Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Egyfelől biztos vagyok benne, hogy a magyar Panasonic ezen magatartása jogellenes, mivel hátrányos helyzetbe hoz egy másik EU-s fogyasztót, ez pedig nem igazán fér bele - ahogy Gorgo írta - a nagy EU-s összeborulásba. Az is valószínű, hogy a Nagy Panasonic sem méltányolja.

    Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a magyar Panasonic ezt így gondolja-e, ha igen, akkor nem szarja-e le, és nem azt csinálják, amit MLaca ír. Teljesen átlagos hozzáállás lenne, ők kis hal a Nagy Panasonic Mocsárban, a központban szerintem azt sem tudják, hogy Magyarország város Romániában, megye Lengyelországban, vagy sziget az Adrián. Feltehetőleg fel sem merül bennük, hogy amit csinálnak inkorrekt/kicsinyes/jogellenes, esetleg árt a márka arculatának. Ha pedig mégis felmerül, úgy vannak vele, hogy egy meghibásodás miatt nem fogsz bíróságra menni. Mert ezt fogyasztóvédelmi szervek nem oldják meg.

    Innentől kezdve pedig mindenki döntse el, hogy a két út melyikét választja:
    1. A Magyar Pana szarjon sünt, nincs igazuk, majd ha elromlik a gép, én biza az asztalra csapok, és követelni fogom a jogaimat. Ők persze ezt leszarják, aztán lehet menni panaszkodni a Nagy Panához, Bíróságra, és előbb-utóbb persze igazunk is lehet, de gépünk addig nem. Az egész eljárás persze eltart pár hónapig, sok pénzbe is kerül, node az igazság, az ideát van.
    2. Lenyeljük a békát, írunk egy levelet a kinti árusnak, hogy bocs tesó, ezt elrontottuk, lécci kitöltöd a garilevelet? És ekkor ha elromlik a gép, akkor nincs semmi baj, Magyar Pana megcsinálja.

    Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ha esetleg elromlik valakinek a gépe, akkor majd lehet hajkurászni .mf-et, hogy adja már oda a számlát, mert az kelleni fog. Nem tudom, a számlán hány kit van, de ha három, vagy több, akkor az itteniek még azt is kitalálják, hogy kereskedelmi forgalomról van szó.

    Szóval én kiküldeném azt a garilevelet. De ha a bolt, ahonnan származik, London valami jól megközelíthető helyén van, kollégám jövő héten beviszi, néhány sörért.

    Szerk: TayRol, én nem perelek be senkit, én szeretem az ilyen ügyeket, ebből van munka nekünk, ügyvédeknek... És én is MLacának adok igazat.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák