Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Verbat #99864 üzenetére

    Jó reggelt. Mindig is az volt. Csonticar, becsületesnepper, aztán az a fickó aki filléres roncsautókkal kereskedik stb. mindig ment a "reklám". Mondok jobbat. Folyton hangoztatják, hogy ők a legolvasottabb autós orgánum az országban. Na most mikor láttál te a TCn olvasói autóról írt tesztet? Na ugye. Vezessen van. Autónavigátoron van. Ők mindig valamelyik nepperhavertól kérnek/kapnak egy használt autót amit jól meg kell reklámozni eladás előtt.

    A közösségi médiumokban (FB) folytatott kommunikációjuk pedig egyszerűen überelhetetlen. A minap általuk megosztott Trabant vs GT-R bejegyzésben azt sugallták, hogy a trabantban valami f@xomtudjamilyen Ferrari motor van. Mikor pontosítottam, hogy ki az mi az milyen időre képes stb. ahelyett, hogy szerkesztették volna a bejegyzést villámgyorsan törölték a hozzászólásomat. Gondolom ciki volt, hogy egy kedves olvasó "baromarcú díszléctroll" a sokból esetleg szólni mert, hogy bocsi de nem úgy van az ahogy fent le van írva és ki merészelte javítani a mindenható totalcar.hu-t. Mondjuk pont leszarom csak elég vicces helyzet volt. :)

    mod: Na meg a mostani cikk (1.4 octi) alatti FB hozzászólások. Sírok b+ :O :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák