Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lev Abalkin

    tag

    Előre is elnézést kérek érte, de én vagyok az az idegesítő kezdő, aki lusta utána olvasni, és olcsóért akarja a tutit...

    Úgy gondoltam, veszek egy alsó kategóriás Fiio-t, amit az av-online tesztekben felmagasztalnak, 'sztkész! De miután olvasgattam itt egy órát, elbizonytalanodtam...(a hang az lehet szubjektív, de akadozó gombok, szoftveres problémák, ne már...)

    Szóval szeretnék egy DAP-ot, 50-, nagyon max. 100 e. Ft körüli áron.
    Kizárólag cd-ről konvertált (veszteségmentes) zenével pakolnám tele, más nem hallgatnék rajta.
    Nincs szükségem wifire, bRútuszra, egyéb okosságokra, nem kötném be semmilyen rendszerbe, laptophoz, stb., szóval hálás lennék érte, ha a gyártó a hangminőségre gyúrna a sok - számomra teljesen felesleges - fícsör helyett.

    Elsősorban otthoni, punnyadós zenehallgatásra kellene, így a kiemelkedő üzemidő sem fontos. Fülhallgatóval hallgatnám (ezzel majd a másik topik tagjait boldogítom...).

    Jó lenne, ha belföldön tudnám megvásárolni. A kipróbálás-meghallgatás nem fontos, (valószínűleg a kis különbségeket nem is érzékelném), inkább rábíznám magam az itteni bölények tapasztalataira, ítéletére. Bejáratott csatorna esetén nem akadály a külföldi beszerzés sem.

    Zenében a zúzósabb műfajok kivételével mindent hallgatok (nem kevés klasszikust is).
    Jelenleg zenehallgatásra egy belépő (?) szintű felszerelésem van (NAD C316BEE erősítő + NAD C516BEE CD lejátszó, Polk Audio TSx220B hangfalakkal).

    Szóval egy olyan kis kütyüt keresek, amely a hozzám hasonló laikusnak rögtön megadja (főleg az addig használt mobiltelefonhoz képest) az "asztakurv@!!!" érzést, de azért (mivel képes leszek valamennyit e téren is fejlődni) nem akarom 1-2 éven belül lecserélni.

    Köszönöm szépen.

    [ Szerkesztve ]

    ...ugyanitt SRPE99K1 Seiko Turtle új gyári fémszíj + 2 db stift eladó.

Új hozzászólás Aktív témák