Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz zsolti_20 #24144 üzenetére

    Az első linken az a legelső generációs gép nem tűnik szerencsésnek, pláne olyan sok fontért, mert 45 font szállítási díjat is ír ám. i3 elrendezésű, de vagy ez a kigyulladós fajta vagy más betegségei is lehetnek, ráadásul a váza miatt nem olyan egyszerűen szerelhető, variálható, mint egy extrudált alura épülő, ahol bárhová bármit felcsavarozhatsz. Ja és +30% költséget kalkulálj hozzá, ami jó eséllyel rákerül az import során eu-n kívülről.

    Az anycubic mega zero nem tűnik nagyon rossznak, egy fajta hibride a prusa i3-nak és egy ender3-nak. Netes videók alapján jó hangos. A 139 dolcsi nem hangzik rosszul eu storejukból, de érdemes megnézni, hogy van-e szállítási díj.

    Múltkor az ender3 is 170 dolcsi körül volt és úgy láttam, hogy ingyenes szállítással volt a hivatalos shopjukból a csehektől.

    Arra is érdemes figyelni, hogy lehetőleg igazi v-slot váza legyen, mert a hozzá hasonló, de más kialakítású (item kompatibilis?) fajtával is szoktak gépet szerelni. Összeáll úgy is, de a méretkülönbségek és a kialakítás miatt valamivel kevésbé precíz és megeszi a görgőket is hamar az éles szél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák