- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz petikeh #59696 üzenetére
Szia,
Én a többiekkel ellentétben egy i5-3470/3570-et javasolnék neked. Egy ideig bőven jó lesz még, az újak pedig maximum 10%-kal erősebbek náluk. (ha később tuningolnál és alaplapot cserélnél akkor K-s végűt is akár).
A hardveraprón keress egy megbízható eladót és tőle vedd meg.
Ez maximum 40 ezer lenne, de inkább ~35k körül.A jelenlegi 6770-et eladod és használtan apróról nézhetsz valami HD7850 2gb-os verziót és a géped mindent fog futtatni
*Sn0w
-
vzsryl
nagyúr
válasz FollowTheORI #59700 üzenetére
Köszönöm, hogy elmagyarázod nekem, amivel teljes mértékben tisztában vagyok, de most ez senkit nem érdekel. E4300-as prociról nyugodtan válthat G3220-ra és hozzátartozó alaplap+RAM párosra, mert az alapvető teljesítmény is nagyot fog ugrani, de játékban is érezhető lesz, főleg minimum fps-ben és stabilitásban. Én E5200-ról váltottam, tudom mit beszélek. Egy G3220 egy core2 alapú kétmagos procihoz képest óriási ugrás, pedig az az E4300 új korában drágább volt kb. 5k-val.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Bossi
őstag
Kérdés egy i5 4440 elég egy GTX780/r9 290x mellé (nem multizok)..?
köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kicsit off, de van egy régi gépem amit szeretnék egy kicsit jobbra cserélni, a jelenlegi processzor ilyen, egy használt gépet néztem ki amiben ez van.
Mennyi (és mi) a különbség közöttük?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Játék. (World of Warcraft) A jelenlegivel nagy történések esetén kicsit belassul, meg amúgy is lassú. Abban reménykedek, hogy ezzel valamivel jobb lenne.
Az egész gép kerül 75k-ba, monitorral, 5.1-el meg mindennel együtt. Megérné, ha tudnám hogy a proci jobb lenne, mert amúgy a többi alkatrész jobb, csak ebben nem vagyok biztos. -
ooloo
őstag
Üdv.
Kezdi megadni magát a sorsnak a videokártyám ... a processzort is szeretném cserélni . Kinéztem egy videokártyát GTX 970 , de nem tudom , hogy milyen procit vegyek hozzá , ami nem sok és nem is kevés a kártya kihajtásához . Az alaplapon nem mai darab ... GIGABYTE .
Milyen processzor lenne a legjobb választás ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
_NCT
őstag
Sziasztok! Újabb gép építés előtt állok, a Cpu elsősorban virtualizációhoz kellene, de játékok sem baj ha elfutnak (fps, gta 5 stb). 2-3 host es 3-4 workstation jelenleg ez a max. I5 4440-re gondoltam első körben valami Asrock/Asus H97 lappal. 80-bol ki kellene hozni a lapot + procit. AMD vonalon nem tudom van-e értelme agyalni....
-
Mark023
tag
Üdv!
Jobb a 4460 és semmivel sem drágább mint a 4440. Egyébként, hogy kitudd használni inkább egy 4690-et ajánlok, marad még 20k és abból vehetsz egy jó alaplapot. Szóval vagy egy 4460 vagy egy 4690- döntsd el te, hogy inkább spórolsz 12K vagy nem. De az biztos, hogy 4690-nel 100% ki ki fogja neked szolgálni a virtualizációdat. AMD vonalon mivel virtualizálsz, valószínű, hogy többet fogsz fogyasztani áramban és szerintem azért ez itt számít, mert minimum egy 8320 kellene neked. ami ha jól emlékszem 125W TDP-vel rendelkezik, persze, ez maximális leadásnál valósul meg, míg egy intelnél csak 84W. Nálam ez biztos számítana, bár van akinél a fogyasztás nem mérvadó.
Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.
-
Kempeti
tag
Intel i5-750 milyenfajta processzor? Bír azért játékokat? 15k körül hozzájutnék.
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Mark023
tag
válasz Kempeti #59730 üzenetére
Egy mostani i3 4330 szintjét hozza kb. Gyengébb egy AMD 8120-nál de nem sokkal. Bír egy két játékot de függ az is, hogy mivel játszol. Példát nem hozok fel, mert a mai megírt játékok Read translate (kód fordító) programjai elég szarul vannak megírva. Pl Watch Dog
Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.
-
AndrewBR
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis help...
Nem mai darab, Ő lenne az alaplap: [link]A kérdésem csak annyi lenne hogy a legerősebb proci amit elbírna,
a Core 2 Duo E6600-6700 lenne?"RUN AT FSB 800 MHZ" tehát ergo az 1066 Fsb "visszabutul" 800-ra?
Addig nem merem megvenni a procit, míg nem mondanátok rá egy áment.
Előre is köszönöm!
A.
-
-
Hobbbyt
őstag
válasz AndrewBR #59732 üzenetére
Szia!
Kár bele az E6600 (mivel ezek is 266-os FSB-vel -1066- mennek..)
A legjobb ami elérhető benne az az E4700 ami 2.6 Ghz-en tudna menni tuning nélkül.. az E6600 csak 1.8 ghz-en futna az FSB korlát miatt.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
robyroby
tag
Egy atomvillanas gepet fogok epiteni melyik proci a gyorsabb?
Intel p4 3ghz vs. celeron d336 (socket478 vs 775)
-
Ashenvale86
tag
Sziasztok!
Tudnátok-e nekem tanácsot adni?
Szeretném lecserélni a processzorom, vagy a videó kártyám attól függően, hogy melyiket lenne érdemesebb. és arra lennék kíváncsi, hogy az alaplapom nagyjából mekkorát tudna kezelni prociból.Gigabyte GA 970-A-G3. Jelenleg egy fx 6300as van benne, Sapphire 7850 OC 2GB.
-
kgb12
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba ( Asrock H97 Pro4) megfelel az általam kinézett két processzor?
Egyik az INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 a másik az INTEL Core i5-4590 3.30GHz 1150.
Felhasználás: leginkább képszerkesztés,videóvágás ( PS, Sony vegas) meg játékra használnám.
Plusz egy kérdés hogy megéri a plusz pénzt az INTEL Core i5-4590 3.30GHz 1150?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
tranceplanet
addikt
válasz Ashenvale86 #59743 üzenetére
A kérdés az hogy proci vagy VGA fejlesztés hoz többet játékok alatt? A VGA! Egy 3GB GDDR5 R9-280 kártya előrelépést hozna: MSI, ASUS és Sapphire is jó. 280X kártyákat inkább kerüld, mert sok a hibás a nem megfelelő hűtési megoldás miatt. R9-290 kártyát már nem biztos hogy kihajtaná alapórajelen a hárommodulos FX.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
-
Hobbbyt
őstag
válasz tranceplanet #59745 üzenetére
ja... csak épp az FX6300 képtelen lenne kihajtani.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
miresz
veterán
Ebből a topicból el! (Ismét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest