Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Na elmentem a szerencsecsomagért...
    Mit ne mondjak még érdekesebb lett ez a mentős, szerelős story. A helyszínen azt mondta a szervizes faszi, hogy nincs semmi baja a kocsinak. Elvitték hosszabb-rövidebb körre (elhangzottak alapján 15-20km) és nem produkál nekik semmit, hőfokjelző megállt középen, kocsi nem füstöl egyáltalán, stb.

    Elhoztam, járkáltunk vele a városban, de nekem is úgy állt végig középen a mutató, mint a szög. Nem füstöl semmi, nem produkált semmit. Biztos ami biztos légtelenítettük a rendszert, bugyogott rendesen...

    Ellenben mikor megnéztem, hogy mennyi olaj van a motorban, akkor - nem kamuzok - SEMMI olaj nem volt a nívón. Hova az istenbe tud ennyi olaj eltűnni? Kocsi alatt sose volt olajfolt, 1 hónapja néztem meg, akkor teljesen korrekt szinten állt. Így rátöltöttünk majdnem egy liter olajat, most jó a szintje, de ezt gondolom ki kéne vizsgálni, hogy mi lett azzal a majd 1 liternyi olajjal...

    Ezután felvittük pályára, kicsit kihuzattam, feltoltam maxra klímát, had kapja az ívet, de továbbra is beszögelve állt középen a hőfok, semmi gond nem volt.

    Ezek után fingom sincs mi a szartól adta meg magát vasárnap, de lekopogom, hogy most jó. Persze az olaj eltűnéses témát meg kell nézetni, meg a váltót is, mert ma már 10/7x alig akarta bevenni az 5-öt.

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák