Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mester1102

    tag

    Sziasztok, lenne egy Corsair RM 550x-es tápom, vettem pár napja egy RTX 3070 kártyát és 18 órán át netezésig működött, majd lekapcsolt az egész gép. Ki kellett kapcsolnom a tápot majd újra be és utána újra beindult. Csak egy gond van, hogy azóta nem ad képet ez a kártya. A techpowerup azt javasolja, hogy 550-es táp elég ennek a kártyának, de az EVGA meg az NVIDIA 650-et ír. Mivel ez egy GOLD minősítésű táp, így jónak kell lennie nem?
    Egy másik videókártyát is megpróbáltam, egy netezőst, (GT 730) azzal tökéletesen működik a gép, még stressz tesztek alatt sem írt hibát vagy csinált volan fura dolgokat.

    A kártya garanciális és hétfőn viszem is be, hogy mi lehet.

    Sokan azt írták, hogy táp kevés neki, de akkor legalább be kellene kapcsolnia nem? De a ventiket sem pörgeti fel, csak 1 mp-re aztán leáll.

    Szerintetek mi lehet a gond? Másik gépben nagyobb táppal nem tudom kipróbálni, mert nincs lehetőségem, szerintetek mi lehet?

    Köszi előre is!

    “Mark my words, Comrade… One day things will change. We will take the fight to their land… To their people… To their blood.” memories from Viktor Reznov

Új hozzászólás Aktív témák