se, de értelmesen szólnak. Néhány hónapja Alan[HUN] rendesen leszólta itt az Aviator-t (iPad-ről hallgatta), én az ő elemzéséhez képest sokkal jobbnak hallottam. Csak ne lennének rajtuk azok a koponyák, na meg márkanevet is kellene cserélni...
-
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #4694 üzenetére
Majd számolj be róla, milyennek hallod, főleg, ha össze tudnád vetni hasonló árú típusokkal, amelyeket ismerünk.
(#4696) Ferenczi Áko: Akkor várjuk a beszámolót önmagában.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz #71562240 #4695 üzenetére
Az a baj,hogy az egyetlen viszonyítási alapom a munkahelyemről hazahozott
nonameSeven Headphones HD (ne keresd a google-ban,mert úgysem találod ) szóval én maximum annyit tudok írni,hogy nagyon fasza, vagy azt, hogy többet vártam egy 9000 ft-os fejestől..[ Szerkesztve ]
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
A mai napon megérkezett a Superlux HD-661 fejhallgatóm. Nagyon szépen muzsikál.
Egy gondom van vele. Amikor nem szól semmi se, akkor sistergést hallok. Ezt a sistergést folyamatosan hallom, de amikor megnyitok egy mappát, képet, egy új lapot a böngészőn vagy egyéb dolgokat csinálok, akkor ez a sistergés erőteljesebb lesz egy kicsivel, egy pillanatra. Mikor egy weblapot megnyitok, akkor erőteljesebb sistereg, addig míg be nem tölt az oldal.
Emellett pedig kis, halk kattanást hallok, amikor bezárok egy weblapot.
Miközben írom ezt a hozzászólást, a fejemen van a fejhallgató és most halk sípolásszerű hangra is figyelmes lettem.Ha valaki eltudja magyarázni, hogy mi ez, esetleg még segíteni is tud, annak örülnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs