Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wardemi

    senior tag

    Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni bill ügyben.

    1, Első körben egy 20k körüli összegre gondoltam, de kitolható, ha van olyan ami inkább megéri azt a plusz felárat. (vagy ha ennyiért nincs az én igényeimnek megfelelő... )

    2, Nem ragaszkodom feltétlen az újhoz, most végig böngésztem a használt billeket, sajna nem találtam olyat ami megfogott volna.

    3, Amire használnám az munka lenne (programozás), napi több órában (8-12ó). Plusz net stbstbstb. Zene funkciógombok stb jó lenne ha lenne.

    4, Típust tekintve nem tudok konkrétat, a mechanikussal még nem volt tapasztalatom sajnos :), de valszeg ez a preferált.

    5, Világítás nem olyan fontos, lemondok róla ha úgy van. Design szempontjából inkább a minimált részesítem előnyben, a gamer design-ek nem annyira jönnek át általában. A listából a két 60% klav fogott meg a legjobban (Vortex Pok3r , Ducky Shine Mini), ehhez hasonlót keresnék ha van egyáltalán. DIY billektől sem zárkózok el viszont nem értek hozzá per pill. Numpad nem kell. Ami még fontos, hogy minden OS-en használom (Linux, OSX, WIN), de ez elv ma már nem kéne hogy gondot jelentsen. (*Esetleg plusz extra, lehetne hogy az egerezést kitudjam váltani valahogy, elég sokat kell ide-oda mozgatnom a kezem kódírás közben. De nem tudom, hogy ez egyáltalán normálisan kivitelezhető, úgy hogy az használható is legyen munka közben. Esetleg ilyen tapasztalat valakinek van?)

    6, Nem ragaszkodom a magyar kiosztáshoz, viszont a nagy entert preferálom ha lehet, szóval ISO előnyben.

    Köszi minden segítséget, ha valamit lehagytam szóljatok. Szívesen tanulok a témában csak mutassatok valami csapásirányt majd.
    Zsolti :)

    iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

Új hozzászólás Aktív témák