-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
kb. 9 év után nyugdíjazni akarom az öreg LE40A650-es készüléket. Még buta, külső tunerrel képes csak a digitális vételre.
Kb. 55" körüli TV-t nézegettem, 60 fölé semmi képpen nem mennék és 50 alá sem. Fontos, hogy okos legyen, gyors menüvel és mindenevő lejátszás téren, hogy az összes kiegészítő kütyüt száműzhessem a nappaliból. Gondolom ha ismét több évre tervezek, akkor a 4k és a HDR is értelmes cél, még ha most nincs is anyag amivel meghajtsam.
Az ár amit rá szánok 250-300k közötti, de ha van valami nagyon jó ajánlat feljebb is mehet.
Mit ajánlotok? Samsung, LG, eetleg Panasonic?
Amiket nézegettem:
Panasonic TX-58EX700E
LG 55 UJ635V
Samsungból csak íveltet találtam, de azt nem szeretnék, de ti tuti jobban ismeritek.Képre mindegyik veri a jelenlegi TV-t, de szeretném ha nem gondolkoznék két év múlva cserén, amiért nem UHD.
https://frescho.hu
-
frescho
addikt
válasz Piftuka #12202 üzenetére
Ma beballagtam pár boltba nézelődni. Egy utolsó darab LG OLED-del szemeztem, de valahogy "darabos a képe" Nem először néztem meg és mindig erre jutottam. Végl egy UH7707La-ast szúrtam ki. Lehet hülyének fogtok nézni és főként "miért kérdezem" de ennek tetszik a képe.
https://frescho.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs