- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
kis év végi autós fórum összefoglaló
Lamborghini Forum:
Szélzaj 330 km/h felett, nem tudok vele mit kezdeni!Audi A8 Forum:
Hol találom a legjobb Rolex-szervizt?Fiat Forum:
Halló? Van itt valaki rajtam kívül?Mercedes C-Klasse forum:
Tegnap este úton az üzletbe elázott a mercedesem - most mit kell csinálnom?Alfa Forum:
Létezik élet a szervizen kívül?Renault Forum:
Havibérlet a villamosra eladó - jelige: a kocsim korábban jött meg a javításból.Bentley Forum:
Ma használtam a hamutálcát - Hogyan tudom kicserélni?Porsche Cayenne Forum:
A fogyasztásom 40l/100km alá esett - valami gond lehet a motorral?Smart Forum:
Új robogómotor beszerelve - hihetetlen teljesítménynövekedés!Mustang Forum:
Egy boyracer egy Civic-kel próbált meg megelőzni!Civic Forum:
Egy fickó ma megpróbált lenyomni egy Mustang-gal!Honda Accord Forum:
Megkaptam az anyám kocsiját. Hol lehet olcsó 18 collos felni szerezni?VW Bora Forum:
Már elegem van abból, hogy mindenki azt hiszi, hogy egy hátizsákos Golf-fal nyomulok!Opel Forum:
A Corsámon egyetlen rozsdafolt sincs! Tényleg! (Admin által törölt hozzászólás)Yaris Forum:
Vezethetek fiú létemre egy női autót?Lexus Forum:
Hol lehet szerezni VW-Style hátsó lámpákat?BMW M3 forum:
Hol lehet szerezni Golf 3-as külső visszapillantó tükröt?Viper Forum:
Egy Smart van a szívócsőben! hogy lehet kiszedni onnan?Ford Fiesta Forum:
Segítség - a motorháztető alatt egy varrógép van!Seat Marbella Forum:
Ma egész nap sikerült lépést tartanom egy IFA-val!BMW 3xx E36 Forum:
Hol van a legzsírosabb kebap a városban?Hummer Forum:
Ma behajlott az ütközőm. 10 halott és 27 sebesült. A matt fekete festéket egyenesen a hivatalos Hummer-disztribútortól kell megvennem , vag pedig használhatok másikat is?
A Márkaképviselet 25 km-re van tőlem, ami több mint 12000 Ft benzin!Mercedes-Benz 190D Forum:
Az autóm új tulajdonosa küldött nekem pár kérdést a kocsit illetően - tud valaki esetleg bengáliul?Yugo Forum:
Mikor működött utoljára a ti kocsitok?Honda Civic CRX Forum:
A szomszéd kutyája ott alszik a kipufogómban, azért nyugodtan bestartolhatom az autót?Mercedes S-Klasse Forum:
Az asszony meg az a mocskos ügyvédje megpróbálnak szemét módon lehúzni engem. Hogy tudnám őket elintézni úgy, hogy büntetlen előéletű maradjak?Polo Forum:
Végre leültettem a futóművet! csak most már nem érem el az ablakot a McDrive-nál!Ferrari Forum:
Még nem jártam a városon kívül. hogy működik a 4,5,6 fokozat?Porsche Forum:
Defektet kaptam - ha visszaadom a lízingtársaságnak, akkor olcsóbban jövök ki, vagy inkább próbáljam meg eladni én?Twingo Forum:
Új szemöldök a fényszóró köré eredeti lószőrből!BMW 7xx Forum:
Segítség, átprogramozták az ECU-t, és most nem csukódik be automatikusan a hamutartó!MX-5 Forum:
Egy LR átment az autómon!LR Forum:
Az alvázamba beszorult egy MX-5, lehet vele így közlekedni, vagy inkább mégis szedjem ki onnan?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz MunezXBK #89652 üzenetére
HAMUTÁLCA főnév Tányér v. tálca alakú hamutartó. Hamutálcára teszi a cigarettáját. "Kioltotta a hamutálcán a cigarettáját". (Kosztolányi Dezső) "Nézegette a kirakatokat, a nippeket és a hamutálcákat". (Nagy Lajos)
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
BUÉK, megyek főzni
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Richard!
addikt
Sráczok!
Szerintetek melyik jobb? A Ford Powershift-je vagy a VW DSG-je. Illetve ha DSG, ott csak az olajos ugye?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ugforma
tag
egy teljesitmény optimalizálástól korül belül mennyi plusz lóerő szabadul fel egy 1.8t 150 lovas autónál valaki tudja?
-
mekker
őstag
Valszeg vannak eltérések, de attól még nem káros a Molos benzin - kéntartalomnál ha teljesíti a minimumot, akkor az már egy marginális szint. Biora most olvasom, hogy van minimum is, de miért jó nekem, hogy bioval keverik? Kvázi rontja az üzemanyag minőségét, ráadásul a festéket, műanyagokat is jobban kikezdik.
Itt a fő különbség inkább a nyers kőolaj összetételében és az adalékolásban lehet, de erről kéne egy normális teszt, mert addig tényekről nehéz beszélni.
Egyébként ez is csak spekuláció, de annyival nem térnek el a források. Pl. közös pont a kazah, az orosz és a hazai nyersanyag, amik tippre hasonló minőségűek lehetnek a két cégnél. A különbség annyi, hogy az OMV több kőolajat hozat a Közel-Keletről, ami valószínűleg jobb minőségű alapot nyújt.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
kisza25
félisten
Na idénre még egy jól sikerült parkolás belefér
A bajort már elvontatták a 2es villamos 1órája újra közlekedik[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Az autót sajnáltam volna, a gazdáját nem...
Egyébként nem értem, hogy egyesek miért érzik úgy, hogy a bmw embléma feljogosít, hogy akárhol megálljanak.
Tegnap 3boltban voltam, mindháromnál félig voltak a parkolók, és mindháromnál állt 1-1 bmw a bejárattól ~3-5 méterre nem parkolásra kijelölt helyen
Saint_: nem járok fb-ről van a kép
A Mártonos kávé/süti meghívásom még él, de már csak i20-at tudok mutatni
Időben szólj legyen időm kif@százni[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
BUEK mindenkinek és jó étvágyat a vacsihoz
-
hacki87
senior tag
Srácok ha kivonatom az autót a forgalomból akkor az idő alatt nem kell fizetni az adót jól gondolom? És idővel végleg kivonodik a forgalomból?
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
-
NemTom1988
csendes tag
Üdv Urak! Olyan problémám lenne, hogy az autò nyitottnak érzékeli a bal első ajtòt, ezért nem is tudom bezárni. WD40 már meg volt, két napig müködőtt is, de ùjra elkezdte... Pug 308-ròl van szò. A válaszokat és javaslatokat köszi!
B.U.É.K!!.. valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá pénzem..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hacki87 #89689 üzenetére
Ideiglenes kivonás 6 hónap, bizti és adó sincs. Ha lejár, automatikusan visszahelyeződik. Mikor már nincs rajta műszaki, meghosszabbíthatod az ideiglenes kivonást, vagy történhet hivatalból kivonás véglegesen. Nekünk régebben ekkor rendszámot kellett leadni, de nkh műszakival újra forgalomba lehetett helyezni. Volt olyan, amin simán lejárt a műszaki, nem volt előtte ideiglenesen kivonva, nyilvántartás szerint forgalomban maradt (biztosítás van rajta, olcsóbb, mint kivonást intézni).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NemTom1988 #89690 üzenetére
Csapd be jól...
-
hacki87
senior tag
válasz molnarpeter #89691 üzenetére
Van 1 szetrohadoban lévő 1es punto vanunk. Lehet az lesz, hogy, hogy vannak lakatos Nintendok akik felvasarolnak roncsokat adasvetelivel.
-
-
hacki87
senior tag
válasz molnarpeter #89696 üzenetére
ha írunk egy hivatalos adásvételit akkor azzal ha bemegyek az okmányirodába akkor lekerül a mi nevünkről nem? ha még ő nem is íratná át. Többieknek is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?