Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz stifi #10289 üzenetére

    Az emlitett 2007es eset ota minden szabalytalan motorosokkal kapcsolatos cikkben / video jebatszasba belerakjak azt az balesetet. Nem mintha elotte nem tortent volna hasonlo. SOkkal durvabb motoros utozesek voltak mar elotte, leszakadt vegtagokkal, sok halottal (sajnos egyet lattam en is BP-n). De errol video van. Igy lehet folyamatosan tolni a nep arcaba.

    Valamibol elni kell ezeknek az ujsagiroknak is....ha mas nincs, ismetlik onmagukat. Ha megnezel egy Tv2 tenyeket, azon kivul hogy kifolyik 50 liter ver minden este, kepesek azt is megcsinalni, hogy ha tortenik egy ronda baleset, es nincs mivel kitolteni a musoridot akkor az elmult fel evbol az osszes hasonlo balesetet megegyszer bemutatjak.

    Sajnos ezzel nincs mit tenni. Ezek a latvanyos dolgok. Az hogy magyarorszagon naponta 80 ember hal meg dohanyzas miatt, azt nem lehet minden este bemutatni. Unalmas lenne.

    Mindezek mellett egyetertek azzal hogy aki 300al szaguldozik forgalomban azt segbe kell rugdosni. Aki kemeny csavo az mutassa meg versenypalyan mit tud. Kozuton kozlekedni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák