-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz szakibá... #16250 üzenetére
Nem rossz, köszönjük!
-
-
titán
válasz #71562240 #16254 üzenetére
Az volt az állítás, hogy "Nem veszed észre a különbséget", és célzottan a kérdezőnek szólt. Azt hiszem ez az állítás teljes mértékben megállja a helyét. Ha az állítás így hangzott volna "Nem lehet észrevenni a különbséget", akkor lenne értelme Hopplázni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
válasz schawo #16255 üzenetére
Bár én (és a jelek szerint bmakszim is) valószínűbbnek tartom-tartottam a mondat általános szándékú értelmét (vagyishogy "nem lehet észrevenni a különbséget"), a hopplázásomkor mindkét lehetséges értelmezést figyelembevéve hoppláztam. Az általad ábrázolt értelmezés szerint ugyanis AMDFan konkrétan leortopédkriplizte Xaels kollégát. Hopplá! Szerintem a mindenképpen vállalhatatlan helyzetében AMDFan szivesebben vállalná az általános érvényű "nem lehet észrevenni-t", mintsemhogy személyesen Xaels agyi képességeiről tegyen kéretlen megállapításokat. Továbbra is hopplá! Egyúttal szerintem AMDFan szivesen visszaszívná fenti kijelentését, mivel ő sem hiszi el - lásd még az "ég és föld" tematikát a hifi topikban -, én ehhez a visszaszíváshoz kívántam kedves segítséget nyújtani a hopplázással. No persze tisztában voltam vele, hogy az én segítségem vörös posztó...
Hozzáteszem, óvatlanul te is Xaels agyi képességeiről tettél feltételezéseket kéretlenül. Én Xaels helyében nem örülnék ennek a kétes hírnévnek, mégha netán (feltéve, de meg nem engedve) Xaels hifis gyakorlatlansága révén ideiglenesen igaz is lehetne elvileg.[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Jó zenehallgatást! Egyrészt érdemes lesz újrahallgatni a régebbi zenéidet is, sok újdonságot fogsz bennük felfedezni, illetve próbálj ki olyan stílusokat is amiket eddig nem hallgattál, mert előfordulhat, hogy ezután értékelni fogod, illetve másképp fogsz közelíteni magához a zenéhez, más értékeket fogsz benne találni.
A lejtőt ne bánd, viszont ne hagyd magad megvezetni, csak azt hidd el amit hallasz a saját füleddel.[ Szerkesztve ]
-
válasz AMDFan #16257 üzenetére
Minden bizonnyal így lesz. Stílusok tekintetében szeretem a Daft Punk-ot, Vangelis-t és mellette sok játék, film zenét is. Elég nyitott vagyok ilyen téren, persze van amit soha nem fogok megszeretni.
Ami meg Kammerer megállapítását illeti, egyáltalán nem éreztem rossz szándékot benne illetve azzal is tisztában vagyok, hogy nem olyan kifinomult a hallásom mint itt sokaknak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
titán
válasz #71562240 #16256 üzenetére
Te most engem kripliztél le (), mert én jópárszor kijelentettem, hogy ÉN nem hallom a különbséget Igaz, hogy a legutóbbi kísérletem kábé másfél éve volt, de azóta is az az utolsó hivatalos álláspontom. De hidd el, kicsit se tudsz ilyennel megsérteni, hiszen én azt tudok, amit tudok.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SlausK
tag
Sziasztok!
Éveken át headseteket használtam, de mindegyik kábele elhalt fél-1 év után és nem is szigeteltek jól. (Az agybadugós fülesek nem nekem valók.) Most meguntam és úgy döntöttem, hogy inkább beruháznék egy fejhallgatóra. Mivel a bluetoothos fejesek elég drágák és a neten olvasottak alapján nem is szólnak olyan jól, ezért maradnék a vezetékeseknél. Viszont szeretnék cserélhető kábellel rendelkezőt találni, nehogy megint annak megtörése/tönkre menetele miatt kelljen kidobni az egészet a kukába. A keret nagyon max 12-13 ezer forint, de szívesebben vásárolnék 6-10 ezres összegben. Használnám otthon és utazás közben zenehallgatásra, illetve néha játékra, filmnézésre. Szinte mindenféle zenét hallgatok: rock, metal, dubstep, chillout, trance, zongora, (elektronikusakból főleg vocal) mikor milyen hangulatom van. Napiszinten utazok vonattal, busszal, metróval. Az összefoglaló alapján így nekem a zárt ajánlott, de kíváncsi lennék, hogy a fél nyitott megoldású fejhallgatók mennyire sugározzák kifelé amit hallgatok. Nem szeretném zavarni a mellettem ülőket.
Ezeket találtam eddig:
Superlux HD668B
Superlux HD669
Nem erről az oldalról vásárolnék, hanem inkább valami magyar üzletből személyes átvétellel, vagy utánvéttel.Ha tudnátok írni nekem alternatívákat, amelyek megfelelnek a feltételeimnek, azt nagyon megköszönném.
-
Chandler
senior tag
sziasztok,
fejhallgatót szeretnék venni, árban max kb 50000 ft-ért. az elsődleges szempont az volna hogy nagyon kényelmes legyen. régebben volt egy sennheiser hd202-m és a fülem elkezdett sajogni tőle viszonylag rövid idő után.
használva főleg mp3 lejátszóval és laptoppal volna általános zene hallgatásra, tehát olyat szeretnék amihez erősÍtő nem kell.
először a sennheiser hd25-1 II néztem ki de nem vagyok benne biztos hogy kényelmes-e.
előre is kösz a segÍtséget.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz SlausK #16262 üzenetére
Szia!
Superlux HD681 EVO.
(#16263) Chandler: Szia!
Milyen hangzást vársz el a fejestől?
Ami általában mindenkinek kényelmes ebben a kategóriában az a Beyerdynamic DT 770 PRO és a Denon AH-D1100-as. 770 PRO-ból maximum a 32Ohm-osat javaslom, mert az a legkevésbé erősítés igényes.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
adammkaa
senior tag
válasz Chandler #16263 üzenetére
HD25, hosszú viselet után kényelmetlen, elég erősen tapad a fülre, és ahhoz kell erősítő is , sima laptop mp3 nem fog jól szólni, dinamikátlan gyenge lesz. Keress egy könnyebben hajthatót, amperior akkor már, ebay ről 50K ért be lehet szerezni nagyjából, de még van ebben az ársávban shure 840, audio-technica M50, Beyerdynamic DT 770 pro, és stb stb, írd meg milyen zenére kellene.
Nexus 5 Black
-
david9999999
tag
Sziasztok!
5-10e között milyen fejhallgatót ajánlotok? Telefonnal hallgatnék zenét(Nokia L620) leginkább rockot de néha azért becsúszik egy kis elektronikus zene is. Nem vagyok vájtfülű de nem haragszom meg ha valami jól szól
Előre is köszi a segítséget! -
hm74
aktív tag
válasz david9999999 #16273 üzenetére
Maxell Retro DJ
-
törölt tag
válasz david9999999 #16275 üzenetére
Akkor már használd ki a keretedet és AKG K511. No és a témaösszefoglaló.
-
hm74
aktív tag
válasz david9999999 #16275 üzenetére
Nincs gond az anyagával. Igaz, hogy én csak 1 nyarat használtam, de kifogástalanul bírta.
-
violentSt
tag
Philips Shibuya 5205 shl-rol valakinek tapasztalat? 3ezret meger ujonnan saturnbol? Utcara meloba menet vennem...
-
-
törölt tag
válasz david9999999 #16286 üzenetére
Nincs benne a témaösszefoglalóban.
Nem ilyet használok, ennél feljebb mozgok.
(Vélemények ügyében érdemes a fórumkeresőt is használni.)
Viszonylag kiegyenlített, de enyhén mélytónusú, tűrhető hangszerhangokkal, közepes részletezőkészséggel. Elég kellemes tónusú, hallgathatós, "nyugodtan dinamikus", a színei telítettek, enyhén lágy, de azért nem puha. A hangja is relatíve kényelmes, nem csak a készülék. Mindezt persze az olcsó árához képest.
Jobb hangja van, mint a Retro DJ-nek, igaz annyival drágább is.[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
válasz szakibá... #16280 üzenetére
Ausztriaban igen...
Bodz: sajna csak feher van mar...
De azt hiszem beruhazok akkor ennyiert egyre...
thx[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Egy törött Beats by Dr. Dre Wireless fejeshez keresnék fejpántot mert sajnos az enyémet sikeresen eltörtem... Ha esetleg lenne itt a fórumon aki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!
-
-
adammkaa
senior tag
Mivel érdemes bejáratni egy fejhallgatót? Elég ha 50órán keresztül megy a white, pink, brown zaj felváltva?
Nexus 5 Black
-
chrometent
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: olyan 20-25 ezer forint környékén inkább fül- vagy fejhallgatót ajánlotok? Sokat gondolkozok azon, hogy melyik legyen. A shure márka eléggé szimpatikusnak tűnik, eddig a Shure SRH440 és SE215 tűnik megnyerőnek (ha van valami rossz tapasztalatotok róluk, vagy szimplán van hasonlóan jó, akkor hálásan megköszönném a tájékoztatást). DAC-ra nincs pénz, alaplapi hajtaná, illetve egy Nexus 4.
Főleg John Lennon, Hans Zimmer, Ludovico Einaudi és hasonlók mennek, néha egy kis pop, esetleg ezek enyhén ducduc-os változata. Melyikkel változattal kapnék többet a pénzemért?
Előre is köszönöm a segítséget!Here's to Your Imagination
-
Ati1979
veterán
válasz chrometent #16295 üzenetére
Inkább fülest vegyél, ha utcára is akarod használni.
Sokkal kényelmesebb.A fejes mindig jobban szól valamivel. (hasonló árkategóriára értve)
-
adammkaa
senior tag
válasz chrometent #16295 üzenetére
Audeze LCD3 kifejezetten utcára találták ki Egyébként én 440 et vennék, otthon jobb filmnézésre is, és a hangja is jobb. Ha mindenképp fülhallgató kell Vsonic GR06 az jobb a 215-nél. És olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC