- Dell notebook topic
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
igen, csak nem mind1, h mennyi gari, milyen anyagminőség, melegedés stb.
Ez így van. Azt a sort amit írtam egyébként, szervíz-közeli emberektől is hallani. (Személyesen is azt tapasztalom, de nyilván ez nem valami reprezentatív..)
Egyébként a gari mennyisége nem minden esetben van kapcsolatban a minőséggel,(pl.: lenovo gyárból rendelve thinkpad T-t a default gari 1 év lesz..)
#33603: van különbség műanyag-műanyag között, de ez sztem tipikusan nem s,n500,inspiron és aspire között lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz T-unit #33596 üzenetére
Ismééét a csúsztatások!
"Ja csak épp más hardverekkel mint amit linkeltél,11100eh-n belül is van további hardver variáció... "
Ez történetesen ugyan az mint a PH-ban: [link]Sőt itt is ugyan az van: [link]
És lám itt is: [link]
Mintha ez is ugyan az lenne : [link]
Amúgy itt csak egyféle van belőle: [link]
-
T-unit
őstag
válasz #67459584 #33607 üzenetére
Most látom csak én idéztem tőled rosszul a pavilion gép típusát,ahogy látom nem gyengén félreértjük egymást köszönhető most a rossz típusnak. Kanyarodjunk csak szépen vissza ahonnét kezdtük az egész mókát.A 2 gép amit máshol még nem láttam, és egyben erre a gép típusra gondoltam amikor írtam h nem látom más helyen (nem a 1110eh-ra),csak mivel ezen a fórumon picit szar az idézés persze h te pont a másik -általad- említett típusra gondoltál: 1220sh/1240sh De még Te is írtad nem látod máshol asszem.
Még 1 példa korábbi hsz-ből:
" "Mellesleg ezt a 2 gépet egész véletlenül máshol se igen forgalmazzák ahogy látom árgépen"
A 1110eh-t rengeteg helyen forgalmazzák. Igaz én nem az árgépen néztem. Nem mellesleg, hasonló áron (199) vannak kp-re mint a PH-nál."
Na itt is 1220sh/1240sh-ra gondoltam már rég csak visszakéne olvasni nekem is,minden egyes típusszámot nem tartok fejben.
1110eh még jó hogy van pár helyen: [link]
Remélem így már tisztáztunk végre mindent.üdv.
-
wwhy
veterán
válasz Gabesz84 #33608 üzenetére
A törés viszonylag extrém eset, ezért nem is sok esetben fordul elő. Viszont pl. kb. 1 év után a kolléga Acer-jének zsanérja annyira kilazult h a kijelzőt kb.100-ra kihajtva, magától, szép komótosan süllyedt hátrafelé pedig teljesen átlag júzer, napi kax. 5-10 kinyit/becsuk MEnjél Office Depot-ba is ott vannak HP Pavilionok, sőt karácsonykor még Dell is volt;)
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Bocs, hogy ide is beírom, de elég sürgős lenne.
[link]
Tud valaki segíteni?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
törölt tag
Hello!
Úgy néz ki módom lenne egy Toshi L500-14z beszerzésére. A gép+2GB RAM=160e. Jó ár ez érte? -
S-eye
senior tag
Sziasztok!20-30 ezer Ft-ból milyen IBM/Dell/HP notit lehet venni, amelyben Pentium M proci,legalább 512 RAM,32 megás videókátya,USB 2.0,DVD író,40gb HDD van?Vagy ha nem, akkor ennyi milyen notira elég?Office-ra,netre használnám főleg.
-
veterán
válasz Gabesz84 #33602 üzenetére
NEM FULL MŰANYAG! BELÜL A PAVILIONOK IS MAGNÉZIUMBÓL VANNAK, MINT AZ ÖSSZES HP, A 6730 IS!
Nem a külső burkolat adja meg elsősorban a gép merevségét, hanem a belső tartókeret. Az AUDI A8-nál sem az alumínium tartja össze az autót.
A repedés a topcase-en a zsanér hibája miatt lehet.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
nagyúr
-
S-eye
senior tag
válasz Napfénysüti #33617 üzenetére
Sejtettem,hogy ennyi pénzért MÉG nem lehet kapni ilyen notit.Én is egy T41/42 gondoltam,bár az nekem most drága,és kár hogy a linkelten csak DVD író volt .Azért köszi a választ!
-
T-unit
őstag
válasz Napfénysüti #33617 üzenetére
Igen jó a meglátás,szintén ugyanerre jutottam most 10perc alatt,messze az a laptopinfós T41 éri meg legjobban,ez a minimum,ez alatt egyszerűen nincs mai normál használatra való gép igazán sajnos még,bár érthető is ha azt nézzük h egy 15"-os kijelző újonnan 20k körül megy csak asztali tft-knél,szóval nagyon nincs min csodálkozni mért van 20k-ért csak p2-3 ami még működik is és valamennyit bít még akksi netalán.
S-eye : Mármint dvd olvasóra gondolsz gondolom h baj...40k-ért ez jár,esetleg cseréled később.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
mrvikiboy
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenki segítségét. Jobbára csak olvastam, keveset kérdeztem, de sikerült egy nagyon jó ár/érték arányú gépet választani.
Aki még keresgél és 200k körül szán a gépre annak nagyon tudom ajánlani az enyémet.
ASUS N51VN
P8700
4 GB RAM
500GB HDD
HD LED 15,6"
GEFORCE GT240M
BT, WiFi, E-SATA, HDMI, meg ami még kell.Most ismerkedem vele és nagyon bejön.
A hab a tortán, hogy a mostani vistát ingyen cserélhetem ősszel win7-re.
Üdv
Viktor -
S-eye
senior tag
T41 teljesítményben,nagyon olcsó kategóriában a Dell/Hp-k között még mi jöhet szóba?Vagy azokból se kapható 40-50k alatt nekem megfelelő?
Ja és a beépített wifi is fontos.[ Szerkesztve ]
-
jahatpersze
aktív tag
a hpq 6910p-nek a két sztereo hangszórója jobb oldalt van mind a kettő? mert én így hallom+
ezt írja egy oldal róla: "The two speakers are located on the front right side below the palm rests area, the fact they face forward makes audio project well."
-
S-eye
senior tag
válasz Napfénysüti #33624 üzenetére
Na látom minőségi notit nem igen találok 50k alatt ami megfelelne nekem.És kb ennyi pénzért inkább a t41-t választanám/ha wifis/.Akkor még gyűjtök egy keveset.Köszi a segítségnyújtást mindenkinek!
-
nagyúr
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Jön az egyetem, gondoltam jól jönne valami kicsi, lapos mégis dolgos gép .
Igazából azt sem nagyon tudok, hogy a notebook, vagy a netbook lenne számomra a megfelelő, elnézést, hogy ezt is itt kérdezem.
Előadásokon jegyzetelés, netezés, egy kis meló, film netán.
Mindenképpen 100k alatt kell valahogy megállnia.
Nézegettem gépeket, márkákat, de ilyen téren tudatlan vagyok.
Milyen márkát, megbízhatóság, minden ami finom jó áron, esetleg doksik, írások, miket olvassak el.
Előre is köszönöm a válaszokat.“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
T-unit
őstag
válasz mrvikiboy #33621 üzenetére
Pár tulajdonság alapján jó vétel 200k-ért,viszont árgépen nem látom,ami azt jelenti ritka lehet itthon.
yolan : Márcsak a max. 100k-s keret miatt is netbook kellhet neked inkább,ami külön topik.Esetleg még1 6510b-s noti még jó vétel boltból,remélhetőleg +4k-s spórolás nem okoz gondot.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
jahatpersze
aktív tag
van egy hpq 6910p laptopom (zsír új) eszerint sztereó hangszóró van benne.
de amikor sztereo zenét hallgatok csaka jobb oldalon hallom a zenét, winampban állítom a balancot teljesen balra akkor egy kicsivel balrább szol a zene meg halkabb is de még mindig jobb oldalt szol,.. a két hangszoronak ilyen egyoldalasaon kell lennie kozel egymáshoz?
pedig a bal oldalt is van egy ugyanolyan rácsos rész mintha hangszoronak csinálták volna
rossz lenne a hangszoro?
továbbá annyit kiderítettem róla"The two speakers are located on the front right side below the palm rests area, the fact they face forward makes audio project well."
miért csinálják jobbra mindkettőt?
-
yolan
őstag
válasz T-unit #33630 üzenetére
Tényleg nem értek hozzá, elnézést.
A hp-ról viszont eddig jót olvastam, mondjuk telepített oprendszerre, meg optikai meghajtóra nincs szükségem, és még pár ilyen apróságra.
Esetleg valami régebbi bestbuy darab, ami esetleg még használtan is megéri?“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
jahatpersze
aktív tag
az én bajomra nem tud valaki vmi okosat mondani?, már attól félek vihetem a szervízbe
-
törölt tag
-
T-unit
őstag
válasz #82903040 #33631 üzenetére
Perfekt vétel.
yolan : "mondjuk telepített oprendszerre, meg optikai meghajtóra nincs szükségem, és még pár ilyen apróságra."
Netbook kell neked akkor egyértelműen. Kérdezd meg netbookosoktól 100k-ig jelenleg mi a legjobb vétel,bőven van választék tudtommal több gyártótól.üdv.
-
dolog
csendes tag
Sziasztok. Most vennék laptopot Játékra, film, net. Asus k50ab-sx011l-t néztem ki. SZeretném tudni mi a véleményetek róla. A játékok Unreal tournament3, Gears of war2, CoD4, Assasin, stb.Nem Értek a notikhoz, full analfabéta vagyok. segítséget köszönöm
-
szabika83
csendes tag
Gericom AMD 400 Mherzes gépem van, és memóriát vennék bele...
256 van benne, de kellene még ugyanennyi... Vki tud segíteni, hogy milyen memória kell bele?? 99es a gép assziszem... -
Blip
csendes tag
Sziasztok!
Notebook kellene nagyon sürgősen ismerősnek, 120-140 közötti áron. Mivel egy TOSHIBA Satellite A300-21C már bevált pár hónapja, ezért hasonlóra gondoltam (tehát Toshiba), de elég bele integrált videó, és bluetooth stb. se kell. Szóval munkagép, office, net.
Ti mit választanátok a megadott árintervallumban?
Ja, és mit jelent az A... illetve L... széria?
-
footwear
csendes tag
válasz jahatpersze #33634 üzenetére
Pont ilyen gépet vettünk barátnőmnek nemrégiben. Majd meghallgatom, honnan jön a hang belőle.
Egyébként mi a gondod azzal, hogy mindkét hangszóró egy oldalra került?
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék, milyen márkák amik megbízhatóak?
Meg olyan notbookot szeretnék vásárolni, amit össze tudnék kötni egy 22" colos monitorral és Hd filmeket szeretnék nézni a monitoron és birja is a notbook.
Játékok másodlagos szerepet jáccanának, de néha az is, várom az ajánlatokat.
Ár max250pénz.PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
kariii
csendes tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy a laptopot vettem, és nincs rola garancia papir, ilyen szokvnyos a4-s! DE van egy áfás számlám meg a notebook hátlpaján van egy garancia jegy szerü matrica ami arra utal h 2 év gari. Egy hp gépről van szo, mit gondoltok szervizben ezt elfogadják mint garanciás készülék? előre is köszi a választ
-
kariii
csendes tag
ja itt a link a hp géphez, egy tudásban és árban is majdnem ilyet vettem, itt hardverapron:
http://hardverapro.hu/apro/hp_pavilion_dv5-1245et_15_4-es_notebook_intel_p745/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Igen,csak azért mutattam h lásd összehasonlítva is más karikkal.Említett játékok is elfutnak natívban,lowon,igazából ezzel a vga-val kapásból a szűrőket lehet felejteni+komolyabb grafikai feature-öket,de összeségébe lowon szinte minden játszhatóan fut hd4570-el.
[link]
Blip : Innen ha kell vista TOSHIBA Satellite Pro L300-22P ha nem TOSHIBA Satellite L300-2CE.Amúgy lenovo G550-es szériát is csak ajánlanám,talán jobb vétel is szintén 2év garral.
jokeman : Egyértelmű jelenleg T500.üdv.
-
adm
őstag
válasz SeniorTilla #33615 üzenetére
ez honnan jött? még a középkategóriás (250-300k) üzleti 6x3xb-knek sincs magnézium váza.
magnézium. ezüst fehér színű, szobahőmérsékleten oxidálódik, ezért a gyakorlatban kicsit érdes, fátyolos, sárgás-szürkés színű. fizika órán meggyújtották -> vakító fénnyel ég.
8510w
6730b
6730s
dv7
dv6
dv5
relatív kicsi az esélye, hogy befestené (megszínezni nem lehet) és ezekben a modelleknél "titkolná" a hp. attól függetlenül a 6x3x-b - és az általam fogdosott pavilinok az árukhoz képest - meglepően egyben vannak.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest