Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kemcso #35091 üzenetére

    Kivétel. (Csak a kérdező kedvéérti kivétel, az ő számára írom - "Lányomnak mondom, menyem is értsen belőle.".)

    "kammerer sokadszor szólok, hogy ne vidd be az erdőbe a kérdezőt!"
    Ez duplán a rád velem kapcsolatban notóriussá vált rémhírterjesztés.
    1. Nem szóltál sokadszor most arról, hogy "ne vigyem erdőbe a kérdezőt" - sőt először, most is megalapozatlanul. Ha szóltál volna ilyet korábban, az se lett volna megalapozott - világhírű vagyok arról, hogy nem viszem az erdőbe a kérdezőt, sőt. (Egyéb szólásokra szoktál eddig - hasonlóan megalapozatlan - ürügyeket találni.)
    2. Nem vittem az erdőbe a kérdezőt. Sőt, ha már mondtam valamit is kényszerűen az X3 2nd basszusáról, éppen kb. azt mondtam, amit te: "(komoly basszus, mint feltétel nem teljesül, bár minden viszonyítás kérdése)" - és amit számonkérsz rajtam az általad magasbahangoltságnak nevezett kitétellel!!! "Kérdező" kérdezte a Fiio X3 2nd-t, én pedig mivel mostanában elég jól ismerem azt is, kényszerűen válaszoltam neki arról is, lehetőleg elfelé tántorítván tőle már eleve az ára miatt, és legfőképpen lehetőleg nem menvén bele hangkarakteri kérdésekbe, ugyanis e hely erre nem alkalmas, lévén e helyt az utóbbi években a te zászlóviteled révén egy-két hangadó által kifejezetten elfogulttá alakult a Fiio X készülékek többségének, köztük az X3 2nd értékelése - olyan készülékeké, amelyek anno jellemzően népszerűséggel törtek be e helyre is, de e helyt aztán olyan páriává lettek, mint sehol másutt.
    "Kérdező" ugyebár egyebek mellett megemlítette, hogy a "komoly basszus" fontos a "leendő tulaj" számára. Én erre "hosszú, látványos" halogatás után zárójelben kényszerűen annyit válaszoltam: "(Basszusa nagyjából mindkettőnek annyi van, amennyi elvárható.)"
    Egy szóval se mondtam, hogy bármelyiknek úgymond "komoly" basszusa van. Nem is utaltam ilyesmire, sőt, arra utaltam, hogy NINCS "komoly basszusa". Tehát NEM vittem az erdőbe a kérdezőt azzal kapcsolatban, hogy van-e úgymond "komoly" basszusa a szóbanforgó Fiio-nak. "Kérdező" feltehetőleg értette is a jelzéseimet, ugyanis közös nyelvünk van, félszavakból is érteni szoktuk egymást (valaha te is képes voltál erre, aztán...).

    Azért se vittem, és azért se én viszem az erdőbe a kérdezőt, mert bár tereltem elfelé a "komoly basszus" elől, miszerint olyanja nincsen az x3 2nd-nek (se), "nagyjából annyi" basszusa mégiscsak van, amennyi a szintjén elvárható - függetlenül attól, hogy mennyire igaz vagy sem az általad forszírozott magasbahangoltsági jelző (nem teljesen igaztalan - "bár minden viszonyítás kérdése", hogy egy klasszikust idézzek). Hogy az X3 2nd basszusa kinek mennyire "komoly" basszus, azt kinek-kinek az egyéni ízlése döntheti el, amint utaltam is rá a válaszomban, ezt a kérdezők akkor tudnák eldönteni, ha ők maguk vásárlás előtt meg tudnák hallgatni összehasonlítólag a két készüléket a saját tapasztalataikhoz hasonlítván a saját fülükkel. Én szándékosan nem mondtam semmi olyat, ami a kérdezők hallásától, ízlésétől függő, és főleg nem mondtam, hogy "komoly" basszusa van az X3 2nd-nek - arra utaltam, hogy NINCS olyasféle "komoly" basszusa, amilyet a "leendő tulaj" feltehetőleg igényel, lásd "basszusa nagyjából annyi van, amennyi elvárható" - válaszoltam kényszerűen a nekem egyébként nem tetsző kérdésre, láthatólag kerülvén, hogy - itt - válaszolnom kelljen erre a kérdésre.

    Kivétel vége.

Új hozzászólás Aktív témák