- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
ASUS-oknál mennyire számít, hogy egy kari 'Super Alloy Power'-es vagy nem?
Egyébként egy 7790-ről lenne szó. -
Duran
tag
Ez abból a szempontból gond, hogy ha magasabb felbontásban szeretne játszani, akkor mindenképp a videokártya javára kell döntenünk a büdzsét, ha viszont a 16 éve megvásárolt 14 colos belinea crt monitoron tolja az öreg a tankosdit, inkább egy picit combosabb processzorra lenne szükség.
Egyébként én személy szerint valami dual core prockót dobnék bele, egy 750ti-vel.
Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat
-
pingwin92
aktív tag
-
Krisz1441
tag
ÜDV!
Ehhez a kártyához elég lehet az FSP Hexa +400 tápegység? Mert 500W-ot ajánl a bolt ahol nézem.
(ASUS GTX750TI-OC-2GD5) -
Csezi
tag
Sziasztok!
Gtx 460 1G oc-met cserélném valamire,kb 30-40,esetleg 50 magasságában!
Mi lenne az érdemi és a gazdaságos váltás szerintetek?
FullHd-hez[ Szerkesztve ]
-
Csezi
tag
válasz Balathruin #61659 üzenetére
x3 450-es proci 3.4-en,8giga ram,m5a78l-m lx v2(valószinűleg a leggyengébb láncszem) alaplap....a táp az 600w,de nem tudok róla többet
Tudnék,de már nincs kedvem szétszedni...[ Szerkesztve ]
-
bulgesz777
tag
Sziasztok!
Sürgős kérdés: 42000-ért egy használt ASUS GTX 760 DirectCUI megéri? Felét kell fizetni az elején, másik felét, ha megérkezett.50e alatt használtan csak egy-két Sapphire és Giga terméket találtam a Radeonok között HD7950-ből 45-ért van sapphire (hűtéssel nem tudok megbarátkozni), HD 7970-ből meg lenne egy ASUS, de 56e-ért.
Jelenleg egyébként egy HD 7770-em van.R9 280 és 280x-ből 50 fölött lenne csak, azok is Sapphire és Giga termékek. Tudom sokkal jobbak, de a hűtésük állítólag sokkal rosszabb és hangosabb mint az ASUS féle DirectCUII. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz bulgesz777 #61662 üzenetére
Processzor? RAM? Táp pontos típusa?
Egyébként megéri, de csak akkor fizess előre, ha rengeteg pozitív értékelése van az eladónak.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
mqm
senior tag
válasz bulgesz777 #61662 üzenetére
Megéri!
Persze ha van még rá garancia és tuti ,hogy meg is érkezik! -
bulgesz777
tag
válasz haypro #61663 üzenetére
Proci i5-4460
8 GB Kingston DDR3 1600Mhz
Táp: antec neo Eco 620Wolx-en lenne véve, tehát értékelésről nem sokat lehet beszélni. (Eddig vat**án vásároltam (520db adás-vétel) de videokártya téren gyér a kínálat jelenleg, biztos a jutalékrendszer miatt....) Egyébként sok más eladó terméke is van az eladónak jelenleg, ez talán jó jel.) akkor mehet?
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz bulgesz777 #61665 üzenetére
A kártya mehet, a fizetés dolgot meg te döntöd el. Nekem éppen most zárult le egy ilyen ügyem, 3 év letöltendőt kapott az elkövető. Rajtam kívül még 30 embertől csalt ki pénzt.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Grave_444
nagyúr
válasz bulgesz777 #61669 üzenetére
Ez az oldal nem tévesztendő össze olyannal, ahol nincs értékelés.
Hp-n nézhetsz nyugodtan megbízható eladótól. -
haypro
senior tag
Azt is tudni kell hogy ezek a csalók sose a teljes árat csalják ki az emberből... Vagy irreálisan alacsony árulják a cuccot, hogy rákapjanak, vagy ilyen ehhez hasonló módon előre kérnek XY %-ot.
Mondd meg neki, hogy utánvéttel fizetsz, vagy maximum a postaköltséget előre utalod neki, hogy ő garantáltan ne bukhasson semmit.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
mqm
senior tag
Inkább ph-n keress egy megbízható eladót ha lehet személyes átvétellel. Ha alaposan utána jársz az eladónak valamint a terméknek (ami itt azért nem olyan nehéz..) nem hiszem ,hogy gond adódhat. Én full paranoid vagyok.. De eddig még nem szívtam meg! (kopp-kopp)
-
bulgesz777
tag
-
lalawr
tag
Sziasztok
eddigi konfigom :
AMD FX 8350 +egy jobb hűtő
Asus M5A97 R2.0
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz
Zalman Z9 Plus
WD Blue 1t
FSP Hyper 600
Ehhez keresnék valami jó kis vga-t olyan 75-85 ezer között
Köszi válaszokat előre!A két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
6950-ről mi a véleményetek?
(Csak teljesítmény szempontból!)
Vagy GTX 560 Ti
Esetleg 7790 ?
(20k használtan a keret rá) -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Winchester95 #61675 üzenetére
Szelektíven olvasol, az a véleményem ;p [link]
-
Winchester95
őstag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Winchester95 #61677 üzenetére
És, pötyögjük be helyetted a keresőbe a típust..? Nem vagy laikus újonc, nemár.
5870/560TI/6950/570/750TI 5%on belül mozognak tempóra, más szempont kell.. -
bulgesz777
tag
válasz haypro #61671 üzenetére
Lenne még egy kiszemelt: Használt, ASUS HD7970 DirectCUII hűtéssel, 3 nap garival (októberben járt le), utánvétes szállításba is belemegy az eladó az olx-en. 55+szálíltás. Szerintetek érdemes megvenni, jó árban van? A42-es GTX760Ti eladójával kapcsolatban rossz előérzetem van, több gyanús dolog is van, ahogy beszéltem vele, de nem mennék bele. Szóval az ASUS jó vétel lenne ennyiért?
-
bulgesz777
tag
Az itt szereplő eladóval óvatosan: http://olx.hu/hirdetes/geforce-gtx-760-videokartya-ID37vQr.html#0544648b73
Gold Chip néven azt állítja, van ilyen Vaterás fiókja is csak a sok jutalék miatt nem teszi fel oda a termékét. Ráírtam az ottani Goldchip-re is, mivel nekem is van Vaterás fiókom, aki azt mondta nem azonos a fenti személlyel. Interneten rákerestem, van ilyen cég Zalában. A Vaterás tényleg ugyanaz a cég, de aki az olx-en van szerintem csak eme cég álcája alatt hírdetget. Ráadásul ő volt az akitől a GTX760-at akartam megvenni nagyon vonzó 42eFt-os áron. Ahogy írtátok csak a vételár felét kérte előre... Végül a fenti nyomozást lefolytatva nem vettem meg. Köszönöm, hogy felébresztettétek bennem a gyanút.
[ Szerkesztve ]
-
bulgesz777
tag
A kérdés továbbra is áll: ASUS HD7970 DirectCUII hűtéssel, 3 nap garival (októberben járt le), utánvétes szállításba is belemegy az eladó az olx-en. 55+szálíltás. Szerintetek érdemes megvenni, jó árban van?
Ja és bírná a tápom: Antec Neo Eco 620W. Valami tesztoldalon azt írták 700-800wattos táp kell neki, és hogy 375W-ot fogyaszt.
Ja és lenne még egy GTX750Ti 35-ért, ráadásul elég közel, személyesen is át tudnám venni. tudom nem egy kategória, de az ár/érték aránya elgondolkodtató nem? (HD 7770 után gondolom ez is nagy előrelépés lenne), kérdés megér a HD7970 20e Ft-al többet?
[ Szerkesztve ]
-
Penge7477
újonc
Melyik kártyát érdemes megvenni Full hd -ra egy Gigabyte GV-N78TWF3-3GD vagy egy MSI GTX 970 Gaming 4G kártyát? Melyikkel járnék jobban ?
-
nagyúr
válasz Penge7477 #61683 üzenetére
Én az MSI-t venném.
#61682) bulgesz777
A kockázatot neked kell felmérned és elfogadnod... ha bevállalod bevállalod, ha nem akkor meg nem.
Egyébként nem tűnik rossz üzletnek. És inkább a 7970, ha nem tervezel a közeljövőben másikat venni.
Ha csak átmeneti akkor meg 750 is jó...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gtamate2
veterán
válasz Winchester95 #61675 üzenetére
Te sem fogsz egyhamar videókártyát venni.. komolyan nem értem hogy lehet ennyi ideig elméleti síkon mozogni.
Penge7477 : +1 MSI 970
*Sn0w
-
maxxenergie
senior tag
válasz bulgesz777 #61682 üzenetére
Nem értem miért OLX-en veszed, miért nem itt megbízható eladótól előre utalással itt is van az oldalon 55K-ért 400+ pozitívval rendelkező eladó kínálatában, sőt még 50K-ért is láttam az aprón.
Itt lehet értékelni, ha ne adj isten valami nem ok, könnyebb utána járni a dolgoknak eladónak is. Szóval király a 7970 sztem 50K körül ár/érték, de nem OLX-en venném, és nem utánvéttel, de ha nem számít 5-7 ezer forint, és vállalod a nagyobb rizikót akkor ez a TE döntésed persze..
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
mqm
senior tag
válasz maxxenergie #61686 üzenetére
Kár a szóért!
Én privátban dobtam neki pár linket amit érdemes lenne megvenni.. Kb annyit is ért. -
Tarisznyarak
tag
Sziasztok lenne 1 kérdésem VGA váltás előtt állok, és nem tudok dönteni.
GTX 960 vagy GTX760 vagy még a AMD R9 280
Szerintetek? Teljes mértékben játékra kell. Köszönöm! -
mqm
senior tag
válasz Tarisznyarak #61689 üzenetére
960 túlárazott, 280 vs 760 kb egy szint.
280-at mondanám az ára (már ha persze olcsóbb) és a 3gb vram miatt. -
bulgesz777
tag
válasz maxxenergie #61686 üzenetére
Szia!
Pont az általad linkelt kártyát készültem megvenni az olx-en 55+postáért (ott is hirdeti ugyanez az eladó), de végül 50+postáért vettem egy MSI 7970 Lightningot szintén az olx-en. Utánvéttel jön. Remélem jó lesz.
Ezt vettem végül: http://hardverapro.hu/apro/hd7970_lightning_garanciaval_dobozzal_papirokkal
Tudom 0 értékelése van, de az ára nagyon jó.Egyébként hogy tudom a fentit hivatkozásként betenni?
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
válasz bulgesz777 #61691 üzenetére
Mikor válaszolsz a szövegrészben kijelölöd az említett szót egérrel (bal gomb húzás ) pl: MSI 7970 alul LINK választógomb és oda bemásolod a linket a felugró kis ablakba Ok és már linkelted is.
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Tarisznyarak #61689 üzenetére
Gtx 760 vagy aprorol GTX 770/680 vagy 280X/7970.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
bulgesz777
tag
válasz bulgesz777 #61691 üzenetére
kipróbáltam, köszi. Az egeres művelet természetesen megy, csak azt a fránya link gombot nem nem vettem eddig észre...
[ Szerkesztve ]
-
Guangho
csendes tag
Sziasztok
Szeretném a régi videokártyám lecserélni, de limitáltak a lehetőségiem. Nagyjából 50e-t tudnék szánni erre a célra. A jelenlegi konfigom: Core I5-750, Msi 5850 Vga, 8G ram, 22 HD monitor. Ahogy nézegettem nagyjából egy R9 270-es kártya amit meg tudnék még venni. Mit gondoltok erről a kártyáról, nyugodt szívvel megvehetem?
-
balotaim
újonc
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy egy gtx 660 és egy gtx 750 ti (ha jól tudom 660-nak van 3gb-s változata, de a 2 gb-osat nézem) között mi a különbség? Melyik érné meg jobban? Mai játékokhoz kell, aránylag olcsó megoldást keresek, ebben az árfekvésben (max 50k). Illetve, ha van egyéb jó alternatíva, amire nem tudtam figyelni, szívesen fogadom.
Köszi -
haypro
senior tag
válasz balotaim #61696 üzenetére
A GTX 660 erősebb, de felesleges belőle a 3GB-ois változat. A 750 Ti csak kicsit gyengébb, de sokkal kevesebbet fogyaszt és modernebb architektúrára épül.
Nézz GTX 670-et vagy 7950/R9 280-at használtan!,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok!
A jövő héten lesz meg ez a konfig:
MSI Z97 U3 PLUS
i5-4690 3,5
HyperX 16GB FURY DDR3 1866MHz CL10 KIT
A régi gépből:
EVO 840 SSD 240 GB
2 TB WD Black
550 W noname táp.A VGA kártya használata főleg fotó-videó szerkesztésből, filmnézés, stb. állna, nem szoktam ugyan, de talán a játékhoz is kedvet kapok egyszer. A keret olyan max. 50 körül lenne +/- nem sok..:-) Mit javasoltok? Egy kicsit sem vagyok szakértő és a HD 4670-em hangjától már a falnak megyek, megváltás lenne egy csendes kártya...
HUAWEI Mate 9; HUAWEI P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest