- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz radi8tor #234653 üzenetére
Sportban meg lehet kattintani a füleket is a váltáshoz.
Egyébként phev, szóval azért eco, hogy kicsit tovább engedje akkuval közlekedni, ne akarjon egyből motort röffenteni.
Egyébként elfogadnám családi autónak, de az ára az nem az én kereseti szinten sajnos.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz radi8tor #234655 üzenetére
Hát, nem egy twingo méret, az tuti. De egyébként 4 fő meg a csomagok bőségesen beférnek, hely is van mögöttem. Ikyen téren hibátlan. Csak az árával van némi gondom.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #234655 üzenetére
Én is hasonló kvalitásokkal rendelkezem, mint CactuS, de nekem mondjuk mégsem kellene ekkora szobabútor. Inkább a kisebb éjjeli szekrényeket kedvelem, az sem baj, ha 2 ajtós.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Teljesen átalakítanák a budapesti parkolási rendszert
"az elsőben 600 forintba kerül óránként a parkolás, 8 és 22 óra között kell a díjat fizetni,
a másodikban 450 forintot kell óránként kifizetni reggel nyolc és este nyolc óra között,
a harmadikban 300 forint az óránkénti díj reggel nyolc és délután hat óra között,
a negyedikben pedig 200 forint lesz az óradíj reggel nyolc és déli 12 óra között." -
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #234658 üzenetére
Egy ilyen is kéne eltenni az utókornak. Sajnos nem turbós, de legalább 5 henger.
szerk.: Itt egy turbós is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz barnam_ #234646 üzenetére
Tudtommal a VW AG évekkel ezelőtt megvette a Porsche Hungária 100%-át. -> Aki nem lusta, majd megnézi az e-cégjegyzékben.
Illetve az összes Porsche Pest / Buda / M5 / Győr / Tatabánya / Szeged, stb. a Porsche Hungária tulajdona, esetleg áttéttel a Porsche Interautóé.
Tehát a nap végén ezek mind a VAG tulajdonában vannak.Régebben ilyen volt a Peugeot / Citroen M5 is asszem. Azóta már az Emil Frey az importőr.
-
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #234659 üzenetére
Amúgy én is, nekem olyan autók is tetszenek sok más mellett, ami sokaknak nem tetszenek, mint veloster, kia soul, lancer, duster, chevrolet cruze
Amúgy ha lenne pénz lóvéra: kia proceed gt, kia stinger, alfa romeo giulia gv és hasonlókEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
barnam_
nagyúr
válasz MrSealRD #234664 üzenetére
Az óradíjak még csak-csak oké, hisz mindennek emelkedik az ára, de ezek az idő korlátok...
Egyértelműen kiakarják takarítani az autókat a városból szerintem.#234663 focvis: fizetős hozzáférésem nincs, csak azt látom hogy 2db tulajdonos van
-
kisza25
félisten
Na látod nekem meg az pont nem
BMW X5 xDrive35d Aut. (2008-2010) vezettem eddig, nem volt rossz, de nem estem tőle hanyatt, e39 540 i az tetszett nagyon, de előbb kellene egy pici erős autó: hyundai i20n, vagy ford fiesta st, vagy clio rs, vagy ibiza frEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz barnam_ #234670 üzenetére
Nem igazán tudsz garázst bérelni a belvárosban, max kihalásos rendszerrel.
Esetleg ilyen lebontott házak helyére felhúzott parkolóban bérletet venni.Engem nem azért érint, mert ott lakom, hanem néha napján bemegyek a belvárosba este. Jó volt, hogy 1-2 órát kellett fizetni (8-ig), most majd 3-4 órát kell perkálni...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz barnam_ #234672 üzenetére
Az hagyján, de egy ideje bevezették a lakossági várakozási övezeteket is. Ha nem figyelsz akkor este 8 után ahelyett, hogy ingyen lenne a parkolás megbüntetnek, mert az utca azon fele az ott lakóknak van fenntartva estére.
Egyszer megörültem a helynek, leparkoltam aztán megszólalt a kisördög, hogy nézzem már meg az utca elején a táblát.⭐ Stella
-
MrSealRD
veterán
válasz MunezXBK #234675 üzenetére
Ne is mondd... Írtam egy szívhez szóló levelet az ASFINAG-nak, az alagút áthajtás és utólagos jegyvásárlás miatt...De egy betű válasz nem jött... Szerintem le se tojnak, csak küldik majd a büntit...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Puma K
nagyúr
Ahhoz képest mint amilyen volt, egész jól megjavította: Windshield rock chip repair
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz macilaci78 #234688 üzenetére
Ja. De ma is sikerült kerületen belül offra tenni alles, including agysejtek.
-
lazac_
tag
Akkor lassan felverik a lopócsövek árát az auchanban, vagy olcsóbb lesz a marketplace-en az alig használt kanna? Szerencsére az 50-es limit nem érint, már ha lesz benzin a nyáron...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Reggel minitali volt HUTCHDB-vel a Huszti mosóban.
⭐ Stella
-
Puma K
nagyúr
Reggel összementek az Alkotás úton. Olyan sor volt a Krisztina körút felé amilyet még eddig nem láttam.
Utána haladtam tovább, majd a Közvágóhídnál kis Digis dobozos Peugeot/Citroen bal eleje tűnt el és egy Skoda Octáviának a jobb eleje alakult át. Az úton lévő törmelékekből ítélve x perccel azelőtt történhetett mielőtt én oda értem... para belegondolni hogy mi lett volna ha az a szokásos embertömeg áll a zebránál ahová a Digis dobozos verda visszapattant...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
barnam_
nagyúr
#Napifogyi: 4,6l [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest