Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyacinto

    tag

    Üdv újra!

    Két éve jártam itt utoljára amikor elszállt a gépem :), akkor már vettem egy tápot az itteni ajánlások alapján, de mint kiderült nem az elöző tápom romlott el (azóta sem tudom, hogy mi), szóval most építek egy új gépet és persze nem lesz elég a régi táp.

    A BeQuiet kalkulátora szerint a maximum watt felhasználásom 482, ami azt jelenti hogy egy 600Wattos tápnál kb. 80%-os kihasználtság lesz, az oldal szerint.

    Fanless, teljesen moduláris tápot szeretnék*, ki is néztem a Seasonic SSR-600TL modellt. De vannak kételyeim :). A konfig/ház vízhűtéses lesz, szeretném ha teljesen ventilátor mentes lenne (a radiátor kivételével), alsó tápként használhatok e egy ilyen fanless tápot? Illetve milyen "szabályai" vannak egy ilyen táp beépítésének? Van e más ajánlható termék esetleg olcsóbban (nem akarok verébre lőni ágyúval)?

    *A család több tagjában felmerült, ha én játszom/gépezek minden hangos a gépben, nagyon zúúúg és miért világít annyira a monitor, és miért kattan olyan hangosan az egér és miért klattyog ennyire zajosan a billentyűzet? Ezért igyekszem mindenbőla leghallkabb megoldást megtalálni, mert ugye én a fejhallgatóval a fejemen ezekből semmit sem hallok :DDD , de a családi béke a legfontosabb.

    Előre is köszönöm a segítséget! :R :R :R

    Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)

Új hozzászólás Aktív témák