Aktív témák
-
Tim82
félisten
Újban nem fogsz kapni T61-et, mert kifutott modell, felváltotta a T400/T500.
Viszont a Lenovo TP-knek jellemzően 3 év gyártói garanciájuk van, tehát használtan is ki lehet fogni 1-2 év garanciával bíró darabokat. A szervíz pedig talán a legmegbízhatóbb Magyarországon.
Az Apple szervízháttere jelen pillanatban hagy némi kívánnivalót itthon maga után, ezért inkább Macbook-ból kéne újat venned. Egy unibody Macbook pl. nem rossz vétel, csak 230k fölött van.
[ Módosította: Racecam ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
TGuru
tag
értem,akkor Lenovókat nézek majd személyesen is.Eddig csak egy Sl400-as tapasztalatom van.
Hát ja Mac-ek elég drágákegyik ismerősöm most rendel amcsiból egyet,mert sokkal jobban jön ki mintha itthon megvennéna akkor még jöhetnek a további ötletek,h miket érdemes még megnézni jobban.
még egy kérdés,h MSI-t még mindig nem érdemes nézni? -
Tim82
félisten
SL széria nem rossz, de annyira nem is jó. Ha hosszú évekre tervezel és viszonylag kevés pénzed van, inkább fémházas notik között keresgélj, azok strapabíróak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz krisi047 #32557 üzenetére
Ha az a 8440 nw8440, nagyon is megéri. Úgy általában az nc és nw szériák nagyon jók a HP kicsit régebbi modelljei közül (adm fórumtárs is tanúsíthatja ).
-
adm
őstag
válasz krisi047 #32557 üzenetére
az nc8430 a 8510p, míg az nw8440 a 8510w elődje. minőségi üzleti notik, illetve mobil munkaállomások. a végén már c2d-vel is gyártották, ezekre elméletben fél-1 év garancia is lehet még. érdemes lenne ilyeneket keresned.
(#32558) Tim82:
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Szőke Beyyya
csendes tag
sziasztok!
Jómagam még mindig nem sikerült gépet találni, de egy ismerősöm épp eladja a notiját,
Bemásolom nektek, amit írt róla, sőt még képet is ha tudok, aztán segítsetek, hogy mennyire lehet valós az , amit mondott, én kérdeztem, hogy milyen gépe van pontosan, hogy megnézzem neten, de inkább ő adott leírást:"Ez 1 Fujitsu Siemens laptop, az utolsó olyan kategóriából, aminek még nem teljesen műanyag a belseje. Nem zörög,és semmi baj sincs vele, mert az alkatrészek normálisan vannak még összepakolva.
A gépben Dual core AMD Turion64 X2 processzor van, ami 2 db 1,6GHz-es magot ad, vagyis összesen 3,2 Ghz az összteljesitménye.
1GB DDR2 ram van benne, 128 Mb Ati Xpress1100as videokártya.
A videokártya laptop videokártya, szoval nem vetekszik a legujabb legszebb játékokkal, de a régebbbieket szépen viszi. A winchester egy 120Gb-os Western Digital cuccos, ami a legjobb minőséget képiseli. Wifi az mára szériafelszereltség lett, igy azt nem is kell sztem bemutatnom.
Kártyaolvasó is van benne, tudtommal minden kártyatipust olvas, mert én eddig csak SD karit használtam vele.
DVD+/- iró/ujrairó + a laptop külső részén egy SKIN van,
mely nem csak papir, hanem gumi és müanyag keveréke, ezért minőségi dolog.A laptop sajnos már nem garis, 2 éves, de egész életét 1 szobában töltötte, meg max mikor hazautaztam, de semmi több.
A billentyüzete uj, mert én külön billentyüzettel és egérrel használom, igy a touchpad is 100%-os.A laptopnak annyi hibája van, h anno mikor elvittem szervizbe átnézetni, elcseszték vhogy a jack dugóját,
és igy nem lehet oda bedugva hangfalrol/fül/fejhallgatorol zenét hallgatni. DE!
Ezt megoldván vettem egy külső USB-s hangkártyát, ami jobban szolaltatja meg a dolgokat,és mérete is igencsak pici.A laptop 80000 ft, de adok hozzá laptoptáskát, ami összvisz 2 hónapos, mert ujat kaptam hozzá.
Plííz, HELP ME
Fontos a jó ár, ne bombázzatok extratudású gépekkel!
-
Max0607
csendes tag
Van egy NEC Versa M370-es notim.Szeretnék róla infót:mennyire megbízható,időtálló e.
előre is kösziMinden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.
-
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy [Logitech Mobile traveler táska]. Azt írják, hogy 15,4"-es notikhoz való, de vajon jó lehet egy 1545-ös inspironhoz is? -
KAS89
csendes tag
Hali! 2kérdésem lenne
Meddig lehet a HP laptopot garanciával kibővíteni?
Targus táskát érdemes vennem laptophoz?
Köszi szépen előre is! -
Gergő_
őstag
válasz Szőke Beyyya #32561 üzenetére
80ért garancia és rendes akku nélkül, gagyi hangkártyával...ne!
felét se éri
szervizben rontották el?ez elég hihetetlen....kit tudja milyen bajok vannak még velekonzumer gépek 130 alatt:
amit fentebb linkeltem abban érdemesebb gondolkodni 6510b renew
vagy esetleg lenovo g530 g550, hp 4510s meg amit majd a többiek javasolnak
matricát mindegyikre lehet ragasztani -
Gergő_
őstag
válasz Szőke Beyyya #32567 üzenetére
nem értek hozzá annyira, de nem vennék garancia nélkül semmit, főleg nem fusi lapost
amire két év itthoni garancia azzal annyira nem lehet befürödni, ha csak tényleg nem valami ócskavasat vesz valaki
úgy láttam mintha a hp-ra olyan gari van hogy kijön érte a futár...
mert ugye minden meg tud hibásodni, de nem mindegy hol és hogyan javítják. -
nagyúr
válasz Szőke Beyyya #32561 üzenetére
Egyetértek Gergő_-vel. 80k-ért 2 éves használt Fusi aminek még hibája is van több mint pénzkidobás. Alig nagyobb összegért már kapsz egy új, hasonló minőségű gépet. És a garancia nem mindegy, főleg ilyen belépő szinten.
Més que un club!
-
szaki87
csendes tag
Megjött a G550!!!
-
jahatpersze
aktív tag
itt melyik gépet érdemes megvenni? amelyikben integrált videókártya van abba lehet rakni kártyásat úgy hogy az integráltat letiltom?
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz jahatpersze #32573 üzenetére
egyiket sem, el vannak szállva az áraik
-
nagyúr
válasz jahatpersze #32573 üzenetére
Amik ott vannak gépek (főleg az IBM és Dell) olyanokat keress itt a PH-n. Szerintem találhatsz jobb áron is.
Bolt ahol vannak jó használt gépek: [link] és [link][ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
jahatpersze
aktív tag
válasz Napfénysüti #32576 üzenetére
nincs kedvem bogarászni nekem webshop kéne
-
Gergő_
őstag
válasz jahatpersze #32575 üzenetére
laptopinfo.hu
hadverapro.hu
[link]
találtam egy ilyet is :[link]
de bármit is veszel használtan, legalább 3-6 hónap garanciát kérj adásvételivelegyébként mennyi felső határ?
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Tudnátok ajánlani nekem 15,4-es notebookhoz szütyőt,mappát, nemtomhogyhívják tokot? Tehát nem táskát, hanem olyan valamit amivel bele tudom tenni olyan táskába, ami nem védi. Pl. ilyesmire gondolok, de ez így kép alapján nem tűnik túl erősnek.
-
Gergő_
őstag
válasz jahatpersze #32579 üzenetére
-
Scalpel
senior tag
válasz Khelben #32580 üzenetére
Itt nézelődhetsz
Itt sajnos nem találtam olyat, amit akartam mutatni: Targus neoprén second skin, azt hiszem így hívják, vagy Targus laptop skin talán a hivatalos neve. Ez elég vastag, neoprén anyagból készült second skin, legalábbis ami nekem van az ilyen, csak 12"-os gépre. -
superecneB
őstag
Üdv!
Nővérkének kéne laptop.
Tudnátok olyan 15-16" os notit, amiben HD3200 -as VGA van és az USAban max. 600dolláros áron beszerezhető? Esetleg ha tudtok amerikai oldalt ahol szét lehetne nézni ezügyben (esetleg lehet is onnan rendelni) az is nagy segítség legyen.
Jelenleg egy HP Pavilion dv7-1245dx-t néztem ki de ez túl nagy és nehéz neki. -
ktommy91
addikt
-
userZ
aktív tag
válasz szaki87 #32572 üzenetére
Elírások (kisebb-nagyobb) vannak szinte minden hazai forgalmazó oldalán lsd: lenovo.shop.hu, laptopszalon, sg-notebook, ipon... Gyorsan piacra dobták kicsit kapkodva, nekem úgy jön le. Az ipon-on pl 124k-ért hirdetik a 550G-t ami a lenovoshopon 148k...érdekes
Stop the Earth, I want to get off!
-
Gabis
őstag
pedig jó lenne ilyen áron a G-s mert felszereltségben pont ilyen kellene, azonban nem tudom mennyire gyűjti majd az ujjlenyomatokat mert ugye azt írták, hogy csilli-villi de pl. fogtam Toshiba pro-t és az is króm szerű volt (csilli-villi nem matt) de mégsem látszott rajta
-
TGuru
tag
[link] innen az első gép (HP),DELL Vostro 1700 érdekelne,h szerintetek milyenek?
Toshiba Tecra M7 ami szint úgy azon az oldalon van az elég használt lehet nem?Úgy tudom,h az elég jó tipus és drága,de itt elég olcsón adják. -
userZ
aktív tag
Nekem a samu monitorom fényes borítású, minden porszem szembetűnő, nem tudom normálisan letakarítani, mert sose lesz makulátlan...de ha nem látszana nem zavarna
A G550G-ben számomra nincs annyi plusz ami miatt azt venném. A Hdmi és a kártyaolvasó hiánya abszolút nem zavar (van usb-s kártyaolvasóm, lcd-re meg úgyse fogom dugni, ez csak irodai melóra kell majd), oprendszerből úgysem vistát akarok feltenni és a fényes borítás sem jön be, tehát számomra egyértelmű a G550L a befutó.Stop the Earth, I want to get off!
-
KAS89
csendes tag
(#32565) KAS89
Valaki pls!;)
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs