Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz thomasrc #59591 üzenetére

    Report BT.2020 to display
    igen, ez kellett, enelkul nem kaptam bt2020 szinteret a konverzio utan.

    RGB range
    jo full , full, fullon, beneztem a twitchet..2.4 sdr gammahoz szokott a szemem, es fakonak tunt elso ranezesre a 2.2-es hdr-hez csinalt kalibraciomon, de user error, jo minden igy.

    madvr/rendering/trade quality for performance fulon belul is szinte mindent uncheckelni tudtam, 1050 ti igy 80-90% koruli terhelessel megy kozben. gyari beallitasokkal 30-45%-on ment. btw ajanlom itt a "compromise on HDR tone & gamut mapping accuracy" pipat kivenni, epp egy olyan jelenet kozben kapcsolgattam ezt ki-be ahol lehetett latni, hogy meglepoen nagy hatasa van a kek fenyre az alien1 sisakokon...
    sajna a "compromise on HDR luminance channel quality" unchecket mar nem birja a gpum..vagy ez, vagy az.

    kep az fincsi nagyon, ez igy nagyon nezheto, olyan mintha vki allandoan rangatna helyettem a hdr slidert epsonon a hatterben :DDD szep dinamikus. ami igazan szembetuno az az elesseg himedia q10-hez kepest. kb. mintha meg egyszer rezegtetnem a szenzort :DDD

    en amugy a dynamic target nits mezoben is uazt az erteket adtam meg (most medium lampan 77 nit), mint amit a display peak luminancehez, ha elobbi kisebb erteken volt akkor kicsit lapos volt a kep..ti ezt hogy allitottatok?

    xysubbal kellene par kort futnom meg, nem sikerult igy elso blikkre felirat poziciot allitanom, meg mpc-hc hotkeyt sem veszi be az xysub. tutorialokban mindenki ezt az xysubot eroltette, van ertelme vajon a default felirat kezelohoz kepest?

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák