Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz norba69 #114920 üzenetére

    Nagyon gondold meg ezt, mert nem akkora buli az a használt céges gép. Eleve nem 8GB memória van benne, hanem 2x2, így ezt ki is dobhatod, ha bővíteni akarsz(márpedig akarsz, mert játékra már 16GB illik, nem 4) a két elérhető foglalatban. Amúgy egy nagyon fapados lap, gyári hűtő, nem túl tágas vagy szellős ház, minden spéci DELL, így fejleszteni sem tudod, egyedül a proci képez komolyabb értéket, de az nem ér 90000-et, aprón jobb gépet kapsz ennyiért.
    Az külön poén, hogy a tápja lehet már nem bína el egy GTX960-at, lehet nem fér be a házba(képek alapján talán, nem biztos), és PCI-E csatija úgy néz ki nincs is a tápnak, a DVD és merevlemez a lapról direkt kapja az áramot mint egyes külső tápos mini konfigok. :Y

    Redneck: Nem feltétlen jobb mint a Hexa. Conseil alapján, ahogy a Hexa az éppen aktuális belépő FSP tápnak volt a csicsás kiadása, így a Hyper M szintén belépő tápnak a csicsás kiadása olcsóbb béllel. Ez azért érdekes, mert majdnem annyiba kerül, mint a DC-DC átalakítós Hexa85+ 80 Plus Bronze, ill Raider II 80 Plus Silver minősítésű jobb tápjaik.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák