- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Bogyó bá' #46450 üzenetére
Mindenhol ezt csinálják....Ezelőtt az Allianznál volt az autóm, nekik is van bankjuk, azok is fél órát győzködtek, hogy hagyjam ott a bankom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
FIREBLADE78
addikt
Na megkötöttem,ezten küldik ki postán?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
pityaa23
senior tag
válasz FIREBLADE78 #46453 üzenetére
vagy e-mailbe és kinyomtatod?
-
Something_
őstag
válasz Daywalker #46402 üzenetére
van ez így
Symbi: majd lövök én is videót, csak meg kell találni a megfelelő beállítást, hogy lássa a műszerfalat sisakról. Így nem tudok mit mondani, nem sok különbséget veszek észre, plusz ugye más a nézet.
Daywalker: úgy sem fogja kibírni ezt a 2-3 hónapot, míg jogsija lesz. Fel fog ülni rá.
FIREBLADE78: én nem is a büntetéstől félnék, hanem attól, hogyha pl neked mennek vagy csinálsz valami koccanást, akkor meghurcolnak és baromi sok pénz. Szóval óvatosan.
A biztosítónak el kell küldened az adásvételit mailben, ezután küldik postán a csekket. Ki tudsz nyomtatni előzetes szerződést, ami már elég a rendőrnek asszem 30 napig.
Archer: Fonyód-Bélatelep. Nagyon ritkán járunk le.
-
félisten
válasz Something_ #46455 üzenetére
Én előbb néztem csak meg a vidit és ez nem az amit feltettem. Akad meg közel sem azt mutatja ami a nyers avi. Holnap elküldöm a lekódoltat.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-Mosquito-
őstag
Pont aktuális.. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz -Mosquito- #46457 üzenetére
A cikk jó és az is tetszik hogy nem a motorozásról beszél le, hanem az agyatlankodásról...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
fattyu
veterán
válasz -Mosquito- #46457 üzenetére
jó bizony. nekem se kellett volna felülnöm tegnap és nincs a helyzet
mondjuk ezt is propagálom alapvetőena hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
félisten
Közel 10 fok van. No gond. Mondom hátra megyek kihozom a napra a húsevő növényeket, hát erre nem kopogósra voltak fagyva?
-
félisten
Elugrok a szentendrei 113-ba, kipróbálom a SPURI-t. Fél lityó 250l benzinhez. Ha semmit nem tapasztalok többet nem veszek.
-
FIREBLADE78
addikt
Megvolt az első nagyobb kör. Ennyire sem tartottam még be a KRESZt
Kicsit kellemetlen volt a szél,de tűrhető.
Matricát hogyan tudnám leszedni? Levan kopva és így undorító[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Daywalker
addikt
Lehet
Btw biztositonak nem kell adasvetelit kuldeni sehogy semmilyen formaban. Le tudnak mindent kerni a hatosagi adatbazisbol, azert is van atfutasi ido."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
2006-7 körüli Kawa Z750 -ről mik a vélemények?
-
őstag
válasz Something_ #46467 üzenetére
Van amelyik biztosító bekéri, van amelyik nem. Amelyik nem az BM-ben figyeli a 14 napon belüli átírást, ha nem teszik meg törli a szerződést.
Alkusz vagyok, tudom.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
SirKero
őstag
Azt hittem,hogy a mai nappal boldog Transalp tulajdonos leszek. Meg volt beszélve,hogy ma megyek érte erre az eladó délelőtt levette a hirdetést. Állítólag valami nagyon nagyon jó barátja kérte tőle és inkább neki adta
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Something_
őstag
válasz JoceeHunt #46469 üzenetére
Ahh, így már világos.
Symbi!! Ide fel sem rakod a régi sisakod töréstesztjét? Pedig annó ígérted. Bezzeg Sportmotorra.
-
félisten
válasz Something_ #46471 üzenetére
Itt van csak elsiklottatok felette. Vissza kell lapozni.Valóban, rosszra mutat a link...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #46473 üzenetére
Akkor ez egy járdaszegély sarkától sem védett volna meg... Anno 32 éve a Jawa Mustanggal 60-nal taknyoltam egy szépet, - az akkori szabályokkal ellentétben - volt rajtam egy kiskörösi sisak, ami a járdaszegélyen el is repedt (nem tört ki belőle darab). A fejemnek viszont semmi baja nem lett szerencsére.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Garada
őstag
válasz Something_ #46471 üzenetére
Mekkora király ez a hely, eddig nem is ismertem köszönöm a megosztást!
Ha esetleg vannak még hasonlóan jó oldalak szívesen várom őket. -
Daywalker
addikt
válasz Something_ #46467 üzenetére
Az az alkusz miatt lehet...utobbi idoben volt par advet amiben segedkeztem es nem volt ra pelda De akkor tevedtem, sorry.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
félisten
válasz Something_ #46490 üzenetére
Persze Gábor én az üldöző típus vagyok. A videó okkal tért ott véget.
Tegnap a német rendszámos gondolta hogy egy sávban megyünk ketten, én meg úgy gondoltam ez így nem jó és elé mentem és kb a záróvonalon, 3km-t nem ment a kamera mert csak elugrottam valahova, hát nem akkor volt?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
polimorf
tag
válasz Kolondrum #46480 üzenetére
Múlt hétvégén az egyik haver öntött a benzinemhez SPURI-t, ő már évek óta használja és neki bejött,. Nekem viszont motorféknél akkorákat durrog tőle, hogy először majd leugrottam a motorról. Már az is eszembe jutott, hogy mire hazaérek le fogja lőni a kipufogót. Szóval a havernak bejött nekem viszont nem. Ha érdekel van két felbontatlan flakonom, nekem nem kell, megvettem de nem fogom belerakni.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #46416 üzenetére
Szerintem kapcsold be a stabit, mert borzalmasan ugrabugra a kép,
meg picit állítani kéne a kamerán, hogy előre is lehessen látni...
A mellkaspántos felvételeid sokkal élvezhetőbbek voltak anno.Szerk: közben látom, hogy írod, hogy jajj, a YT lerontotta, DE majd
"átküldöd" HGabor89-nek az eredetit. Mit gondolsz az ő felvételét a
YT nem rontotta le? Képstabival az AS20 nem tud 1080p-t*, ez van.Ellenben a képstabi nélküli képminőség simán hozza az SJ-det, és
hát nem 40-50K-ból, hanem 22-ből. És annyit szvsz simán megér...
Az eredeti 60K-s árát persze szerintem sem éri meg. Az tiszta sor!*: kamuzza, hogy annyi, de valójában a kivágott részletet nagyítja...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Wacaco készlet eladó
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest