-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Ez milyen ajánlat, ha kifejezetten wireless gamer egeret keresek?
Razer Mamba
[link]Egyszerűen nincsen választék. Van logitech G305 18k körül, de elemes. Utána pedig a következő opció 42k-ért a G Pro.
Mit gondoltok a Mambáról?
-
FehérHolló
veterán
válasz Metacska #76807 üzenetére
Akkor gyorsan vedd meg, még van addig másfél hónapod!
Komolyabbra fordítva: egy szokványos elemmel ~250 órát megy el (aktív játék), de vannak elég hosszú életű elemek, és akksival is működik. Ha számodra túl nehézzé teszi az AA akksi, akkor AAA méretű akksi + AA méretre adapter megteszi.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76809 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Nem használtam még (munkán kívül) wireless egeret. Segítenél eligazodni kérlek, hogy ez az akksis téma + adapter miként értelmezendő?
Akksi alatt gondolom nem az rechargeable elemre gondolsz vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76811 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Az adapteres okfejtésedre lennék kíváncsi.
A G305 önmagában 100 gramm. 2db AA akksival már 160. A jelenlegi G402-m 108 gramm. Ha AAA elemeket venném, akkor ez az adapteres történet hogyan kéne, hogy működjön?
Köszönöm.
-
FehérHolló
veterán
válasz Metacska #76812 üzenetére
ööö, az AAA akksi/elem könnyebb, mint az AA. Belerakod az AAA-t az adapterbe, adapterestül belerakod az egérbe, aztán könnyebb lesz mintha AA-t használnál, de kevesebb ideig tudod használni újratöltésenként/cserénként.
egyéni preferencia kérdése természetesen, mint ahogy a G305 is.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Zaied
Topikgazda
válasz FehérHolló #76816 üzenetére
Vagy veszel kábeles egeret ott nincs ilyen baj és van sokkal könyebb is
-
Zaied
Topikgazda
válasz FehérHolló #76818 üzenetére
Eléggé ciki tudom, de az elem drága az aksi meg fölrobban
-
aktív tag
Sziasztok!
Egérválasztásban lenne szükségem segítségre. Jelenleg egy G903-at használok, de már jó ideje küzdtök a a hitvány kínai kapcsolókból eredő problémával/problémákkal.
A kérdésem az lenne, hogy létezik olyan wireless egér a piacon ami hasonló vagy jobb paraméterekkel bír méret, üzemidő, gombok száma, szenzor tekintetében, de jobb minőségű és strapabíróbb kapcsolókkal rendelkezik? -
Vanir
veterán
Nincs. A kapcsoló téma teljesen szerencsejáték sajnos. Nekem egy pre-production G PRO Wireless van, aminek semmi baja ilyen téren, pedig tavaly augusztus óta szinte konstans nyúzom, másnak két hét alatt már dupláznak a főgombok.
Gariztasd be, vagy cseréltesd ki a kapcsolókat, túl sok más opció nincsen. -
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76818 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A savazástól (súly - 2020), pedig kivételesen most eltekintek!
-
ribizly
veterán
Ha valaki G302-re vadászik: [link]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
JegesEmber20
aktív tag
Az új Glorious Model D előrendelhető Alzán
0Ft-os ajándékcsere lehetőséget is érdemes bepipálni
KIEGESZITOK4 kuponnal személyes átvétellel 12.160Ft a vége -
Zaied
Topikgazda
válasz JegesEmber20 #76829 üzenetére
-
Vanir
veterán
Ha tudnék sárgán kiemelni posztot, akkor ez lenne az.
#76828: Akciósan 10k? Az nem egy jó deal.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Mostmár 15k
-
aktív tag
Köszi. Sajnos ettől féltem én is. A loginak már bejelentettem a hibát, de az minimum több hét lesz mire azzal bármi is történik, szerencsére az mx518-am több mint 1 évtized használat után is kiválóan működik.
Ami plusz poén, hogy a G903 talpai sokkal durvább elhasználódást mutatnak bő 1 év után mint az MX518-é 1 évtized után ugyan azon az egérpadon használva. -
Chaser
legenda
ezek mi fajta rágcsálók? nem is hallottam róluk - ami mondjuk semmit nem jelent :d -
Glorious Model O - 67gebben csudijó' kapcsolók és érzékelők vannak?
van drágábban ugyanez a modell - vagy csak én nem látom a különbséget -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Senquist
tag
Sziasztok!
kb 1 éve vettem egy Defender Redragon Centrophorus (M601) egeret ami elkezdett romlani, na most ez 4000Ft -volt és nem igazán kértem ki véleményt mivel gyorsan kellett egyet szereznem. viszont mostanra meguntam hogy a görgő nem arra mozdul amerre tekerem ill. néha a mutató is remeg.
Így lecserélném, és ebben kérném a segítségeteket!
Játszom az Euro truck simulatorral meg néha egy kis fps-el szóval egyáltalán nem igénylek profi több gombos egeret
6 gombos 1 görgővel ellátott középkategóriás egeret vennék lehetőleg nem logitechet.
Kinéztem 3 típust amit csatolnék is nektek, tudtok e véleményt alkotni róluk, vagy tudnátok ajánlani esetleg?
Az árat kb 15.000 ft ra lőném beAz a helyzet, hogy mivel kb 2 éve építettem egy új pc-t ez az alaplap már nem fogadta el a kb 10 éves egeremet: A4tech WOP-35
Ez egy nagyszerű egér a mai napig jól működik, sőt 2db -m is van belőle, de ezt lekellet cserélnem mert néha akadt illetve nem mozdult meg csak később érzékelte, a görgője meg teljesen be lassult ezért cseréltem el, és ezért is nézegetek leginkább A4Tech -t .Várom válaszaitokat és köszönöm előre!
Köszönettel: Máté
..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
ribizly
veterán
válasz Senquist #76839 üzenetére
1. Mennyi a keret?
2. Használtpiac játszik?
3. eBay, külföldi rendelés játszik?4. Mire használnád az egeret?
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz Chaser #76836 üzenetére
Nagyon jó egér lett az O és az O-, egy fő gond volt velük, a kábel és a csomagolás.
Itt egy részletes leírás az egészről, érdemes elolvasni, nagyon korrekt cégről van szó, illetve a garit is nemrég módosították teljesen pozitív irányba!
Én nem akartam belefutni egy régi modellbe így direkt nem rendeltem nyár óta. Hétfőn viszont alzától átvettem egyet, de még sajnos a régi volt, így el is álltam ott helyben kibontás nélkül, (új és régi doboz) tehát még nem volt szerencsém kipróbálniModel D-ről eddig ez az egyetlen official review, szerintem kényelmes lesz, azért is adok neki egy esélyt
December 8-ig van ez a kuponosdi, azon a héten megpróbálom újra, hátha már az újat kapom.
Aztán, hogy az O, O-, vagy a D marad, arra úgyis van 14 napom eldönteni (elállás). -
Senquist
tag
válasz ribizly #76840 üzenetére
- Használtat nem szeretnék,
- én nem tudok rendelni külföldről de van ismerősöm aki igen szóval játszhat de ez végső eset.
- Jobb kézzel fogom
- 13cm
- Kép alapján van beállítva mindenhol így használom...."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
Chaser
legenda
válasz JegesEmber20 #76841 üzenetére
holnap vagy vasárnap megyek hozzájuk, legfeljebb én is lepasszolom helyben úgyis kell a visszaalóvét' osztályra is mennem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zaied
Topikgazda
Gondolom az alzán is söprik ki a régebbit.
29-2-áig akciók lesznek a gloriousnál is, hátha jó áron lehet majd venni.és ha elég korán kezdi a 13cm se lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
átolvastam, ha jól értem éppen lehet jó is az egér, ha pedig nem akkor cserélik
amit linkeltél régi vs új dobozt, jobb oldalin az o minusz van, az ha jól értem biztos gond mentes? az is van náluk csak +3,5e ft_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz Chaser #76846 üzenetére
Igen, működhet a régivel is, viszont bármikor előjöhet az disconnect issue sajnos. A videó első 20 másodperce pont erről szól, hogy a jobb oldali a régi, és a bal pedig az új. Az, hogy a jobb oldali egy O- ebben az esetben az mindegy, mert a régi O-t is így csomagolták azzal a gagyi kábellel és a kisebb dobozzal.
Régi vs Új
Bal oldalt Új doboz, új kábel az egér előtt
Jobb oldalt Régi doboz, régi kábel az egér alatt[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz JegesEmber20 #76847 üzenetére
összekevertem, a bal oldali dobozt néztem újnak ( :
de ha jól értem akkor sincs gond, max majd cserélik, mivel széria hiba
illetve láttam könnyű benne kábelt cserélni, lehet h küldenek akár közvetlenül kábelt?
11,5e-ért lehet berizikózom a minusz nélküli matt feketét_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm vásárolt magának egy Sharkoon Drakonia 2 egeret. Az oldalán található gombok amelyek 1-2-3-4-5-6 számozásúak. Ha ezekre a gombokra játékon belül beállít az ember egy funkciót akkor sajna a billentyűzeten is az 1-2-3-4-5-6 számokra kerül ugyan ez a funkció.
Valahogy belehet állítani rajta hogy a billentyűzeten ezeken a számokon ne ugyan azok a funkciók legyenek mint az egéren ?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz JegesEmber20 #76847 üzenetére
Semmi gond nincs a régi kábellel, ha megmelegíted és úgy egyenesíted ki. Inkább az volt a baj szerintem, hogy az idétlen csomagolás okozta kanyarokat sokan "hidegen" próbálták kisimogatni. A vékony pvc szigetelésű vezetékek ez
ezt rosszul viselik. Én hajszárítóval felforrósítottam, úgy egyengettem ki és láss csodát, egyenes és semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest