Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz lemusz #76766 üzenetére

    Hehe, 3,5 hónapig vergődtem, hogy mi legyen, és azok is a listán voltak, amit írtál.

    Az Acer: [link]

    Ebben a postban a G2460PF-ről és a VG248QE-ről van szó: [link]

    A BenQ XL-eknek botrányos színei vannak out-of-the-box (főleg a 2411-es szériának), állítással javul ugyan a helyzet, de így sem lesz LG-szint és DP sincs rajtuk (ez a legnagyobb érvágás). Amin meg van, azt már bőven 100 felett árulják.
    Igazság szerint ikább ezért olyan elterjedtek: [link] meg [link].
    Persze játszani jók, de nagyon a múltban ragadtak.

    Itt az LG, némi közvetlen feedback-kel. Szerintem 24" TN-ben abszolút best buy, a FreeSync / G-snyc-en (meg a Szokol-hangszórókon : D) kívül minden benne van, ami valaha is kellhet (azokat meg úgysem használod CS:GO-hoz; a FreeSync extra input lagot ad, a legolcsóbb, legfapadosabb G-sync-es meg +40 ezer pénz..), kifejezetten jó input lag + korrekt színek TN-panelhez képest.
    Nekem div 2 TDM-re és top tier FFA-ra tökéletes, pedig kifejezetten háklis vagyok a mindenféle lagokra, dropokra meg késésekre (akik ismernek, azok tudják).
    Meg a 3 év gari mellé alapból jár a factory 72 órás pixelgari is, ami ugyan nem túl jelentős, de azért kellemes kis adalék, hisz' ingyen van.
    Nem nyomnám ennyire a szekerét, ha nem lennék vele elégedett. Remélem, még vagy 8-10 évig nem kell megint monitorral foglalkoznom.

    Biztos lehetsz benne, hogy megéri az a +6-8 ezer az Acer-hez képest. ;) 80-82 pénzért már költözik is az asztalodra. Meg 2 egres még a DP-kábel, mert az alapból nincs a dobozban - na bumm. Ennél nagyobb bajunk soha ne legyen.

    Persze a döntés a tied, csak tapasztalatot, infot próbálok megosztani.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák