Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asynur

    tag

    Sziasztok!

    Monitorvásárlás előtt állok, jelenleg 2 típus van játékban:

    ASUS VN247HA: ennél a problémám, hogy nem egyértelmű, hogy IPS vagy AMVA panellel van szerelve. Tesztet egyáltalán és infót se találtam róla túl sokat (ASUS VN247H –ról van de az elvileg TN paneles).

    ASUS VC239H: ez kb. minden elvárásomnak megfelelne csak egy kicsit kisebb és drágább, mint a fenti monitor és ahogy előzetesen szerettem volna (ezzel mondjuk még együtt tudnék élni).

    Szempontjaim: HDMI, DVI csatlakozó (VN247HA –nál ez mondjuk elvileg HDMI-DVI átalakítóval megy, de legalább tartozék), matt fekete, 40-50e HUF, IPS, 5ms körüli válaszidő, ~24".
    Leginkább netezés, tanulás (tutorialok nézegetése, megvalósítása), kis photoshop és némi játék lennének a fő felhasználási területek.

    Egy Belinea 10 19 27 (~12 éves 19” TN paneles) mellé menne, szinte bármi nagy előrelépés lesz, pedig elég jó kis monitor volt ez a maga idején és még ma is hiba nélkül funkcionál.

    Szóval a kérdésem az lenne szerintetek maradjak az itt is dicsért ASUS VC239H mellett vagy tudtok ajánlani valamit ebben az árkategóriában ami megfelelne a fenti céloknak ( esetleg várjak míg bővül a keret/ várjak míg megerősödik a forint :P )?

    Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák