-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz barnam_ #89550 üzenetére
Ez szolíd AMG, semmi csicsa. Cipsszel biztos húzható.
A pápaszemes 😖 brrrrr... 124-es 420-at néztem egyszer régen, 8 kiló volt, de élőben nagyon odavolt a kasztnija, a hangja ultrabrutál.@ joamilestoné: pályán nagyon jól fogyaszt; ellenben munkábajáráskor 12-13.
Csak Tsebacsit húzni tettem be a képet.@ Szent: most mér' sok? Neked gondolnám, pont.
[ Szerkesztve ]
-
-
szőröscica
addikt
válasz focvis #89551 üzenetére
Ez tök érdekes, annyit nekem még a Vácin masszívan dugózva sem kajál. De hosszú távon nem tudom ennyire levinni. 150-nél 10-et megeszik, 115-nél 7-8 között. Éves átlagban 10 jön ki. Nagyon nem számolom, de a tankolásaim jellemzően úgy néznek ki, hogy 600km futás körül tankolok kb. 60 litert.
-
veterán
-
félisten
-
válasz focvis #89562 üzenetére
Akkor sem vásárolnék MOL részvényt ha a világ egyetlen olajipari vállalata lenne
Az a "nemzeti" cég, amelyik a Brent-hez köti az árait de az olcsóbb és gyaníthatóan kevésbé ... modern kompatibilis ruszki kénes nyálat árulja azon az áron a véreinek... nos az szerintem dögöljön meg minden fel és lemenőjével együtt![ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
Miféléket linkelgettek itt, egy normális E39 540i nem volt köztük...
Az a baj az E500-al, hogy a 270-es dizlivel is egyre több a baj, és horrorszerű a szervizdíj, illetve nem találol megbízható szakit. Ha tudtok, ne tartsátok magatokban! Az öreg még nagyon nem akarja eladni hiába is verem a palávert hogy
szopni fogszopik vele folyamatosan.A kedvenceseknél van egy RS megane, azt bevállalnám!
(#89566) molnarpeter: What?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
boogie84
veterán
Üdv urak, rég írtam ebbe a topikba. Legutóbb szellőző volt a téma.
Azt sikerült legyártanom, még a vízelvezetésen gondolkodom. (törött motorháztetőn próbáltam ki)Más kérdés, ami miatt ugye esetleg kellhet (nem mellesleg kva jól néz ki a szellőző):
Utolsó képen látszik, hogy (angol autóból származik a cucc, annál a légszűrő csöveinek nem volt útban semmi) meg kellene oldanom a légszűrő csöveit.
1M dolláros kérdés: hol kaphatnék fém megerősítésű harmónika gégecsövet aminek belső átmérője 65mm?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #89533 üzenetére
Inkább attól függ mekkora turbót akasztanak rá. Egy kistehetetlenségű ami hamar felpörög az már benzinesben is alacsonyan leadja a maximális nyomatékot (pl az 1.8 TSI Skodánk már 1500-tól tudta a maximális 250 Nm-t).
Jorus: A benzines boxererkehez nem kell nagy indító áram. Még csak a hengert se kell felemelenie az önindítónak elég csak oldalbalöknie és már jár is. Nekem is 47Ah-s a gyári akksi ami egy azonos ccm-es soros vagy V motorhoz kevés lenne.
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
válasz focvis #89558 üzenetére
Dugóban állva biztos nem a legtakarékosabb, az tény
Nézegetem a 210-eket, némelyiket még csak-csak megkívánnék, de félnék érte pénzt adni (pontosan a rossz híre miatt).A 211 nem az én árkategóriám, úgyhogy 124-ből néztem benzineseket, ezek már zöld plakettesek (röhögni fogsz, de ez is szempont, ugyanis a dízelmercivel nem tudok elmenni a stuttgarti Merci múzeumba ).
Ez nagyon megtetszett most, de azért hazaúttal + papírokkal már 1,2-1,3 m környékén lenne, ami nem kevés egy 124-ért. -
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #89572 üzenetére
A belépőjegy már megvan, csak el kell jutni odáig
Azt számolgattuk, hogy két embernek autóval jobban megéri, mint repülővel vagy vonattal.Max valami elővárosban leraknám az autót, és onnan tömegközlekedéssel tovább. Lehetne rizikózni is, hiszen csak a pályáról kell lehajtani egy rövid szakaszon, de nekem nem éri meg az idegeskedés.
-
nagyúr
válasz bitpork #89567 üzenetére
A 270cdi nem is motorikusan fog megpusztulni Elektronikus és egyéb hibák tömege, beázik a tetőablak, elektromos ülés nem akar rendesen mozogni (előre nem mindig pl.), fényszóró mattul, díszfa repedezik, automata váltó rángat. Ilyenek. Ettől függetlenül disznó jó egy autó. Egy E500 vagy az 540i az úúúú de úúúú de én Fordos lettem szóval Eeeeeeee
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
mekker
őstag
válasz bitpork #89564 üzenetére
Ez a csodabenzines dolog kissé ezotéria nekem. Az EU tagságunk óta ugyanazok a szigorú előírások vonatkoznak a MOL-os benzinre, mint az OMV-sre. A battai és a pozsonyi finomító tudtommal európai szinten is korszerűnek számít, folyamatosan tolják bele a pénzt. Ráadásul az osztrákok is hasznosítják ugyanazt a kőolajat, mint ami a két MOL-os finomítóba megy (még ha jóval kisebb %-ban is).
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Faterom vett új autót, és felajánlott nekem a régit. De nekem itt Miskolcon annyira nincs rá szükségem, de néha azért mégiscsak jól jönne. Megtudnátok nekem mondani, hogy egy 1995 -ös, 72 lóerős daewoo racernek mennyi lehet az éves költsége? Meg hogy járnánk jobban, ha fater nevén maradna, vagy ha átíratnánk az enyémre? Ha jól tudom, akkor ha egy néven 2db autó van, akkor talán a biztosítás az egyikre jóval magasabb?
Az éves költségen az ilyen-olyan adókat értem, benzint meg szervizköltséget nem.
Ja igen, friss jogsis vagyok.Előre is köszönöm!
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
barnam_
nagyúr
válasz anorche1 #89579 üzenetére
Szia,
Biztosítást számolni itt tudsz: biztositas.hu, netrisk.hu
Ezen felül még ami éves költség, az a gépjárműadó (régen teljesítmény-, súlyadónak nevezték). Ugyancsak kalkulátor.
Biztosításnál a bónusz egyszerre csak 1 autóra használható fel, de úgy tudom, hogy ha két autód van, mindkettőnél növekszik a bónusz rendszer az évek során.
Faterodnak az életkorból adódóan valószínűleg olcsóbb lenne a biztosítás.
Viszont én inkább arra szavaznék, hogy a te neveden legyen, mert a te bónuszod nő, meg amúgy sem árt a felelősség -
veterán
Fabia 1.4 MPI való Nektek!
-
válasz mekker #89577 üzenetére
Én csak azóta hiszek ebben, amióta járkálok tőlünk nyugatra és elhalkul a motor meg többet is megyek a tanknyi nyállal amit odakünn veszek(általában olcsóbban mint itthon, de ez mellékszál). Engem még csak az a vád sem érhet h itthon vadabbul vezetek mert nem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz anorche1 #89598 üzenetére
Használt autó vásárlást. Az ellenérték másodlagos, viszont egyenesági rokonok közötti adás-vétel esetén nincs vagyonszerzési illeték.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik