- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz holozis_HUN #59100 üzenetére
Rival 100 kifejezetten lapos egér, ott nem nagyon van helyed jobb oldalt.
Szerintem nézz meg egy G102-t ebayről, ha nem jön be, max. eladod aprón jó pénzért
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
holozis_HUN
veterán
válasz dobragab #59101 üzenetére
Hmm egész tetszetős egy a G102! Remélem minőségre is okés, főleg a célzás, az fontos pár skillshot esetében Heroes of The Storm-ban, és apró mozgás esetén R6-ban. Most nem érek rá, estefele nézek pár videót ezzel kapcsolatban Ezt az Asus sima mezei egyszerű irodai egeret kezdem megszokni, próbálok hozzászokni a laposabb kivitelhez.
Rival 100-hoz használthoz, de nagyon nagyon jó állapotúhoz + egy egérpadhoz hozzá tudnék jutni 9000 forintért, egy egész nagy, normális egérpad + az az egér.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
estikornel
tag
válasz holozis_HUN #59102 üzenetére
Nekem is G102 van SP!T kolléga által. Az egér nagyon masszív és Da után nem érzem hátrányát, hogy kisebb, sőt nekem ez még kényelmesebb de ez személyes preferencia. R6 siegezek én is, 7 ingame +800 dpi és nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom, ahogy a Rival 100-at is bár azt működés közben nem használtam csak pixelben molesztáltam.
-
Darabokra
senior tag
milyen egeret (palm) ajánlatok 5000 ft alatt? most wireless van, akarok venni egy vezetékes játékokhoz, cs go ban erzem h nem tokeletes a mostani.
-
dobragab
addikt
válasz Darabokra #59104 üzenetére
5k alatt palmos ajánlott egeret nem fogsz kapni újonnnan, csgora pláne nem.
Aprón érdemes körülnézni, Deathadder és MX5xx - G400(s) széria szokott kezdődni 5k körül, de az állapotra nagyon oda kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Darabokra #59107 üzenetére
Hát a babakéztől a péklapátig
Ennyi pénzből itthonról palmra nehezen fogsz egeret találni.
Esetleg próbálj meg keresni akkor aprón egy intellimouse 1.1a-t. Ha nem péklapát kezed van, szerintem azt is meg tudod fogni tenyeresen. (Én 18 centis kézzel simán tudtam volna palmosan is fogni)#KeepFightingMichael
-
MODERÁTOR
Nah hazahoztam a gyári 1.1a-t. Valószínűleg veszek egy utángyártottat és átültetem bele a mechanikát mert nagyon sárga.
Kapcsolók úton!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
holozis_HUN
veterán
válasz estikornel #59103 üzenetére
Néztem a méreteket.
Trust GXT 25: 115x77x39mm
SteelSeries Rival 100: 120x60x37mm (asszem)Nem sokkal kisebb... Hosszabb, de keskenyebb, magassága hasonló.
-
gtamate2
veterán
válasz holozis_HUN #59114 üzenetére
Azért ezt így nem lehet összehasonlítani. A trustod azért bőven más fogású, méretek alapján nem tudod sajnos eldönteni, érdemes megfogni őket, a rival 100 nekem nagyon kényelmetlen volt deathadder után, viszont az Xtryfy M2 , alias Newmen gx1 pro (~newmen g302?) teljesen más érzés volt, az már egész kellmes volt fogásra, de ez teljesen egyedi.
A haveromnak a rivalt rendeltük és teljesen elégedett vele.A Trusthoz hasonló kb a Genius Maurus, de egy Cougar 300m-et is megnézhetsz ha tetszenek a nagyobb egerek.
*Sn0w
-
SLYM
veterán
sziasztok, az egér mutatót hogy lehet begyorsítani? a windows-on maxon van, de most is lassú. köszi
-
SLYM
veterán
válasz lemusz #59119 üzenetére
ez egy 10 éves egér, PS2-es csatlakozóval , olyan neve van, ami alapján a google-be sem találtam meg mi a pontos típusa, pedig annyira imádtam, hogy pár éve újat akartam venni belőle. a többi egerem vagy szar, vagy szervizbe készül, vagy más használja más géphez. 6/11? EPP? MarkC Waaaat?
én annyit csináltam, hogy bedugtam az egeret. jelenleg annyi van beállítva, hogy a mutató mozgási sebessége maxon van és a rámutatás pontosságának javítása mellől kiszedtem a pipát, amit miatt darabos lett a lassúság mellé az egér, de legalább már nem annyira, hogy baltával akarjam bettébaszni
-
lemusz
addikt
6/11 = a csuszka a vezérlőpult egérbeállításainál 11 pontocska van, a 6.-nál kell lennie
epp = alatta a rámutatás pontosságának javítása elől kivenni a pipát
MarkC = http://bfy.tw/98rpTehát kijelenthető, hogy nem zowied van. Csak hogy megnyugtassuk az értő olvasni nem képes urakat.
Ha PS2 nem lehet hogy biosban állítottál át valamit, ami hatással volt rá?
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz lemusz #59121 üzenetére
Csak arra akartam célozni hogy semmi köze annak hogy egy egér jó vagy rossz annak hogy van-e drivere vagy sincs. Az összes szutyok lézeresnek van már lassan drivere, az a4tech x7-eseinek évek óta van stb..
A zowiezás meg poén lett volna, ha az iróniadetektorod épp nem mond csődöt
*Sn0w
-
SLYM
veterán
válasz lemusz #59125 üzenetére
megcsináltam mindent, kb olyan lett a restart után, mint amikor még erősen gondolkoztam, hogy behozom a baltát. egyéb ötlet esetleg? ha nincs valszeg rendelek még egy Razer Abyssus-t, már ha ebben az árkategóriában nem lett hirtelen valami best buy. a G100-at légyszi ne ajánljátok, így a negyedik garizatatós körre készülve kicsit unom már az az igazság
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz salytmasztor #59131 üzenetére
Sweex. ennyit látni rajta. 4 gomb van rajta összesen, egyik sem állít DPI-t
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #59128 üzenetére
Én meg takaríthatok utánatok itt is.
-
salytmasztor
aktív tag
És ha már felhúztad maxra a csúszkát az "egér -> az egérmutató beállításai"-nál, akkor a "rámutatás pontosságának javítása" opciót is pipáld be, így kapsz még egy fokozatos plusz gyorsulást, ahogy húzod az egeret.
(Ezeket az opciókat egy "normális" egérnél pont nem szabadna így használni, mert totál pontatlan lesz. )
De amúgy szívem szerint ennél az egérnél legjobban a baltás módszert ajánlanám én is.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
-
SLYM
veterán
válasz salytmasztor #59134 üzenetére
-
ribizly
veterán
válasz holozis_HUN #59135 üzenetére
Szerintem azokat a Hama egereket (meg billentyűzeteket) nagyon gyorsan el kell felejteni.
Persze a VR-es srácok csináltak róluk review-t, de az nem egy műszaki értékelés volt, hanem egy build quality meg design. Abból is csak az elmegy kategória.
Szóval inkább hallga ss az itteni arcokra és böngészd az ajánlót, ha pedig túl sokba kerül az amit ajánlanának, akkor inkább vedd meg később, és gyűjts rá.
A végén jobban jársz úgy mindenképp.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
SLYM
veterán
válasz FireKeeper #59138 üzenetére
egyik 11000, másik 12000 forint (EU-ból, ezt nem rendelném meg ázsiából, mert relatív gyorsan kéne), ez meg már bevált nekem. upolnám az előző kérdésemet is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Vezeték nélküli egérben létezik-e olyan, ami már játékhoz korrekten használható?
Illetve ha nincs, 10.000 Ft körül kapható-e olyan vezetékes egér, ami már megüti a szintet?
(Jelenleg egy 12 éves MX518-as nyúzok még mindig, ami piszok hűségesen szolgált, de most már ideje lenne cserélni
-
strynox
tag
válasz q13579 #59141 üzenetére
Igen, a Logitech G403 és G900. Véleményem szerint érdemesebb vezetékest venni, hiszen általában teljesítményben és ár-érték arányban is jobbak. 10.000 Ft körül van egy pár lehetőséged, szerintem töltsd ki az összefoglaló elején található kérdőívet, hogy a legmegfelelőbb egeret tudják a topiklakók ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz holozis_HUN #59135 üzenetére
Utána majd jöhetsz vissza új egérért..
A legolcsóbb ajánlott az a Genius Maurus ill. Asus ROG Sica*Sn0w
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Van egy Logitech G Pro egerem és a menüben lehet olyat állítani, hogy "Mozgáskorrekció alkalmazása".
Ezt érdemes bekapcsolni? Illetve csak WoT-ozok. Melyik dpi javasolt ehhez a játék stílushoz?
Köszi
Fully electric lifestyle!
-
kovacsviktor
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már volt róla szó csak nem találom a témában, hogy szerintetek milyen a Cougar Revenger egér?
Vagy ezen vagy az Asus strix claw egeren gondolkodok most. Szerintetek melyik a jobb? -
dobragab
addikt
válasz kovacsviktor #59147 üzenetére
Szerintem jó, de vaktában nem merem ajánlani.
Strix Claw-t bátran veheted.
-
holozis_HUN
veterán
válasz estikornel #59103 üzenetére
Úgy néz ki vagy ez a G102 vagy a Rival 100 lesz, mindkettő tetszik. Laposabb egérhez kezdek hozzászokni. Nem is olyan rossz. Csak hiányoznak erről az oldalgombok Olvasok pár tesztet meg nézek pár videót erről a kettőről... Mindkettő nagyon szimpatikus, főleg, hogy az a Logitech eBayen olyan 9k kb, és 9k-ért kaphatok 2 nap alatt egy használt Rival 100-at + egérpadot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Külpolitika
- Öregszem
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- BMW topik
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest