Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz proci985 #3850 üzenetére

    Tervben van egy gépújítás, de csak egy év múlva kb, addig meglátom hová kerül a Fermi és a Sandy Bridge, jelenleg csak erre a konfigra kell. Enyém is nem rég múlt 3 egyébként. Mutatom a jelenségeket:

    Első:

    "A hátsó főkapcsoló ledes, és egyszer, mikor felkapcsoltam(mivel minden használat után lekapcsolom), *durrant/pukkant* egyet, és nem indult, a led pedig folyamatosan kialudt. Újra le- és felkapcs, megint semmi, a led megint elcsitul. És ezzel vége is a történetének. Tegnap nagyon mérges voltam, és egyben lelkes is, úgyhogy előbányásztam, és szétkaptam, van pár kép a beléről, de semmi vészeset nem láttam elsőre, tehát nem volt sehol hatalmas fekete odakozmált kondi-belsőség. Természetesen eléggé hozzá-nem értő vagyok, nem szereltem tápot soha, tehát ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ilyen gond.
    ** - nem ma volt, és a hangjelenség nem volt annyira emlékezetes, inkább ilyen sercegés-szerű hangra emlékszem."

    Második:

    "Pár hete már csinálja, hogy bekapcsoláskor serceg(minden másodiknál kb.), meg 2-szer menet közben is eljátszotta. Volt 2 random kikapcsolás, 1 netezés és 1 játék közben. Ez elég ijesztő volt, gondoltam is, hogy baj lesz, de nem tudtam mit csinálni. Időm ablakba, pénzem nemhogy szünetmentesre, sulira is necces jelenleg. Ma volt a 3-ik, egyben az utolsó is. "

    Még egy kérdés. Hogyha nem tudom javíttatni, akkor az FSP Saga II vagy ez a Chifi a jobb vétel vajon? Ha rohadt nagy szerencsém van, akkor a csifi 1k ráfizu lenne, ha megkapom a garit egy másik döglött tápra.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák