-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvannet
csendes tag
Üdv!
Vezetékes Logitech G Pro kapható még itthon? Keresgéltem, de nem igazán találtam.
-
Vanir
veterán
Glorious Model O objektiv szemmel nezve a legjobb jelenleg (pontosabban jovoben) kaphato eger. Talpak, kabel, gombok, gorgo, tomeg/egyensuly, szenzor, mind zsenialis. TPU teszt hamarosan, es sajnos majus 18-ig nem mondhatok rola konkretumot.
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok, úgy néz ki meghalt a jó öreg Logi G400-am. (túl sok pubg és csapkodás..a hülye fejemet)
Szóval egy utódot keresek ami méretben és minőségben felér hozzá, főleg FPS játékra használnám. Csak optikai érdekel, Roccat Pure egerekkel szemezek jelenleg. -
-FreaK-
veterán
Á, a Finalmous-nál nem jobb
amúgy képzeld, az a múltkori oldalsó elem mozgása megszűnt utána nem sokkal, hogy írtam. Emlékszem egyszer ideges voltam és rászorítottam, szerintem az miatt most már megint rock solid, mint az elején.
Tudom, hogy utálod őket, de ez most tényleg nagyon jó egerük lett.
Persze az ára erősen túlzott és nem lehet kapni, de ezt leszámítva csúcs. -
nagyúr
sziasztok,
1. Mennyi a keret?
még nem döntöttem el, kérnék 1 max 2 ajánlatot 0-10k, 10-20k, 20-30k, és 30k feletti kategóriákban;
2. Használtpiac játszik?
igen;
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
igen;
4. Mire használnád az egeret?
játékra, hobby szinten;
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
palm;
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19cm;
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
van egy da 3.5g-m, high sensezel játszok vele;
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
wireless - vegyük úgy, hogy már leadtátok a vezetékes-az-isten-dumát, rendben? ki lettem rakva a 21.00+os sessiönömre a nappaliba, ezt pedig csak így (kanapé, tévé, laptopra rakott egérpaddal) tudom megoldani.
3-5 gomb, görgő - nice to have;
3m+ hatótáv - ez viszont must have, megelőzendő az egér tévébe repülését;köszi előre is!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Az normális jelenség hogy az 1 hete vásárolt egerem teflontalpa tiszta karc?(Razer Deathadder Elite +Razer Goliathus Control)
-
őstag
Sziasztok!
G603-ra nem láttatok valahol PBT/érdesebb felső burkolatot?
"Less but better" - Dieter Rams
-
dlaccc
aktív tag
Köszi, régen volt ilyenem,de manapság horror áron lehet beszerezni csak...
SOS volt, így tegnap megvettem az utódot, Roccat Kone Aimo lett. Anno volt egy Kone+ nálam, de lézeres vacak volt, ez az Aimo Owl eye optikával van írtó precíz, kismillió beállítás a Swarm software-ben. Easy-shift meg ad még egy halom extra funkciót az amúgy is rengeteg mellé. Egy picivel nehezebb a G400-nál, méretre pedig kicsit kövérebb, pont tökéletes a lapát tenyeremnek Ha a görgő nem megy meg idővel akkor bestbuy volt, de nem kiabálom el ÜDV, Laci[ Szerkesztve ]
-
Spazzz
tag
Sziasztok az egerem(A4Tech X-718BK)amit meg 2014 ben vettem lassan kezdi megadni magat,1 eve mar a gorgo kattintas nehezkes(sok battlefield keseles)most pedig a hetvegen le is torott a gorgo kattintasi resze,szerencsere meg gorgetni lehet.Ugy hogy szeretnek valami ujat.
1. Mennyi a keret?
~15K
2. Használtpiac játszik?
Nem
Nem
Jatekra+atlagos hasznalat(csalad tobbi resze)
Na ez olyan hybrid Fingertip+calm leginkabb,sose tudom eldonteni
18cm
1200-1600 kozott
Legalabb 2 gomb a bal oldalan legyen tobb nem is nagyon muszaj, gorgoel lehessen kattintani,dontheto gorgot kihagynam.
Ami nekem volt a A4Tech X-718BK az megfelelt viszont hosszabb ideju vagy intenzivebb hasznalat utan mar elfaradt a kezem szoval valami kenyelmesebb kellene ennel.
Szovettel bevonott kabele legyen de gondolom ez mar alap ebben a kategoriaban.Egyelore ennyi jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Ma megtisztítottam a Roccat Cone Pure Optical egeremet, kb 5 éves és ahogy egyre jobban súroltam, egyre jobban ragadt, szerintem ennyi kosz nem volt rajta amennyi lejött, de még mindig eléggé ragad. Kicsit ilyen guírozott felülete van, lehet hogy az kezdett lejönni és az ragad? Volt már máskor is mosva akkor nem volt ilyen problémám.
Találkozott már valaki hasonló problémával, ezt nem szab így tisztítani?
Annyira kiborított a mai incidens, lehet veszek egy új egeret, val valami best-buy az alábbiakra?
1. Mennyi a keret?
20k
2. Használtpiac játszik?
Nem
Igen, de szeretnék egy itthoni alternatívát is.
Palm
18 cm
Ezt nem teljesen értem, a motani 800 dpi-re volt állítva, de még a játékokban feljebb húztam.
Hülyejkujj felett szeretnék két gombot
Köszi és üdv![ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Van egy Logitech Prodigy G203 egerem. Bal ,,klikkje" néha duplán ,,kattint" kicsit idegesítő.. Bal oldali mikrokapcsoló cserére szorul? Ez egér hiba lehet? Javítható a kapcsoló, cserélhető?
Ha igen, Bp-en belül valaki vállalná a javítást? Megköszönném neki. Ha távolabb lakna az sem gond, max megbeszéljük a részleteket..Én nem értek hozzá. Magának az egérnek amúgy semmi más baja sincs. Kidobni meg nem akarom ha javítható.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Chrystall
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ezt a digitális rajzcuccot lehet egérként is használni?
https://www.ebay.com/itm/Stylus-Digital-Drawing-Pen-Graphics-Tablet-Signature-Pad-Huion-680S-420-H420/372534192443?hash=item56bcc4a93b:m:mSRayMhOuyxmhqr0K6RLWkg -
BeStronk
tag
Na ez jó hír, bizakodva várom : )
-
mayday00
őstag
válasz mayday00 #75525 üzenetére
Úgy néz ki megjavult az egér. Szoftvert kellett rajta frissíteni. Nem rég frissítettem, és újra minden ok. Legalábbis most jónak tűnik. Aztán lehet újra elkezd duplán klikkelni..
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy deathadder 3.5g egerem.
Eddig muszálybol fent volt a synapse 2.0.( razer licosa billentyű megbolondult ha nem volt feltelepítve stb)
Megjött az új bill. Mondom gyorsan uninstall synapse.
Feltettem a legacy drivert. Beállítom 1000hz 450dpi. Utána az egér kb 15 másodpercenként villan 2-őt és arra a pillanatra megáll az egér is. Más beállításokra is ezt csinálja.
Letörörlem a legacy drivert így semmi baja.
Synapse-t nem rakom vissza mert szarabb azzal az egér.Mi lehet a probléma?
Köszi[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Dency01
aktív tag
-
sanyi0627
senior tag
Gyengébb teljesítménye van a szenzornak.
Legacy driver 400dpi van használva.
Synapse kb 1500dpi-n hozza ugyanazt a sebességet.
Leviszem 400-ra baromi lassú tőle az egér.Előtte rog sica-at hasznaltam 400dpi-n.
A legacy driverrel ugyan az a sebesség.http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
izee
őstag
válasz sanyi0627 #75531 üzenetére
Nekem is volt ilyen hiba jelenség a 3G-n. Fw frissitettem, csak kár, hogy a legujabbra. Utána látom hogy párosával adtak ki fw-eket es a páros nagyobbik számú tagja angle snappinges a kisebbik sorszámú viszont nem.
Nekem még olyan van régóta, hogy bekapcsolásakor 3 percig elugral az egér mutató, ha felemelem az egeret. Olyan mintha, be kene melegednie, mert utána jól működik. Ja es eredeti nem fake.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Szeretnék egy új egeret vásárolni mert a mostani ami egy Gigabyte M6980X már nem az igazi.
A mérete, formája nagyon kézre áll, de lehet hogy csak a kezem állt rá az elmúlt 3 év alatt. Személy szerint én nagyon elégedett voltam vele, de már kihagynak a gomjai.....Szóval hasonló egeret szeretnék de semmit nem értek hozzájuk. Játszani nem szoktam de ha mégis akkor csak a wot. Azt sem pro szinten úgyhogy nem kell über cucc.
Átlagos felhasználásra kellene és ha megoldható akkor mindenféle csicsa nélkül.Miben gondolkozzak szerintetek?
DM2 comfy -t néztem ami hasonló lehet formában. Aprón nézegettem max 10k-ig mennék.
Üdv:Viktor
-
csanyiadam
tag
Sziasztok, az alábbi dologban szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék a MacBook Air gépemhez egy egeret vásárolni 5 000 - 10 000 Ft között, lehetőleg Aliexpressről vagy eBayről. Jól gondolom ugye, hogy azok az egerek, amelyek bluetoothon is tudnak kapcsolódni ott nincs szükség arra a kis USB-s stickre? Mindenképp olyan megoldást szeretnék amihez nem kell, mert a sok táskába be és kivétel miatt kényelmetlen. Méretre kb. akkorát szeretnék mint a Magic Mouse és szeretném, ha tölthető lenne. A felhasználási módja főleg irodai alkalmazéások lennének, játszani nem szeretnék vele. Az egyszerű és letisztult megoldást keresem. Tudtok esetleg ajánlani valamilyen megbízható és jól működő típust? Köszönöm szépen a segítségeteket. Szép napot. Ádám
[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
Halihó
Itt tudtok esetleg segíteni abban, hogy hogyan találjam meg az ideális DPI / Sensitivity értéket ?
Egerem egy új szériás (X logós) Deluxe M625 PWM3360-as szenzorral.
Azt olvastam, hogy érdemesebb magasabb DPI és alacsonyabb érzékenység mintsem fordítva; azaz alacsony DPI és érzékenységgel brillírozni.
Én alapvetően olyan közepes/viszonylag nyugodt egér sebességben szeretek lenni, azaz egy 24X32-es egérpadot azért szeretek teljesen kihasználni, karból viszont nem szeretek rángatni.
Minél finomabb egérút lenne a cél, 15,6" kijelzőn.
Hogyan induljak el az ideális megkeresésében ?
Rántsam fel a DPI-t mondjuk max 2000-re a 24 000-ből és azon állítgassak érzékenységet, vagy még adhatok alá DPI-t?Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
jaffa 2843
Ármester
válasz KFORboy #75540 üzenetére
Belövöd desktopon a megfelelő beállításokkal, vagyis windows csúszka középen, 'rámutatás pontossága' kilőve, aztán 2000 alatt megkeresed, ahol kényelmes desktopon. Hiába mondja bárki, hogy a 400 DPI az isten, ha neked kényelmetlen. 2000 alatt úgy lövöd be, ahogy neked kényelmes.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
KFORboy
senior tag
válasz jaffa 2843 #75541 üzenetére
Eeeez kb a régimódi... amit én is tudok... de ez valahogy ma már nemigazán mutatja azt nekem, hogy helytálló (lehet mégiscsak van valami ezekben a szenzorfejlesztésekben )
Finomabbnak és jobbnak érzem;
6800DPI(CPI) / 1 érzékenység (Játék)
és
8600DPI / 1 érzékenység (minden más)alatt, mint ennek a fordított arányos alacsony DPI magasabb érzékenység szorzóval megáldott verzióját Paintes rajzolt írogatás, Játékok, böngészés, Windows ide-oda pötyködéssel tesztelgetve...
Ez miért lehet ?
Placebo vagy tényleg kellene már frissíteni az Összefoglaló ezen részét ? :"DAz 1000Hz-es frissítést a polling ellen is bemertem tolni... bár itt nemigazán egyértelműen érzek bármi különbséget 500-hoz képest... de itt-ott mintha számon érném
[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
KFORboy
senior tag
válasz jaffa 2843 #75543 üzenetére
Tudtam, hogy velem van a baj...
De most mit tegyek ha ez mégis jobban bejön ?Áhhh, jólvanakkó... Nem leszek hagyományszegő, low dpi what so ever...
Amm érdekes, hogy ennek az egérnek úgy majdnem nulla múltja van itt a topikban, a szenzornak meg még ajánlott DPI-je sincs az excel táblában más rágcsálóknál se...
Pedig abszolúte nem érzem, hogy mellényúltam volna ezzel 22USD-s vétellel...
[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
jaffa 2843
Ármester
válasz KFORboy #75544 üzenetére
Nekem a régebbi Delux 625 van 3360-nal és egy kis igazítás után, mint a nyekergés megszüntetése és japán kapcsolók berakása, nagyon is jó egér.
Ajánlott DPI azért nincs, mert minden beállítható érzékenység már natívnak tekinthető. Igazából gyártó függő, hogy épp honnantól pakol bele a firmware-be smoothing-ot, de 1600-ig javarészt békén szokták hagyni. Hozzáteszem, hogy 1600-2000 DPI már bőven high sens (ha Windows alap beállításokkal nézzük).
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
KFORboy
senior tag
válasz jaffa 2843 #75545 üzenetére
Azon még a GT logó van ugye (?)
Ez az X-es verzió, nagyon szép matt selymes a felülete, a régieket mintha fényesebbnek látnám Rívjúkon, ebben a nyekergős, mikrokapcsoló hézagolásban én is gondolkodtam, ellenben mint kiderült (röntgenezés után) a csavar az alsó nagy teflon talp alatt van elrejtve.Te ezt hogyan oldottad meg úgy, hogy utána épségben vissza is került oda a talp mindennemű deformáció nélkül ?
Most belőttem 1200 / 500 DPI-kre középálásos sens mellé... közel ugyan az mint a magas DPI-s érzésre.
De az én értelmezésemben, vagy legalábbis azt látom, hogy a DPI(CPI) amit a szenzor felfog azaz egér útja ugyebár, azaz, hogy mennyit utaztatod a motkányt, ebből mennyit küld fel azaz valós jel.
A sensitivity meg szoftveres duplikációja ezeknek az X-Y értékeknek.
Amivel az a baj, hogy így egy finom ív inkább derékszögű, sokkal szögletesebb a pálya amit nem feltétlen tudnék pontosnak betudni.Ha a szenzor képes a jel kihordására, akkor minek kellene duplikálni? (Smoothing ide vagy oda)
Sok-sok videó is van mostanában ezzel CS:GO-sok körében, hogy ez finomabb célzásra ad lehetőséget és ezt videón látható is... bár persze ez úgy lenne hiteles ha az egér be lenne fogva egy robotkaron és mindig ugyan azt a pályát járná be, úgy tényleg lenne referencia/összehasonlítás.Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
jaffa 2843
Ármester
válasz KFORboy #75546 üzenetére
Igen, a GT logós. Nagyon egyszerűen megoldottam. Fogtam és kivágtam a kukába a gyári talpakat és raktam rá rendes teflont.
Nyekergést a felső burkolatra rápattintott áttetsző fényelosztó műanyagréteg pillanatragasztózásával lehetett megszüntetni.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
KFORboy
senior tag
válasz jaffa 2843 #75547 üzenetére
Van még teflon talpad?
Amm ennél abszolút nem érzem, hogy gagyi lenne a talp.
Vastag, jól siklik, stb...Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
BeStronk
tag
Bár lehet inkább Logi G305 lesz a vége mert már elegem van a kábelből...nem a visszatartó ereje zavar, hanem hogy mindenütt ott van és pl beleakad bilenytűzetbe... bár nem próbáltam még paracordot.. pasz, de Logi g102-használok lassan1-2 éve és nekem a monitorra rögzítetett ragasztószallag jött be legjobban, de ilyen 40-45 cm 360-nál már zavaró a kábel nekem mikor gyorsan huzogatni kell az egeret..
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Tudtok esetleg olyan egérről, aminek az összes gombja olyan finoman jár, mint mondjuk a G102 middle click-je?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest