Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz RUCRAZY?! #97890 üzenetére

    Keychron M3 Mini, Xtrfy M4 Wireless. Ilyen kis kézhez hirtelen ennyi wireless ergo jutott az eszembe (főleg a megcélzott árszintig), de vezetékesből azért lenne még (G-Wolves Skoll Mini, ASUS ROG Keris, ASUS TUF Gaming M3 Gen II, SteelSeries Prime Mini, Zowie EC3-C, Razer DeathAdder Mini, Vaxee Zygen NP-01s — Steelből nem szabad wirelesst venni, és ASUS-ból is csak azok jók, amiknek a nevében már benne van az AimPoint).

    Mindenesetre érdemes váltani legalább 1600 cpi-re. Ez mostanság a sweet spot. Mérhetően alacsonyabb szenzorlag, mint alacsonyabb cpi-értékeken, és a manapság használt monitorfelbontásokon (1080p és felette) precízebb is (szimplán amiatt, mert ennyi pixelhez jobb a több mintavételezési pont).

    Ettől még a valódi sensije lehet ugyanannyi. 400 cpi-n is lehet 60 vagy 5 cm-en fordulni 180 fokot a játékban, és 3200 cpi-vel is.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák