Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LittleBoss67

    aktív tag

    Adott egy Toshiba-p300-1tb-35-7200rpm-64mb-sata-hdwd110uzsva HDD-m. Létezik, hogy óránként több alkalommal (5-10) olyan hangot hallat, mint az a hang, ami a számítógép áramtalanításakor jelentkezik.
    Leállási hangnak hívom, mert leállításkor biztosan ugyanaz a hang csalható elő. De ez a hang a nap folyamán random, és működést nem zavar, de ha csak böngészik az ember, igen bosszantó.
    Nem tudom, hogy másnak leállításkor jön-e a gépéből kattanó hang? Na ez nálam állandó,de mint említettem nem látok működésváltozást .
    Olvastam fejparkolás, tápegység, alaplap stb. hibákról, de konkrétan ilyet senki nem említett.
    Garanciális (kb.2 hetes) a gép, de nem akarok úgy nélküle maradni, hogy esetleg azt válaszolják, Náluk nem produkál semmit.
    Ha úgy gondoljátok, hogy nem az ami kattan (mint valami relé, v.mágneskapcsoló) de tudna segíteni, kérem ne fogja magát vissza.
    Már azzal is félig elégedett lennék, ha valaki tudna tájékoztatni, hogy onnantól, hogy főkapcsoló/leállítás opciót választom, a megszűnő áram mit késztett erre a hangra. Ezt már csak a ventik elhaló hangja zárja. Vagyis katt, venti(k) leáll.
    Ha segít, ez egy H410M alaplap, FSX Hexa 85+ pro 450 táp, fenti HDD, de a rendszer Kingston SA2000 250 GB SSD-ről megy, videokártya még nincs.

    Köszönettel: Stefan

Új hozzászólás Aktív témák