Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz jimpo #170675 üzenetére

    Bányászoknál nem a meleggel van a baj mert az pont állandó és messze ideálisabb mintha ki be lenne kapcsolgatva.(lásd szerverfarmoknál lévő hardverek messze jobb állapotúak amik 24/7 mentek maxon) Hanem az hogy széthajtják a ramokat az eleve rosszul megtervezett alulhűtött kártyákon. Vagy igénytelen módon állítják be a kártyákat.
    Ismerek nem egy bányászt és jómagam is adtam vettem bányászkártyákat. Alapból csak akkor ajánlom valakinek ilyen kártyák vásárlását ha ismert volt az hogy hogyan volt hajtva.
    Rohadt sok tényező van, nem feltételnül negatív az hogy bányászkártya volt. Felügyeltem bányagépet pincehelység állandó hőfok egyedileg belőtt biossal totál állandó 65 fokos kártyákkal (1070 és ti) és bátran vettem is belőlük majd használtam egy évig és eladtam őket.
    Elhasználódás itt a hőingadozás miatt van meg a széthajtás miatt ami ugyan úgy érinti a játékra használt kártyákat. Nem a 24/7 100%-al van a baj. Kicsit hasonló a helyzet mint az autóknál azaz pl egy 200k-t futott autópályás jobb álapotú mint egy 100knál kevesebbet futott városi.
    Elöbb vennék normálisan belőtt bányászkártyát mint otthon használt rosszul hűtött játekkártyát.
    Ugyanakkor vannak eleve szarul tervezett kártyák zero rpm, vagy vrm és ramhűtés elégtelen stb aminél mindegy mit csinálsz bedöglik hamar. És van elég sok olyan amelynél pont a tweakelés hosszabít meg élettartamot lásd furyx, vega alulfesz amivel gyorsabb is a kártya meg tovább is él.
    Röviden szerintem az hogy bányász nem egyértelműen negatív jelző. (Félre ne értsd nem védem a bányászokat, de lehet normálisan is bányászni)

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák