Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    válasz sikalisk #6361 üzenetére

    Monitor az ugyanolyan mint mondjuk az egér, lehetetlen ajánlani. Ha van sok tapasztalat, akkor azt át lehet adni, a paramétereket ugyancsak át lehet adni, de ajánlani csak azt tudom hogy nézd meg, próbáld ki.
    Fogd meg a CS-t, tedd rá egy pendrive-ra és menj el a boltba ahol próbáld ki. csak te fogod tudni megállapítani hogy jó e neked vagy sem.

    Nekem a 2209wa régen tetszett, de az nem fullhd és nem 16:9 (állítólag most az a jó;F), valamint elég sok Wattot zabál. Az u2311h csak egy hangyányit lassabb, de viszont fullhd, és szebb is egy picit a feketéje, bár szvsz nem olyan homogén mint a 2209wa.
    Ahogy már írtam, ha kifejezetten játékra kell, és div1 szinten vagy ahol már számit 15ms is, akkor jobban jársz egy profi TN paneles gamer monitorral.
    Olyan ez mint régen a VHS és a BETAMAX-val volt . Hiába volt a sony cucca csilliószor jobb technológia, mint a VHS, a VHS-nek volt nagyobb piaci részesedése, azt fejlesztette mindenki, és a végére (S-VHS) egész "türhető" valamit hoztak ki abból a fosból, azaz most már kezdenek egész türhető TN-ek is megjelenni a piacon.

    A monitoroknál most az elején tartunk. A (vhs példánál maradva) az igazi valódi film (CRT) időszaknak vége, a digitális film (OLED?) még nem jött el, a vérgagyi TN és a minőségi, de nem elterjedt IPS között választhatsz vagy várhatsz a csodára:)

    sok sikert ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák