- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz Alvin_ti4200 #30650 üzenetére
Én innen hoztam már el két garnitúrát különböző autókhoz, bejött. Ez is rendelős, de szerintem jó minőségű.
-
Morris
veterán
válasz Alvin_ti4200 #30650 üzenetére
Annál olcsóbbat nem hiszem, hogy fogsz találni.
-
brumi1024
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
deicide
veterán
válasz EQMontoya #30662 üzenetére
Igen, azt észrevettem, hogy ha nem nyomom, hanem ilyen 140 körül haladok, akkor is bekér 11 körül.
Azért is lett ilyen sok egyébként, mert a kanyargós részen meg 2-3-nál nem nagyon váltottam feljebb, ott is szeret nagyon éhes lenni.Qru: Próbálok legalább 500-600 méterrel előtte az objektív felelősség alá lassítani (van, ahol nehéz, mert direkt kanyar után építették). Nem tudom pontosan, de az előjelző tábla csak szükséges kelléke a mérésnek. Ha lenne ilyen szabályozás, akkor nagy öngólt lőnének a 30 méterre rakott táblákkal, mert addigra a gyengénlátó gyorshajtó is lelassít.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
veterán
válasz brumi1024 #30654 üzenetére
OK, de Te begurulsz az alsó-rakparton, kb. állandó 60-nal.
@(#30655) rbalint88 :
"komoly baj van veletek, nekem az 1.9 jtd is 8 felett eszik átlagban "Nekem átlagban 7,2-t evett a húzott 1,9 CDTI, a 8-hoz már sok tartós 200 kellett. (szinte csak pálya, város minimális, dugó zéró)
@decide: Opel Astra Coupé Turbo (kb. ugyanaz a motor, mint a Tiédben, csak gyengébb), negatív rekordom nekem (is) 20 l/100km. Bp-Bécs-Bp végig parkett (végre óra 255), 2 teljes tank elment, már elévült 2003. óta és ma már biztos nem tennék ilyent. (lerohadt a céges szerver, az osztrák testvércégtől kaptunk kölcsön, sietni kellett...)
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
Kicsit más téma mint eddig. A 2008-as kia ceed kocsimban (1.6 crdi) van most 115k km. A jelenlegi meló mellett ebbe évente 50k biztosan beleszalad. Érdemes lehet esetleg már egy év múlva eladni ~170k km-rel, vagy használjam még mondjuk két évig és próbáljam meg eladni ~220k km-rel? Jelentős-e mondjuk az értékcsökkenés az alatt a plusz egy év használata alatt, vagy az értéke nagy részét már ígyis-úgyis elvesztette?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
EQMontoya
veterán
válasz bandus #30666 üzenetére
Minden magyar autóban 170k van. 7,11 és 15 évesen is.
Szerintem ha elteszed a számlákat mondjuk a tankolásokról, néha alkatrészvásárlásokról, akár kézzel valahogy vezeted a szervizkönyvet (spritmonitor is jó), akkor értelmesen eladható 220-szal vagy többel is.
De ha úgyis ennyit mész, én a helyedben tolnám bele 4 évig minimum.Same rules apply!
-
bandus
veterán
válasz EQMontoya #30667 üzenetére
to be honest, nem tudom kibírna-e a kocsi mondjuk 300k km-t a fene tudja. mondjuk sok baja nincs, csütörtökön műszaki, akkor kap új izzítógyertyákat, ha már ott van, mert ősszel nincs kedvem emiatt őjból szervizbe vinni. egyébként elrakok mindent, ha akarja majd a potenciális vevő nézegetheti. szerencsére az előző tulajtól én is megkaptam minden számlát, így azok is megvannak még.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Declare
őstag
válasz bandus #30666 üzenetére
Tökmin1, otthon 100k km fölött egy auto az mar "szethajtott sz@r"....ezt nem tudtad??
Viccet felreteve, ezen en is gondolkoztam, de aztan rajöttem (meg masok is azt tanacsoltak), hogy ha a kocsi jo es szeretem es megfelel az igenyeknek, akkor a "km-vadasz" okostojasok kedveert nem kell eladni....egy jo mühely kell csak....
-
bandus
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Skillet #30679 üzenetére
Mert pesten alig van. Csak a kivezető utakon. 2 a Lágymányosi hídon (jó megyünk a Lágymányosin 100-al-nak vége), a Nagykőrösin 2, az M3 bevezetőn 1 a Szerencs utcánál meg 1 a Budaörsin meg az M1/M7 bevezetőn és csá. Ha megnézed bent a városban nincs 1 se, ott lehet huligánkodni továbbra is.
Múltkor betalált egy EOS-os a Hungárián. Na szépen leoktattam a kissrácot.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
zack
nagyúr
Kuplungszettet cseréltek. Ráadásul gyárira. Elméletileg. Abban benne van a kinyomó is. De ki tudja valójában mit cseréltek. Mivel eladáskor észrevettük, így jeleztem, hogy ilyen kopott kuplunggal nem veszem meg. jött részemről, hogy oldják meg, amire azt mondták az nekik nem éri meg, majd megegyeztünk fele-felébe (75k/75k). Nem hiszem, hogy ezzel okoskodnának, de ki tudja mit raktak bele. Lehet tök más baja lesz, mert egyelőre gond nincs, csak a gond előjelei, hangjai, csak jó lenne megelőzni a bajt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Luxus robogó beszámítás volt...Nem számították be rosszul. Beszámításnál pedig nincsenek olyan lehetőségeim, mintha kp-re vinném.
(#30689) Remekelek28
Nem érzem, hogy szar lenne. De valami nem jó. Lehet a kinyomócsapággyal lehúztak. Vagy valami mással. Nem eredetit raktak bele, vagy eleve használtat. Passz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Remekelek28
őstag
Hát igen,kuplungot lehet venni 50 ezerért is,de 150 ezerért is.vélhetően megvezettek azzal,hogy gyárit tesznek bele
Más: Azért szt jó,ha tudjátok,hogy ezek a szuper trafik nem csak az álványokon fognsk lógni. Megyénként 8 db hordozható is figyel minket bármelyik autóból. Ugyanúgy sebesség,öv, záróvonal,műszaki stb.
Én pl már fejből tudom az álló trafipaxok helyét,de ez kevés lesz.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Remekelek28 #30691 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint előre, kilinccsel, aztán várni a csekket, meg Qru ajánlatát beváltani, az ingyen sörre
Mod: mondjuk előbb autó kéne
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #30692 üzenetére
Jó drága sör lesz az inkább veszek magamnak egyet, csak a csekk ne jöjjön.
(#30680) Qru
Némelyik teljesen idióta. Engem hétvégén egy swiftes próbált be, nem túl könnyen, de végül leesett neki, hogy ez nem az a buli.
Egyébként tényleg az a ritkább, amikor olyan autóval próbálkoznak, ami valóban ütőképes... inkább az átlagautókkal keménykednek.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Reaper
őstag
Uraim, van egy kis gondom, kissé elfelejtettem befizetni egy gyorshajtási csekket, ma jutott eszembe, el is intéztem, viszont a neten nézve már a határidő után vagyok, de még a végrehajtás előtt, ami csütörtök, van okom aggódni a b@lfaszságom miatt?
-
Kornel
veterán
-
AMD Power
titán
A Jurid mint márka ,fékben mennyire jó? Gondolok itt tárcsa és betétre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest