- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz Napfénysüti #32248 üzenetére
Valamiért nekem nem tetszenek a HP-k. Ne kérdezd mi bajom van velük, mert nem tudnám megmondani. Viszont ez a jószág egyre jobban tetszik. Az ára is megfelelő. Csak a processzor nem tetszik benne. De legalább nem melegszik annyira (ha jól gondolom) mint a duálosak.
-
T-unit
őstag
válasz upszilon #32251 üzenetére
Ez is dualcore.Celeron Dual-Core a T1xxx széria is.Ennyiből ez jár újonnan ha minőség kell inkább.
Más.Most látom, 14,1"-ból meg milyen jó vétel lett újonnan,2év garival a 6910p renew 146k-ért.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
ktommy91
addikt
Nem jött válasz úh újból megkérdem:
acer 5536g +ram+gar
VAGY
HP Pavilion dv5-1160eh- REMARKETED
???
Az áruk ~ugyanaz.(150k)Előre is thx a segítségért!
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
cqr
aktív tag
-
pity-putty
tag
Sziasztok!
Egy olyan notebookot szeretnék venni, amit többek között 1080p-s HD filmek lejátszására is használnék(megjelenítő egy fullHD TV). Ennek kiválasztásában szeretném a segítségeteket kérni.
Amit minimálisan tudnia kellene a gépnek:
- HDMI kimenet
- Firewire csatlakozó
- legalább 3 USB csatlakozó
- ha lehet, akkor valamilyen digitális többcsatornás hangkimenet (pl: optikai)
- Tökéletesen menjenek rajta a 1080p felbontású HD-rippek. (pl: mkv)Előre is köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
Szerintem sincs az SL-ben roll-cage. Mintha erről már valahol beszéltek volna. Ez az SL széria azért sokmindenben eltér a rendes TP-ktől.
Közben rákerestem: valaki már írt ezügyben levelet a magyar Lenovo képviseletnek és ők azt írták vissza hogy egyik SL gépben sincs roll-cage.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
T-unit
őstag
Amint láttad elég "nagy" vita volt ebből ipon fórumán is,teszt végén.Egy iponos szerkesztő írta: "Valóban ellentétesek vannak, de mikor először elindítod az SL-t akkor szép nagy képekkel büszkén hírdeti, hogy de jó dolog a roll-cage váz amire ő is épül. (Alvintól infó)
Úgyhogy hacsak nem USA-ban más az SL akkor elírták"
Alvin csak nem annyira hülye,csinálna egy ilyen hibát 1 rendes tesztbe. Én próbálok hinni neki,hisz csak ő próbálta,megmondom őszintén sajnos azt még eddig nem sikerült kipróbálnom nekem se.
Viszont amit linkelt angol oldalt,meg nem látom én se írna rollcage-t,szal ismét bizonytalan a dolog. Max akkor nincs benne,még így is maradt pár előnye 3000-el szemben. Még ismét Thinkpad topikba kellene (nekem is) benézni h 100% legyen a dolog.
pity-putty : Még ár lemaradt,azért csak érdekelne mennyit szánnál rá,mert a szerint mehetünk minőség felé esetleg.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
mark000
csendes tag
sziasztok,
segítségeteket kérném két+1 laptop közötti döntésben.
HP pavilion dv6-1110eh[link] vs. Lenovo 3000 N500 NS769HV [link]
vagy esetleg még dv6-1120eh [link]Felhasználás tervezés: Autocad, Archicad és egyéb hétköznpai dolgok.
Ami a nagy kérés, hogy tudom, hogy lenovoban c2d proci jobb, viszont a hp-ben a vga a jobb. Viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik számít többet.
A másik nagy kérés, hogy melyiknek milyen az időtállósága? Mert ha meló van, akkor meló van, és nem szervízbe akarok rohangálni.
Előre is nagyon köszi a válaszokat.
-
cqr
aktív tag
válasz upszilon #32261 üzenetére
#32251 ben az iponos linkedben Celeron dual core van, amit most linkeltél az core solo.
(tehát ha nincs elírás abban az sl500 ban t1600 (link) van ami kétmagos, amit most linkeltél az 1 magos)
(lehet hogy nem erre vonatkozott a kérdésed, de ha már nekem írtad válasznak ) -
upszilon
őstag
-
T-unit
őstag
válasz mark000 #32264 üzenetére
Esetleg Dell E6400. Ha megbízható,gyors szervízű gyártó és minőségi gép kell.Súlyban is igazán mobil.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz Napfénysüti #32262 üzenetére
Utána kerestem énis most jópár hsz-t még régi SL topikba.Nemtom Alvin mit látott üdvözlőképernyőnek(írják is csak 1 sima reklám az,minek van sl-hez azt már nem tom) ,de ha látott is egyáltalán nincs benne rollcage,hiába a robosztusabb ház 3000-hez képest(ez alapján feltételeztem énis hátha igaz, de mégis semmi köze hozzá).
Aki még mindig nem látta netalán, annak itt az igencsak félrevezető teszt.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
nagyúr
válasz jahatpersze #32270 üzenetére
A mai gépeket sajnos nem egy örökkévalóságnak tervezik. Konzumer gépeknél szerintem is kalkulálhatsz 3 évenkénti cserével. Mellesleg addigra már úgyis elavultnak fognak számítani a 3 éves gépek.
3 évente 150k szerintem még nem is vészes. De sajnos ez a hordozhatóság velejárója.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
T-unit
őstag
válasz jahatpersze #32270 üzenetére
Azért nem 3,de 5év múlva tuti elavult darab lesz.Nézz körbe itt aprón 5éves p4-esek milyen messze vannak teljesítménybe már a mostaniakhoz képest.És pláne ha embernek ettől függ a keresete esetleg, nagyon nem mindegy milyen gyorsan dolgozik az a gép.Viszont sima netre,office-ra,dvd-re tökéletes lehet egy 5éves darab is akár.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz pity-putty #32273 üzenetére
Ok,akkor kezdem a legolcsóbb,ámbár még jó minőségű géppel: sl500 (itt a normális leírása is) HDMI,firewire van rajta.Esetleg CPU-ban is lehet feljebb lépni az már inkább 170k-s kategória,meg +2év garit(20k) ajánlanék hozzá,esetleg +2gb ram bővítést is(6k).
upszilon . Szavaidból ítélve nem olvastad el linkelt leírásokat,esetleg a core mint magok száma kifejezés nem ment.Továbbra is ez már új,2magos celeron(ezért a "T" jelzés,ami 2magosaknál van ott).[ Szerkesztve ]
üdv.
-
upszilon
őstag
Húha, kezd elmenni a kedvem az SL500-tól! Itt egy lehangoló videó, amit hallgatni is érdemes.
-
T-unit
őstag
válasz upszilon #32276 üzenetére
upszilon : És akkor a 3000-es széria még gagyibb is.
ktommy91 : Nem vesztesz várással 1 Ft-ot se szal felőlem...csak nem biztos h lesz egyáltalán megint, mivel igencsak kifutó széria,már régóta dv6 van helyette.129k-s acer fix h jóvétel, bele +2gb ram,meg+ 2év és 150-155k körül meg is van.
(#32278) upszilon : Való igaz,el is felejtettem csináltak még ebből a "T" széria név alatt is 1magosat, lényeg továbbra is az h 131k-s sl500-ba T1600 már 2magos cerka.
(#32280) upszilon : Mért is?[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz upszilon #32281 üzenetére
Ez meg már olyan h benyomod 2újjal,másik felén jön ki kezed. Túlzást félretéve msi sajnos még mindig nem igen tud minőségi notikat gyártani se ház,se hardver/hűtés terén,nomeg szervíz se a legjobb mint ismeretes,ráadásul igen gyakran azt az undormány sis chipsetet szeretik használni alsóbb szegmensben amit külön gyűlölök.Mondjuk igaz ez GL40-es de akkor is van jobb márka pl. Toshiba,HP,sokszor még bővített garis acer is jobban megéri.
1 példa HP -ból mondjuk + 2év gari hozzá notebookstore-tól asszem egy 20as +ba.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz upszilon #32284 üzenetére
Persze, írtam Toshiba-t is...figy ha látsz jó áron jó vételt vedd azt.Ram amúgy szinte alig jelent valamit +2gb ramot kapni 6k-ért,ez pont ne igen legyen szempont,akkor sokkal inkább proci.Tessék, toshiba-n belül ez is jó vétel.Mondjuk sztem Toshiba-s videóból is bármikor talál az ember olyan felvételt ami nem éppen valóságnak felel meg,például az a bemutatott sl500 se volt épp gyári állapotú,ki tudja mit műveltek vele meg hányszor kapták szét.Pl. írják is ott, a sajátjuk nem csinál semmi olyat mint vid-en.
Menj be inkább egy rendes noti szaküzlet bemutatótermébe és nézd meg magad élőbe,azt ajánlom,sokkal többet ér mint akármelyik videó.üdv.
-
.Benett
tag
Sziasztok !
200k-s keretem és HD-film, cs.1.6 ,cod4 , Sokat hurcikálós igényemhez találtam egy újat.
Elég népszerűnek látszik sok teszt videó van róla. Megbízhatóságát nemtom Acer :S
de nagyon kiváncis vok rá , de a 14" nekem előny.
[link]
Erről vélemény ,tapasztalt ?
A másik választásom Toshiba..ami megbízhatóbbnak hallik de 15,6" -es ...
Teljesen új modell így picit tartok tőle, nehezebb is.
[link]Vélemények ?
Ti melyiket vennétek a fent említett használattal ?... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
Sziasztok. Külföldre megyek melózni 3 hónapra, és ezért akarok venni egy notebookot, mivel más szórakozási lehetőségem nem nagyon lesz. Szóval max 150ezrem lenne rá. Elsősorban netre és videólejátszásra kell, másodsorban játékra. (Ha az Oblivion már elfut rajta, az nekem elég.) Mit tudnátok ajánlani? Linkeket is írhattok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ktommy91
addikt
válasz .Benett #32287 üzenetére
Az aceren nem hiszem,hogy túl jól menne a cod4, úh én mindenképp a toshibát venném.
icemad:A sokat emlegetett acer 5536g-t venném a helyedben kibővített garanciával belefér a keretedbe. Bár nem írják,de kapsz táskát és egeret is a garanciához.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
T-unit
őstag
válasz .Benett #32287 üzenetére
Én összekaparnék még +20k-t és egy sokkal jobb Toshiba U500. Ez az nv 105m azért gyengébb hd4570-nél,meg toshiba mint márka jobb,ill. +1év gar.Vagy még teljesen jó vétel a gddr3-as hd4570-es 15,6"-os toshiba is ha nincs 220k,iponba az is csak 169k.
üdv.
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Mit tudtok ajánlani abszolut maximum 150k-ig, ha Fu-Si és Acer nem jöhet szóba? Játék egyáltalán nem fontos. Nagy kijelző, erős proci, kis fogyasztás, legalább 2GB ram. Ha van benne kékfog és kamera az még jobb. A minőség is fontos.
Amíg várom a választ visszaolvasok, hátha volt hasonló kérdés már.
A választ előre is köszönöm. -
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen notebookot 100k-ig? Plusz pár ezer, ha annyival jobb. Netezni kéne és egy-két filmre. Csak annyi a lényeg, hogy ne legyen kisebb a kijelző mint 15"
Köszi! -
nagyúr
-
Arms
csendes tag
És ilyen árban(100k) nem lehet olyat kapni ami új és nem romlik el másnap?
-
csaba1203
addikt
válasz Napfénysüti #32298 üzenetére
Egyetértek MSI-től bármi jobb megoldás
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs