Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz jmakk #44337 üzenetére

    Erősít az, csak nem annyit. Akkor fogsz jól látni mellette, ha feltekered M módban a Live Bulb/Live Time részre. Nem muszáj azokkal lőni (bár nem hülyeség az sem), de komponálni ott kell.

    Sajnos a keresőképet nem tudja úgy kivilágosítani, mint a Panák (amelyeknél az újabb masinák még jobbak, legalábbis nekem az LX7 is elpicsázta a G3-at).

    Ha már Auto ISO: elég intelligens amúgy az E-M10, ez szimpatikus benne.A mólón készült képnél az volt a terv, hogy S módba rakom a gépet, és egy kiszemelt záridőhöz igazítom a blendét. Tehát ebben az esetben megvártam, míg annyira sötét lesz, hogy 15" záridőm legyen legszűkebb rekesznél. Ilyenkor azt csinálja a gép, hogy ahogy sötétedik, úgy választ tágabb rekeszt, míg el nem éri a maximumot. No de gondoltam kipróbálom azt, hogy az auto-iso is marad, ahhoz mit szól. Nos, az Oly előbb szorgosan nyitotta a blendét, majd amikor elérte az f2.5-öt, akkor 1/3 fényértékekkel emelte az érzékenységet is :) (mondjuk csak ISO 500-ig, miközben 1000 volt az auto ISO maximuma).

    Valaki kérdezte, hogy mi lehet az anyagspórolás, ami miatt olcsóbb, mint az EM5. Nos, az LCD-je biztos az, talán életemben nem láttam még ennyire foltósodós, vacak LCD-t. A bal felső sarok mellett olyan bevilágítása van, hogy az borzalom. A régi idők laptopjának a tulajdonságait is örökölte, épp hogy hozzáérek, kivilágosodik az ujjam körül a képe.

    Nem mintha használhatatlan lenne, meg igazából inkább csak este látszik, de a telefonomra nézve el tudom képzelni, ugyanott, ugyanúgy milyen baba lehet az E-M5 AMOLED kijelzője :K

    Ja. a bemozdult képből ennyit tudtam kihozni, egy fokkal jobb, de hát eleve véres a nyaka, sokat nem kezdhetek vele :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák