Hirdetés

Aktív témák

  • mitzi

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket kérném. :) Laptopot szeretnék venni egy egyetemista lánynak. Hordozás csak a suliba, illetve vissza, kb. heti szintű lenne. Amire használná: letöltés, filmnézés, zenehallgatás, msn, internet, szövegszerkesztés. A játék nem igazán fontos, talán az alapjátékokat elég ha viszi a gép. Wifi, webkamera nem ártana, ha lenne benne. Bocsi, ha egyértelmű dolgokat írok le, de nem igazán értek a laptopokhoz.....
    Mivel pénzügyileg nem igazán vagyok eleresztve, így kb. 120.000-150.000 között gondoltam volna. Ja, op. rendszer nem kell, azt kap a hallgatói jogviszonyára szinte ingyen.

    Toshiba Satellite L300-2CE
    [link]

    Lenovo 3000 G530 NSH28HV
    [link]

    A Toshibára azt mondta az egyik informatikus ismerősöm, hogy a Wifi hálózati támogatásánál a 802.11b/g-nél jó lenne, ha lenne "n" is, merthogy azzal lehet az újfajta hálózatokhoz kapcsolódni, vagy valami ilyesmi. Ez a Lenovoban megvan. Ha jól hasonlítgattam össze a gépeket, akkor a Lenovo hasonló erősségű, mint a Toshiba, igaz?
    Nálam a Lenovo fut elsőként, állítólag nagyon megbízható, strapabíró gép. Jó lenne, ha nem csak 1-2 évre kellene megvenni.

    Ha segítenétek, akkor még ma meg is rendelném valamelyiket.... :)

    Előre is köszi a segítségeteket.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák