Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz [Prolixus] #67831 üzenetére

    A Redragonról a fenti okfejtés merőben teoretikus részemről, de a GMMK tényleg tapasztalat.
    Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy éppen most veszem le valaki kedvét a kütyütől, de inkább leírom őszintén. Sokan eljutunk odáig, hogy az eredeti keret dupláját is rászánnánk, ha biztos lenne az eredmény, de a túlzott elvárásokból csak csalódás lesz.

    Személy szerint a GMMK TKL-lel legfeljebb ugyanott tartok, mint te... minusz a delfinek meg a lube. :) Ezért is szoktam figyelni a hozzám hasonló kezdő építőket, ki mit fogad meg az ajánlásokból.
    Kíváncsi vagyok, hogy kellenek-e majd az o-ringek és hogy milyenek lesznek a stabok.

    Egy Silent Red-es, ABS kupakos Duckyről vannak emlékeim, a GMMK mélyebb hangot hoz, nekem ez jobban tetszik. Anno egy ilyen kapcsolós Miya-ba bele is ugrottam volna, ha akkor éppen lehetett volna kapni nekem tetsző külsővel, de így utólag nem bánom. A 65%-os elképzelésem meg próbára teszi majd a Planck, úgy tippelem.

    Ha ki akarnám hozni a jelenlegi setupomból, amit lehet, akkor nekem is meg kellene kenni a Gateronokat, mert a jelenlegi, kisebb gondokra ez megoldás lenne. Van egy enyhe súrlódás érzetre és hangra is, egy minimális rugóhang, amit teljes csendben hallok csak.
    Viszont, magamat ismerve a lubinggal rengeteg időt elszúrnék és kicsit tartok tőle, hogy a Gateronok PC teteje nem szereti se a ki-, se a szétszedést.
    Egyelőre kivárásra játszom, hátha a Gateron kihozza a Silent Red Pro-t. :D

    A Durock Dolphin felmerült a 40%-oshoz, de valószínűleg rugócserével. Nekem gépeléshez is jó a 45g, 60 körüli már sok. Viszont legalább elég lenne belőle 50-55db tartalékokkal együtt.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák