- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Bolgár rendőrség beszerzett 35 db M340i Touring autópályás elkapóautót elrettentés céljából.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Mai carspotting, Szfvár Auchan parkoló
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
cOxeR
Ármester
Jaja partközelben vagyunk.
Legalább a fogyasztása barátságos, 300 km-en vagyunk túl, 5,1l/100 km, 1,86-1,89 eur a puruttya, self service helyeken. Ebben mondjuk van kacskaringós is, ahol fel-le is kell tekerni, volt ahol kettesbe volt hajlandó nem fuldokolni.
Mai spotting:
[kép] [kép] ez is beáll a sorba a hátsó lámpa párásodással, nem értem miért nem tudja ezt ennyi gyártó megugrani…
Mondjuk 8M-ért nem is kapod meg a kiindulási alapot. -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Infiniti Q30, 1.6t benzin (Mercedes motor)
Amikor vízszintes udvarról kiállok egy olyan útra, ami meredeken emelkedik, és nem indulok el amíg becsukódik a kapu akkor de csak akkor kiírja hogy check coolant level.Szerintem nincs gond, viszont megnézném a hűtőfolyadék szintjét. Azt tudom, hogy csak akkor szabad a kiegyenlítő tartályról lecsavarni a kupakot amikor már hideg a motor. Viszont ezután csak annyi hogy simán visszacsavarom? Kell még valamit csinálni? Mert gondolom így levegő jut a rendszerbe.
Galaxy S23 256GB Cream
-
Debilon
addikt
válasz Simivok #307362 üzenetére
hogy jutna bele levegő? a kiegyenlítőben mindig van levegő a folyadékszint felett
meredek úton meg azért jelez be, mert annyira dől az autó valamerre, hogy szintmérő a jelzési érték alá megy
amúgy semmit nem kell csinálni, visszatekered és kész
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
diegho
nagyúr
Megnéztem a párom által vásárolt nyestriasztót. Nagyon rövid a kábele, nem igazán lehet jól elhelyezni. Érdemes lenne elemesre cserélni?
-
norbert1998
nagyúr
Napifogyi
Szombathely-Tatabánya, 130-140, 8,4 l/100 km 4 személy, csomagok, klíma. -
F_Zolee
veterán
válasz norbert1998 #307369 üzenetére
Ezt egy benzinessel is abszolválni lehet.
Nekem 7.7 lett a szokásos helyi járat plusz meló menet. -
diegho
nagyúr
válasz macilaci78 #307368 üzenetére
Lehetne, de garanciális autókról van szó. Nem akarom szerviz előtt kiszerelgetni.
-
F_Zolee
veterán
válasz norbert1998 #307372 üzenetére
Akkor valakivel keverlek. Nem az 1.7gtc akkor.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #307369 üzenetére
Jó a fogyi. 100-ast tankolsz bele vagy sima 95?
#nincsbennetarcsi
-
F_Zolee
veterán
válasz norbert1998 #307375 üzenetére
Ok, megvan már ki a másik.
-
sagesz93
addikt
válasz F_Zolee #307370 üzenetére
Itt is lett egy 7.7-es adat, 28 liter 100-ast tankoltam, megtettem 360km-t.. Múlt héten az Abarthhal jöttem dolgozni szinte minden nap, meg hétvégén is csak ezzel mentem, így most hamar belepörgött. Csak előváros-város és dugózás reggel befelé és délután hazafelé... szerintem jó eredmény Végig sport mode ON természetesen, én ki sem kapcsolom
tboldi jöhet a Mito hozzám egy körre, én leviszem 8-ra azt isMost, hogy többet voltam vele a városban, számomra meglepően többen odajöttek, kérdeztek a kocsiról, nem sok embernek van fogalma miféle autó ez.. A legtöbb kérdés, hogy milyen motor van benne, mitől van ilyen hangja, illetve mennyit fogyaszt
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz sagesz93 #307380 üzenetére
Nem a MiTóval vagy velem van a baj, hanem Móvárral. Biztos vagyok benne, hogy Győrben 8 liter körül alakulna, és a te Abarthod is 10 körül tudna itt.
És én nem is használom állandóan dynamic módban, túl ideges olyankor a gázpedál, csak akkor kapcsolom be, amikor le akarom padlózni. Sőt a motor leállításakor visszaáll mindig normálba.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szőröscica #307383 üzenetére
Az elmúlt hónapban tényleg többet vezettem az ilyen motoros Ypsilont... 7,9-es fogyival.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #307381 üzenetére
Picit lehet jobban megy majd vele, fogyiban nagy difi nem lesz sztem.
#nincsbennetarcsi
-
sagesz93
addikt
válasz tboldi #307382 üzenetére
Jó lenne egy teszt, komolyan érdekelne ... itt úgy néz ki kijövök a faluból (Győrzámoly) és 2km múlva Győrújfaluba érek, ahol a táblától egészen Győrig ami még kb 3-4 km max 30-ig gyorsulunk fel és megállunk, majd újra, tehát abszolút araszolás van, 1-es max 2-es fokozatban. Győrben szintén küzdés az árkád hídon majd a fehérvári úton kb ugyanígy végig. Szerintem itt se jönnél ki 10 alatt
Várom a nyári szünetet, akkor a menetidő 35 percről lecsökken 10-12 percre -
tboldi
nagyúr
válasz sagesz93 #307388 üzenetére
kb 3-4 km max 30-ig gyorsulunk fel és megállunk, majd újra, tehát abszolút araszolás van, 1-es max 2-es fokozatban
Nekem egy az egyben ez az egész utam, be sem tud melegedni rendesen.
szerk.: Ja, és velem együtt az MiTo ~200 kg-val többet mozgat.
Meg a váltóáttételezésünk is különbözik.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Elötte-> utána
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
20%, mert volt egy kis alap sötétítés és a 15% már soknak tűnt felrakva
f4lcon: sokat áll a napon az autó, talan így kevésbé melegszik fel a belseje, meg szerintem dob is kicsit az autón(+5 ló )
Nagyon erős a nap manapság, meg ha valami bent van az autóban kevésbé látszik[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest