- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz Archer #14684 üzenetére
Egy 600rr-t tudok ajánlani, gyári hansspree fényezésssel és garantált km-el (ha jól emlékszem kb 8ezer), 1-2 éve csak áll a motor, idén ha jól tudom 1 métert nem ment, tavaly is csak pár km-t. 2007-es vagy 2008-as évjárat, tehát az új széria. Napokban fog felkerülni a netre a hírdetés..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Topiccsendőr
addikt
"Külföldi fórumon olvastam olyat, hogy valaki szerint a nagy H összeszerelési minősége meg az anyagok messze jobbak mint a zöldeknél, ebből mennyi lehet igaz? "
a környezetemből kiindulva, a tanárom szétszedte az integra féle 600 RR jét 2000 pályakm után, és nagyon csúnya volt az amit látott, dugattyúk úgy néztek ki, mint amik megszorultak, illetve hogy pl pont az a széria szereti a kopásálló réteget csak úgy ledobni a hengerfaláról...
butaságnak tűnik ilyesmiket kijelenteni.
mindenhol van szar. kérdés, h te kifogod-e.
de ez hogy az anyagok messze jobbak. persze, a honda hengerfeje gyémántból van
azért ilyenkor belekérdeznék az embertől a dolgokba, h ugyan mire gondol, amikor ilyeneket kijelent, biztos bambulna, mint auchanos ponty a szatyorban.Explosión de dos tiempos
-
Daywalker
addikt
Most nézegetni fogod vagy motorozni? Lassan el kéne dönteni
Ha pályázni fogsz, biztos lesz perec, elcsúszás, akkor pedig már mindegy lesz, hogy néz ki. Ha pályaidomot dobsz fel, akkor meg nem mindegy milyen minőségű a gyári és mekkora hézagok vannak? Az ER6 példát nem értem, F vagy N verzió? Rohadtul nem mindegy, bár az nem éppen a drága kategória.
Igen, volt a kawánál olyan széria, aminek a kerekén vékony volt a festék. Az enyém pont ilyen, de kb leszarom, hogy 14 évesen le van picit pattogva a festék a felniről pár helyen. De inkább jöjjön le a festék a kerékről, mint a hengerfalról az a bizonyos réteg - ha már a sztereotípiáknál tartunk. Ja, hogy az utóbbi nem látszik? Na, nem köcsögségből írom ezeket, csak az ember hajlamos olyan dolgok alapján dönteni, amit lát, amit meg nem lát, az olyan, mintha nem is lenne. Klasszikusokat idézve: attól, hogy homokba dugod a fejed, az élet még seggbe b.sz. Remélem értem a párhuzamot
Csatlakozom Persu véleményéhez. Nézd meg milyen futómű és fék van alatta, a többi csak festék és matrica kérdése.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs