Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz kwzatz #83128 üzenetére

    Most no offense kérdem magánemberként, nem bányászként meg kereskedőként, és nem is annak okán, hogy most mit írtál de ezt már múltkor a másik topicban és kérdezni akartam.
    Te tulajdonképpen mit keresel ebben a topicban?
    Mert rákeresve a hozzászólásaidra augusztusban van az első megmozdulásod itt, és konkrétan csak a kriptóval vagy a bányászattal szemben negatív véleményeid voltak és vannak. Függetlenül attól, hogy van amit úgy látok ahogy te, és nem arról van szó, hogy ne lenne 1-1 dologban igazad nem értem eddig hol voltál, vagy inkább miért jöttél?
    Eddig Frozen volt az ügyeletes megmondóember, most úgy látom bővült pár emberrel a csoport.
    Te bányászol, vagy bányásztál egyáltalán, vagy igazából mi okból csak augusztusban kerültél ide ebbe a csoportba?

    #83129 Frozen
    És szerinted anno az ETH, vagy a BTC mit ért? Anélkül, hogy én is megmondóembert játszanék, meg tudnám, hogy lesz e jövője az ETHW-nek vagy megy a süllyesztőbe idővel mint oly sok coin, azért azt ugye vágod, hogy ilyen alapon semmit se érte meg bányászni az elején, mert mint minden egyéb centes szar volt. Idővel értékelődött fel mind.
    Azért mert most aktuálisan semmit nem ér, nem jelenti azt, hogy ez a későbbiekben ne változhatna, legyen itt most szó ETHW-ről vagy bármi más POW alapú coinról.
    És itt most nem arról van szó, hogy hinnék vagy reménykednék abban, hogy lesz ETH után is élet bányászat terén, de senki sem lát a jövőbe, ha így lenne innen mindenki milliomos lenne :)

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák