Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gainka

    őstag

    Na akkor hamár itt tartunk. Szerintetek melyik lenne job bválasztás, hogy miért ez a kettö azt már esztekböl kinéztem stbstb az a8 6600k és a i3 4330röl van szó. Nem arra lennék kiváncsi mit tudnak hanem melyik lenne nekem a jobb. Kezdem az elején.
    Egy két hónapig vga nélkül menne a gép tehát fm2+oldalon 750k kilöve amugy sem érdekes az a pár ezer hogy apu legyen és 3.9ghzn megy az a8 és én nem tuningolok. De annyit meg kibirnék az i3al abban ugye gyengébb az igp de nem érdekes ugysem játszok nagyon addig amig nem lesz értelmes vga.
    Másodszor sokáig régi játékok lesznek elötérben ugyanis régi gépem gyenguska lett az idök során és olyan mint black ops 1-2 el sem indult. de még a gta 4 el sem toltam még egy percet sem. ebböl következik hogy régebbi játékok meg ugye a jelennek meg elég a két mag +ht és ugye erösebb is. És ha netán utol érem magam akkor is inkább cod multizok nekem az joban bejön pörgösebb stb és oda is elég lenne a 2mag +ht.
    Az a kérdés akkor végülis hogy meg éri e fm2+ ba belemenni egy 6600k-val és hogy jó nekem ez a 2modulos proci vagy inkább egy modern 2mag+ht.
    Olvasgattam sokat, hogypörögseb az i3 egy-két szálban erösebb boot idö stb de viszont lehet jobb lenne a 4 magos. És mivel mostanában nem is volt erös proci és a közelembe sincs kiprobálni sem tudok még hasonlot sem.
    Ja arro nem is beszélve hogy ha netán késöbb még is kevés lenne mehetne i5 a 1150be, fm2+ba meg a fene tudja lesz e joval erösebb proci mint az a8. :F

    Azt még hozzá teszem hogy a keretbe ez a két proci fér bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák