Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Sziasztok!

    A mai nappal kérvényeztem a TG rangom levételét itt, és az egérpados topikban is. Semmi időm nincs foglalkozni a topikkal, vagy a fórummal úgy nagy átlagban, így nem tartom jogosnak magamon ezt a privilégiumot. Szeretném megköszönni a rengeteg javaslatot és támogatást az évek során - akiket érint úgyis tudják, hogy kire gondolok.
    Ugyanitt elhinteném, hogy szeptembertől a TPU csapattagja sem leszek, szóval elég rendesen ki fogok esni az egeres témából. Egykét review-t azért még belinkelek, meg ha netalán valamit megveszek, akkor beszámolok róla (bár játszani sincs időm, úgyhogy sok minden biztos nem lesz).

    Egykét infó azért még ebbe a posztba:

    Endgame Gear XM1 - ajánlott
    ROCCAT Kain széria - ajánlott
    Glorious Model O- - ajánlott
    CM MM710 & Xtrfy Project 4 - jók lesznek, feltéve, hogy firmware oldalról semmi galiba nem lesz velük
    Razer Viper - nem sok infóm van, de az elmondottak alapján kiváló cucc (itthon 30 ropi felett lesz, szóval számomra erős passz)
    Dark Project - valószínűleg offolták magukat, egyáltalán nem reagálnak a levelekre

    E hónap végétől érdemes lesz figyelni a Redditet, OCN-t, meg az egyéb enthusiast platformokat, mert nagyon király újdonságokat hoz rengeteg vállalat, nagyon sokan felültek a lightweight bandwagonra.

    Wireless fronton egyelőre az ASUS és a Logitech szintjét senki nem ütötte meg, későbbiekben remélhetőleg a többi gyártó is felcsatlakozik. A Corsair közel van.

    A FinalMouse legutóbbi egere remélhetőleg elvileg a legutolsó, amit a vállalat valaha gyárt, de a nemnormális marketingüknek hála természetesen instant sold out lett ez is, szóval nem kell számítani arra, hogy itthon elérhető legyen elégséges mennyiségben - na persze a tengerentúli 120 dollárból itt lenne 40 ropis ár, annyiból meg két Model O- is kijön, de még a Viper sokkal jobb deal.

    A Tiger Gaming Arc egértalpak elvileg az eredeti Hyperglide szintjével vetekszenek, Takasta-tól 2 rongy környékéből beszerezhető 2 szett egerenként.

    Szintén Takasta-nak vannak előrevágott Hotline v2-es grip tape-jei egy csomó újabb egérhez, berendeltem egy pakkot, állítólag nagyon jók.

    A Ninox Astrum már ETA nélkül áll, rengeteg probléma volt a toolinggal, viszont már a végjátékban vannak, és nagyon kevés dolog van hátra, illetve még FCC és CE tanúsítványt kell kapnia, aztán mehet. A kis bakikat ismerve szerintem december előtt kizárt, hogy készhez kapható legyen, cserébe több, mint valószínű, hogy nem lesznek idegesítő kis hibái (mint a Model O első pár batchének). BST ki fogja adni az összes CAD modellt az egérhez ingyenesen, így lényegében bárki tud mókolni rajta 3D-nyomtatással.

    Apropó, Redditet érdemes böngészni 3D-nyomtatással kapcsolatban,elképesztő mennyiségű állatságot csinálnak. Van már 53 grammos G305 shell, meg miegyéb.

    A Zaunkoenig MK1 egy pure-fingertip egér lesz 3360-as szenzorral, két gombbal, 23 grammos kábel nélküli tömeggel, ultra-hajlékony kábellel és nagyon jó talpakkal. ETA nincs tudtommal.

    Asszem ennyi. Ha még valami eszembe jut, akkor azért írok pár sort.

    Ja, és továbbra sincs jó egér újonnan 6-8-10 ezer alatt. Se jó wireless 15 (G305) alatt.

Új hozzászólás Aktív témák