- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #189306 üzenetére
Nálunk most nyomják a hibrid buszokat. Így nem a megállóban maradóknak tolja oda a 1 tonna kormot hanem pár méterrel odébb.
#nincsbennetarcsi
-
dj79
senior tag
válasz 6030D #189305 üzenetére
Nem, nem szükséges bölcsödét keresni, amennyiben:
- számít a fogyasztás
- nem zavar, hogy skype meeting közben feneket kell törölnöd
- éjszaka szeretsz dolgozni, mert napközben sok mindennel elcsúszol a kajakészítés/meseolvasés/játék/kaja utáni takarítás közben[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz CactuS #189295 üzenetére
Ovijárat: Elfelejtettem megint áthúzni az utakat a mostani telefonra, így nem tudok screenshotot dobni, de anyámékhoz való 3 kilométeres hidegmotoros oda és másfél óra múlva hidegmotoros vissza körök 5,x-6,x-literes fogyasztással szoktak megjelenni a 208nál, ami reálisnak is tűnik tankolás alapján. Vidéki kisváros, ebben közlekedési lámpák persze nincsenek. A víz elvileg már majd 90°os ilyenkor, olajat nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
6030D
Ármester
- nem számít, mert van bölcsi az utca végén
- nincs skype, csak telefonálás van, de abban már néha besegít: felhívott a fuvarozó, hogy ennyiért hozná az árut, a lányom meg elkiabálta magát szomorúan, hogy óóóóó ... röhögtünk egy jót, hogy akkor keresni kell rá olcsóbb kamiont
- nappali meló a folyamatos kontakt miattMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
CactuS
Arcképgyáros
Tavaly nálunk is otthon voltak, asszony is végig, plusz megépítettem nekik ezt:
Ezzel elvoltak egy darabig. Meg én is, főleg, mire rendbe tettem a füvet.
6030D: Nálunk a fiam örökmozgó, szóval nem egyszerű a dolog.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
Más.
Tegnap este olvastam a TC-n a Corolla cikket. Ránéztem a hahura, találtam egy tökre használható - a cikkben szereplővel kb. megegyező - példányt Zegen egy kereskedőnél, tök friss hirdetés. Elmentettem, mondom ez 170 ezer Ft-ot bőven megér, ismerem a kereskedést, alszom rá egyet, aztán akár megveszem ütni-vágni. Reggel akarnám belinkelni FF-nek, erre nem eltűnt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #189291 üzenetére
Nem most akarok venni, hanem év végén. Egy és negyed év mire lejár a bónuszom, majd az előtt.
Scenic is jó, bár nem szeretem a magas autókat, egyterűeket, de ilyenkor ez nem szeretet kérdése, hanem pénzzé.
Nekem tökre megfelelne ez is, bár ennél nem tartom kizártnak, hogy a Megane is dinamikusabb volt, nehezebb, magasabb, automata, motor meg ilyen 30Nm-rel tud többet. De legalább vált.
Sérülések se nagyon izgatnak, biztonságtechnikai szinten ne sérüljön, az összes többi le van szarva, úgy is telerakom vele.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ha a Netrisken kötök egy Casco-t a kocsira, annak kb mennyi az átfutási ideje? Gondolom kijön valaki megnézni a kocsit, fénykép stb...
-
veterán
válasz CactuS #189322 üzenetére
Ilyen, csak fehérben: [link]. (Rájöttem, hogy ez csak nekem volt tegnap esti cikk, valójában 4 napos.) Erősen látszott rajta a házilagos lakatolás, de 160 (vagy 170) ezerért nem várok mást.
Egy olyan autót keresek, amit nyugodt szívvel ütök-vágok. Ha csak kicsit lenne csúnya, akkor folyton azon törném a fejem, miként csinálok belőle patikát. Na erre nincs szükségem.
Olyan kell, ami pár éven belül menthetetlenné válik, addig pedig kap friss olajat, szűrőt, felpumpálom a kerekét. Basta! (Semmi vezérléscsere és társai.) Ahol rohad, oda sztaniolpapír és neolux spray. -
-
törölt tag
válasz focvis #189324 üzenetére
Tehát használnád, mint a lakosság nagy része.
Én se hosszútávra tervezek vele majd, mert ismerem magam, hogy megunnám 2 év múlva, meg öreg autóval amúgy se tervezünk hosszú távra. Meg a jövőben nem tervezek ilyen sok kutyát tartani, mint most, csak kettőt. A társaság fele öreg szóval ez 1-2 éven belül magától bekövetkezik, utána kevésbé leszek csóró, több marad egy autóra is. Valószínű lecserélném megint egy szinttel jobbra, de ennyire előre nem lehet semmit látni.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz focvis #189324 üzenetére
Öcsémnek volt ugyanilyen Corollája. A színe is ilyen volt. 120k km körül vette, 2002- ben, egy 1994- es autót. Ha jól emlékszem, 1420000 forintért. Jól tartotta az árát, de persze az a pénz már nem ért annyit mint 94- ben .
Nagyon jó autó volt, 13-14 évig használta. Az utolsó pár évében rendszeresen járt ki vele még Németországba.
Megbízható, jó autó volt ![ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Richard!
addikt
Totalcar: Ütközőzóna: Halálos recept a magyar utakon: gyorshajtás, kanyar, bukkanó
Emberek vs. 82. számú főútMa kezdődik életed háralévő része
-
barnam_
nagyúr
válasz Richard! #189331 üzenetére
Érdekes, jó videó volt.
Annyi eszembe jutott a 60-as táblákról, hogy sok esetben abszolút indokolatlanul is vannak kinn ilyen lassító táblák. Tehát simán lehet, hogy meglátja a táblát de eszébe sem jut lassítani.Igaz, ha egy kanyar előtt van kinn a 60-as, épeszű ember gondolhatja, hogy "ha az eddigi 90-ről 60-ra korlátozzák a sebességet ÉS kanyar jön, valószínűleg nem véletlenül van ott az a tábla".
De még a 60 helyett 70-80 km/h-val is szerintem abszolút vállalhatóak lennének azok a kanyarok - persze autó és vezetési tudás kérdése is.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy 2014-es A3-as Audi autóm van.
Szeretnék rajta cserélni kerékcsapágyat, féket + tárcsát. Hol érdemes mindezt beszerezni. Úgy szeretném, hogy én megveszek mindent. Mindenből kiváló minőséget és odaviszem egy szerelőhöz, hogy azt szerelje fel.Mennyire kivitelezhető ez?
-
ivana
Ármester
válasz barnam_ #189336 üzenetére
Nagyon ritkán állnak be ilyen kanyarba mérni a rendőrök. Ami ki van írva az inkább tájékoztató jellegű, annyival ha nincs ónos eső vagy hó akkor be lehet venni a kanyart viszonylag simán.
Azok meg akik a faluban döntögetik a kerítést igazi vadbarmok.
(#189337) premierpark A legtöbb helyen nem szeretik, ha te viszed a cuccot. Ha kiderül, hogy valamiért nem jó és ott áll a kocsi az emelőn az nem annyira jó üzlet. Viszont normális helyen meg tudod beszélni mit kérsz bele és az mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Reggie0 #189341 üzenetére
Egyébként igen. Rengeteg 60-as táblát ki kéne cserélni a háromszög kanyar táblára inkább ami logikus is lenne, hogy figyelmeztet kanyarra. Logikátlan az egész, ha azt veszem alapul amilyen kanyarokat 60-nal jelölnek akkor még 10x ennyit kitehetnének a többi olyanra is.
-
törölt tag
válasz Reggie0 #189344 üzenetére
Én mondjuk nem értek egyet a rendőrrel, hogy betartani kéne a sebességet és nem a padkán szélesíteni. Mivel tudjuk, hogy mindig lesznek akik nem tartják be vagy elbambulnak így de, ezeken a kritikus kanyarokon szélesítsék ki a padkát meg gyalulják le az ugratót a földút bekötésénél stb., ha ilyen sokszor kicsúsznak pont ugyanazon a helyen.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz #89309696 #189345 üzenetére
Én a fát nem értem. Mondja, hogy mindegyik annak megy neki. Miért nem vágják ki? Ott van mögötte a bukótér. Lehet mondani, hogy menjen lassabban, de akkor szalagkorlát se kell sehova, mert ha megfelelő a sebesség, nem csúszik neki.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Kickass
őstag
válasz #89309696 #189345 üzenetére
Nem birom ezt a fickót, már valami parkoló párdén is adott elő, ott se volt szimpi, lehet azért mert egyszerű mint a faék.
Záchot meg egyre inkább a TC legalja kategóriának gondolom, csak a megosztó témákat veszi elő nagy megmondóemberként, pedig mindenki tudja hogy csak a kattintás, a youtubeos nézettség meg a reklám számit. Mondjuk úgy a TC egészében lassan a vicc kategória, kb az erőmérő az egyetlen fogyasztható tartalom náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest