Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lezso6

    HÁZIGAZDA

    válasz Luck Dragon #128452 üzenetére

    Köszi. 32" WQHD mellett csak a 43" 4K lenne opció, habár ha utóbbi csak horror áron van, akkor marad a 32". Íveltet semmiképp sem szeretnék.

    HDR-ből végülis lehet nem kéne akkora fényerő, csak kérdés hogy anélkül akkor mi értelme? De az igazi kérdés az, hogy ha ilyen tartalmat nézek, akkor automatikusan átállítják a fényerőt a tartalomhoz maxra? Mert alapból 100-150 nit körül használom a mostanit is, csak filmnél mindig kézzel fel kell tekernem, ha HDR tartalom van, de a szoftveres HDR átalakítás nem is az igazi, bamba a kép. Ezért gondolkodtam abban, hogy ha a monitor tudná a HDR-t, akkor mehetne direktben rá úgy, aztán valahogy felismeri nem? Vagy teljesen rosszul gondolom? :D

    A Philips egyébként jónak tűnik, leszámítva a magasságállítás hiányát. Mi fényerőn kívül miben különbözik tőle a másik kettő? Nekem leginkább az éles pixelek lennének fontosak, mert elsősorban munkára használnám, tehát jól olvasható szöveg a legfontosabb. Ezen kívül főleg film / sorozat nézés, emiatt lenne elvielg jó a HDR. Játék az nem nagyon lenne, de azért jó jönni a 120+ Hz meg a freesync ha mégis. Ha ez nincs, akkor sokkal több a lehetőség?

    Kicsit körbenéztem, a Gigabyte Aorus FO48U-n megakadt a szemem, ahhoz képest hogy OLED, nem is annyira drága. Hol az átverés? :)) szerk: ja hogy WBGR, hát ez már emiatt felejtős, beégésről nem is beszélve.

    Mostani pixelhiba szerintem bukó, így néz ki, ezt szerintem én nyomtam be nagyon ügyesen:

    Persze attól még elindítottam rajta az aurelitec progjamját, hátha.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák