- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benhill
üzenetére
Attól is függ, milyen asztalod van.
Ha telibe van borítva a hátulja, vagy legalább annak egy része, akkor jó megoldás a kábelcsatorna.
Nekem a nappaliban a TV hasonlóan kritikus. (10 eszköz van a TV-nél, ennek mindnek táp-adat csatlkozója legalább, de van házimozi hangszórókábelekkel is) A nappali bútort úgy alakítottam ki, hogy legyen egy álfal a TV és a mögötte lévő fal között. Ebbe az álfalba bevezetem a TV mögött a kábeleket, a szekrények-polcok és az álfal találkozásánál pedig kivezetem őket.
A dolgozósarokba úgy tervezem az asztalom, hogy legyen az asztalnak a hátulján egy vak doboz rész - amit tartani fogja a felesleges kábelhosszakat, a maradékot pedig célirányosan malacfarokkal összekötve vezetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest