Aktív témák
-
mitzi
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Laptopot szeretnék venni egy egyetemista lánynak. Hordozás csak a suliba, illetve vissza, kb. heti szintű lenne. Amire használná: letöltés, filmnézés, zenehallgatás, msn, internet, szövegszerkesztés. A játék nem igazán fontos, talán az alapjátékokat elég ha viszi a gép. Wifi, webkamera nem ártana, ha lenne benne. Bocsi, ha egyértelmű dolgokat írok le, de nem igazán értek a laptopokhoz.....
Mivel pénzügyileg nem igazán vagyok eleresztve, így kb. 120.000-150.000 között gondoltam volna. Ja, op. rendszer nem kell, azt kap a hallgatói jogviszonyára szinte ingyen.Toshiba Satellite L300-2CE
[link]Lenovo 3000 G530 NSH28HV
[link]A Toshibára azt mondta az egyik informatikus ismerősöm, hogy a Wifi hálózati támogatásánál a 802.11b/g-nél jó lenne, ha lenne "n" is, merthogy azzal lehet az újfajta hálózatokhoz kapcsolódni, vagy valami ilyesmi. Ez a Lenovoban megvan. Ha jól hasonlítgattam össze a gépeket, akkor a Lenovo hasonló erősségű, mint a Toshiba, igaz?
Nálam a Lenovo fut elsőként, állítólag nagyon megbízható, strapabíró gép. Jó lenne, ha nem csak 1-2 évre kellene megvenni.Ha segítenétek, akkor még ma meg is rendelném valamelyiket....
Előre is köszi a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
jahatpersze
aktív tag
válasz T-unit #32949 üzenetére
Most hívott fel az ügyintéző, hog ynem érti a rendelésem, mert én (a fórumon belinkelt) dvdírót rendeltem meg ami nem is író csak olvasó, mondta hog yíró van 25-ért (nagyon sokallom). Elvileg azt mondta hog ylaptop van!!! még a délután felhív hogy talált e olyan laptopot amiben van DVDrw alapból. De a hp aprón találtam egy jó vételt +1GBRAMmal , DVDRW-vel majdnem 3 év garanciával, alig használtan 136ért. melyiket vegyem , mi a biztosabb?
-
ktommy91
addikt
Hello!
Ez a lenovo g550 tökéletesen megfelel a célnak.
Vagy akár ez is, ram bővítéssel 120k-ért jó vétel.
Nincs kerítés.
-
mitzi
csendes tag
-
Gergő_
őstag
semmi baj nincs a g530-al, de a g550 két hete jelent meg és sokkal korszerűbb belseje van
a lenovo topikban is olvashatsz róla tapasztalatokat. -
Frenky89
addikt
Hi!
200eFt alatt szeretnék 15"-os notit venni itthonra netezésre, filmezésre, esetleg egy kis Photoshop-ra, csillogó képernyő kizárt, játszani nem fogok rajta.
Tulajdonképpen az asztali gép helyett lenne mindennapi használatra és, hogy néha napján, ha szükséges akkor el tudjam vinni pl. egyetemre. Tehát az asztali maradna játszani - azt mégis csak könnyebb és olcsóbb fejleszteni - a többit pedig a notinak kellene "ellátnia".
-
premete
veterán
válasz jahatpersze #32952 üzenetére
Matekkal hogy állsz? mert az a majdnem 3 év inkább 1.5 év, ettől függetlenül ezek nem szoktak elromlani, ha nem vágják földhöz, nem ágyban használják. gondosan elzárva minden szellőzőnyílását. Szóval, ha nem törött, akkor jó vétel, amit linkeltél, igaz, 2 hete adtam el ennél komolyabb kiépítésűt ugyanott (25 hónap Care Pack, T9300), stb. 130-ért, szvsz ezt is odaadják annyiért.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
ertz
aktív tag
Téves, bocsi, a netbook topicba akartam.
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz jahatpersze #32952 üzenetére
Igen utána még aznap észrevettem adm véletlen rosszat linkelt,ő se vette elsőre gondolom észre az csak sima dvd olvasó 5k-ért,én meg lusta voltam hsz-t szerkeszteni. Ja bolti rendes HP dvd író az meg valóban kemény 25k. Esetleg más gyártótól lehet még 10k-ért kapni slim dvd írót bele,csak nemtom garit hogy érintené...mindegy az a használt 6910p is jó,én mondjuk mai napig nem értem h nem kell el egy olyan jó gép 4hónap alatt,ár is korrekt +1gb ram-al dvd íróval.Amúgy notebookstore-ból most tudnak akkor végülis 6910p-t dvd rw-vel adni olcsón vagy sem?
Tothgera30 : Akkor neked tökéletes vétel a már linkelt gép.
Frenky89 : T500 elég bestbuyosnak néz ki.üdv.
-
jahatpersze
aktív tag
válasz T-unit #32965 üzenetére
Igen lebeszéltem az ügyintézővel ezt a notit ajánlotta, és ezt is rendeltem meg, ugyanolyan mint ami te linkeltél csak ez dvd-íróval több, meg 150MHz CPU-val kevesebb. annyi baj legyen. ezis megéri a pénzét. amúgy az a ph aprós gép is jó, csak két oldalon is hirdeti a csávó az egyiken 128MB-osnak írja a videókarit a másikon meg 384MB-osnak ugyanazt a videókarit (típus is ugyanaz) , meg 7200RPM-nek írja a HDD-t ami szerintem egy nagy hazugság. egy kicsit sántít
-
Gergő_
őstag
Szerintem óvatosan linkeljük az aprós hirdetéseket, mivel nem ismerhetjük az eladót és a szándékait. Nemúgy mint egy boltnál. Persze ez nem azt jelenti hogy nincsenek megbízható eladók, de voltak már itt balesetek.
-
T-unit
őstag
válasz jahatpersze #32966 üzenetére
Látod én is figyelmetlen voltam,mert nem is néztem a kisebb procis rendes dvd írós,és bevalllom nekem is rohadtul nem mindegy lenne,mai világba alap a dvd író még notiba is.Az a -150mhz meg sokat amúgyse dobna latba,jó kis vétel az,akkor azt fogom ajánlani másnak is ha még lesz belőle egyáltalán. És így rendes 2-2,5év garival sokkal jobb vétel a bolti változat mint az a használt,így 1 kicsit már kapásból sokallom is amit árul aprón.Matricát meg billre gondolom boltba is adnak rá.
szerk: Amúgy meg le is vették a dvd író nélküli változatot szerencsére oldalon,ezek szerint pár darab még lehet kisebb procisból.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Moglash
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen notebookot szeretnék venni:
15 monitor, viszonylag jó proci, 4 Giga ram, min 320 winchester, viszonylag jó VGA, lehetőleg e-sata, lehetőleg hdmi. Ár limit: 230 e.
Eddig ez tetszik a legjobban (ebből kiderül hogy nálam mi számít viszonylag jobbnak )
ASUS X61SL GAMER EDITION
Processzor: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz (800MHz FSB/2MB L2, 45nm );
Kijelző: 16 " WXGA (1366x768); Memória: 4096MB DDR2 800Mhz; Merevlemez:
320Gb SATA 5400RPM; Grafikus kártya: Ati Mobility Radeon HD 4570 512MB;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer; Wifi: 802.11b/g/n; 4 x USB
Csatlakozó; 8in1 kártyaolvasó; HDMIT; VGA kimenet; Webkamera 1,3 Mpx;
ExpressCARD; LAN: Gigabit; Microsoft Windows Vista Home Premium;Bruttó ár: 219 990 Ft
Szeretnék véleményt erről notebookról, illetve ha szerintetek ebben a kategóriában van jobb lehetőleg azt is írjátok meg kérlek.
Segítségetek, véleményeteket előre is köszönöm,
Moglash -
T-unit
őstag
válasz Moglash #32969 üzenetére
Akkor már sokkal jobb vétel a Toshiba L500. +2gb ram bele 6k,OS-nek meg win7.
Ha meg minőség kell a (#32965) hsz-be linkelt T500,vinyónak meg lehet mellé venni külsőt is.üdv.
-
atesss
addikt
Üdv !
Van ötletetek, hol lehetne Budapesten megtekinteni egy SL500-as Thinkpadot ?A legjobb valami bevásárlóközpont lenne, ami talán nyitva van 21.-én vagy 22.-én.
USANotebook-nál nincs a kiállított darabok közt, Edigitalnál nem lehet már kapni, laptop.hu-nál szintén nincs.
-
premete
veterán
-
<NewL>
addikt
sziasztok
egyelőre csak nézelődök,de árban hasonlót szeretnék majd venniHP Compaq 615
ez mindenben tetszik,tudás,ár stb csak a színe nem. nincs esetleg ebben alu kivitel? vagy valami hasonló tudású alu,mindegy csak fém legyen
meg nem bánnám ha 13-14"os lenne.
abszolút nem értek a notikhoz,csak sajnálom rá a pénzt,de lassan megadja a 4 éves asztali technika itt magátThere's an app for that
-
T-unit
őstag
válasz <NewL> #32975 üzenetére
Akkor neked találták ki az előbb tárgyalt renew hpq 6910p-t ,leírtaknak majdnem megfelel, ez épp magnézium ötvözet.
üdv.
-
<NewL>
addikt
válasz T-unit #32976 üzenetére
ebben van világosabb színű is? régebben valaki mutatott nekem,hp 10" körülit,fém szinben elég olcsón 60K körül. csak rájöttem ,hogy azon filmetnézni...inkább nem
olyasmi kellene aminek mindene ezüst színű.
ez gyengébb mint amit én linkeltem?nem értek hozzá
There's an app for that
-
T-unit
őstag
válasz Frenky89 #32977 üzenetére
Az se rossz,sőt nagyon jó vétel,de azért a "T"-s thinkpad kategória mindig is jobb volt minőségre.Csak azt a fránya garit nem írja oda eladó,ami a lényeg lenne kb,oké h új(bár ha már csomagból bontott, használt de min1) de kamionról esett,lopott,gari nélküli nekem se kéne.
150k-ból?Ha már túl pici 6910p,akkor mondjuk 6735s. Esetleg aprót ajánlom és keresés üzleti matt képernyős hpq/lenovo/dell után.Üzleti kat.-ba messze ők 3an a legjobb gyártók.
<NewL> : 6910p kb. a hpq-nál már majdnem a felső kategória,ezután már tényleg csak "W osztály" következik,amit árban most inkább hanyagolnék. Nézd csak meg mennyibe kerül az 1-el újabb 6930p, újonnan 3év garival boltból.Legjobb vétel 14,1"-ból 150k alatt jelenleg ez a 6910p.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
bluetiger9
csendes tag
Sziasztok!!
Kineztem egy notebookot:ASUS M51VR-AP142
proci: Intel Core 2 Duo T5800
memoria: 3GB (DDR2 667 MHz)
kepernyo: WXGA ColorShine 15.4
videokartya: ATI Mobility Radeon HD3470 (256Mb)
merevlemez: 320GB
aksi: 6 cellas 4800 mAh, 53 Whrs
kartyaolvaso, webcam, bluetooth
+taska es egerNetezesre es jatekra hasznalnam. Az ara: kb 145e Ft
Szerintetek jo valasztas?
Az Asus notebookokrol mi a velemenyetek?Koszonom a segitseget.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
vagy
ez utóbbiban ha jól látom nincs bluetooth. ma telepítettem egy ilyet és nem talált eszközt, de a driver azért felment.
vagy a korábban linkelt lenovo G550G?
igazából ahogy nézem T4200 és T6500 között nincs nagy difi a4500M és a G105M között már annál inkább. de mivel nme kell hajszolni a gépet mert ne arra lesz hanem női kézbe átlag napi használatra(film, zene, net, szövegszerk.) így kérdéses h kell-e az erősebb hardver olcsóbban, más kézről, érdemes-e a lenovoért, ami gyengébb hardverű, többet kiadni?
[ Szerkesztve ]
-
balageeee
csendes tag
Hello.
Volna pár laptop ami közül vacillálok is mivel nem nagyon értek hozzá remélem vki tud a döntésben segíteni.Koleszba megyek és oda kéne a gép kis játék meg netezés céljából.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A toshibát eddig is nagyon dicsértétek de asusba jobbak az akku idők meg hasonlókat olvastam.Remélem tud vki segíteni
köszi -
T-unit
őstag
válasz bluetiger9 #32980 üzenetére
Sokkal inkább K50AB vagy Acer 5536G ha hdmi is kellene.
golyani : Ha úgyse játékra kell inkább G550G,lenovo csak jobb márka.
Frenky89 : Szívesen,aprón is gyakran akad 1-2 komoly vétel.Am tényleg nem mindenhol van hozzá ddr3 ram.
balageeee : Egyértelműen Toshiba L500,már párszor írva volt,de játékra is, legjobb vétel 200k alatt.És még jó h asusok picit jobbak lehetnek akku időben,mivel vga is bennük sokkal gyengébb,am nem hiszem L500 se bírná 2-3óráig akksiról,ez ilyen átlag idő ezeknél.üdv.
-
jahatpersze
aktív tag
Honnan tudhatom meg, hogy egy notebookban mi cserélhető és a cserélhető alkatrészek melyikkel kompatibilisek (hpq 6910p)?
-
radamsky
senior tag
válasz jahatpersze #32986 üzenetére
mit szeretnél cserélgetni??
elvileg a ramot tudod böviteni, meg a winyot esetleg ha akksit akarsz, másnak sok értelme nincsenez nem asztali gép
-
adm
őstag
-
jahatpersze
aktív tag
-
premete
veterán
válasz jahatpersze #32989 üzenetére
a windows kezelné a 2x4-et is, de a laptop nem. Mellette a 2x4 GB ram többe kerül ma még (2x 87000), mint a 6910p.
-
premete
veterán
válasz jahatpersze #32991 üzenetére
olyat még nem láttam.
-
adm
őstag
válasz premete #32992 üzenetére
dell precision m6400. más kérdés, hogy 4×4gb ddr3 majdnem eléri a noti árát(3000$).
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Rég nem jártam erre. Elég valószínű ,hogy megint ki kell majd mennem UK-be egy pár hónapra. De kéne egy olcsó AMD-s noti. Semmi extra kívánságom nincsen. Bár nem lenne rossz ha a Win 7 menne majd rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Directors066
tag
Nagy gépvásárlásban áll tesóm és segítséget szeretnék tőletek kérni.
A linkelt notebookok közül szerintetek melyik érheti meg a legjobban,melyikben van a legjobb videókártya és a leggyorsabb proci?
Az összes gépbe bővíthető a memória?
A gép mindenre lenne használva.Filmre, játékra,tervezése.
Illetve az is érdekelne,hogy melyik gép mennyi időt bír ki hálózati fesz nélkül. -
adm
őstag
válasz Directors066 #32996 üzenetére
mit és mivel tervezne? a munkája, tanulja vagy a hobbija?
16core - 32thread - 64gb
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vennék egy új notit és úgy általánosságban kérdezném, hogy a DELL, ASUS, MSI, TOSHIBA notik közül melyik a leginkább javallott? Megbízhatóság, anyagminőség, stb? Tudom, konkrét modelltől sok függ, de mégis? Jól tudom, hogy a DELL-nél 3 év, ASUS-nál, TOSHIBA-nál, MSI-nél 2 év a gyári garncia? Van még esetleg olyan gyártó ezeken kívül amelyik több mint egy év garit ad alapban? Csak az alapgari érdekelne, garancia kiterjesztést nem szeretnék vásárolni. A jelenlegi Aspire 5715-ömet cerélném le egy komolyabb, igényesebb, megbízható darabra. A keret olyan nettó 150e lenne,minimum 2g proc(cd? vagy c2d? ), legalább 320gb vinyó, 3-4 gb ram, bluetooth, kártyaolvasó, meg valami használható vid kari,ami ha kell fel tud nőni egy komolyabb játékhoz. Ja, és min 2 év gyári gari. Op rendszer nem szükséges. Ha tudnátok konkrét modellt ajánlani, nagyon megköszönném. -
Pestifer
csendes tag
Sziasztok !
Laptopot szeretnék venni úgy hogy az jó legyen játékra is, de az egyetemen is hasznát vehessem. Van rá 150 000-200 000 Ft-om. Lehetőleg AMD procis és ATI VGA-s legyen én erre gondoltam -->([link])
Nektek mi a véleményetek róla, ez megfelelne az elvárásaimnak ???
Aktív témák
Hirdetés
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest