- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
ehh, Frozen évek alatt se vette észre, hogy mi a topic címe Mondjuk abban igaza lenne ha erről beszélne, hogy jó lett volna már rég kettéválasztani a topicot.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Frozen
addikt
válasz VirsLee #83700 üzenetére
abba jo befektetni szépeket lehet vele kaszálni ahogy megy fel le
#83701Celithrandi
elvileg szét van szedve azért van a trades topik ha jól tudom , csak ennek a címe nem változott meg , de ennek sincs jelentősége hiszem érdemben a bányászat megszűnt, erre előbb vagy utóbb mindenki rá fog jönni. Így mivel más téma nincs előkerül a napelem ,az elektromos autók és a kriptok háttere és a tőzsdék stb.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Ereshkigal
őstag
Lehet hülye kérdés: van többféle valutám is BNB Smart Chainen. Ha a Binance-szel történne valami, az érintheti az ezen a chainen tárolt valutákat?
-
varmi2
nagyúr
válasz Ereshkigal #83710 üzenetére
Jó kérdés, sztem igen. Ugyan is ha maga a bloclánc leáll, akkor hiába tartod mondjuk ledgeren, akkor semmi nem marad. Mert nem a ledgeren tartod, hanem a ledgeren csak a feloldó kulcsok vannak. De ha nincs bloclánc, akkor a feloldó kulcs nem jelent semmit. Szerintem.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Ereshkigal
őstag
Akkor inkább átpakolom az ethereumot a saját hálózatába. -
Celithrandi
addikt
kérek mindenkit ha bárki bármikor lát infót arról , hogy mi lesz az ftx-nél ragadt pénzek sorsa azt posztolja ki ide. Köszönöm
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
őstag
válasz Celithrandi #83715 üzenetére
az alapján amit én olvastam, azokat már rég ellopták, csak eddig nem volt "bankrun" és nem derült ki
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Celithrandi
addikt
-
őstag
válasz Celithrandi #83718 üzenetére
semmi ilyesmi nincs, remélem nem volt bent pénzed, de ha volt ne számíts egy fillérre sem
már közben a maradékot is ellopták "hackertámadással", de belsős munka volt, követem twitteren a storytcryptot minden termékemért elfogadom
-
Celithrandi
addikt
-
dannyl
addikt
válasz Celithrandi #83720 üzenetére
Még mindig jobb, mint egy ismerősöm, aki lekódolta a pendrive-ot kb. 5 évvel ezelőtt, és van rajta 8 BTC. Csak nem tudja a kódot. Próbálkozott hackerekkel, de fél, hogy azt mondják, hogy nem tudták feltörni, közben meg mégis, és nyertek 8 BTC-t. Úgyhogy elengedte kb. 1-2 éve a történetet.
-
Celithrandi
addikt
-
xzeebyt
tag
válasz dannyl #83721 üzenetére
Ilyen esetben mi történik pl ezzel a 8 btc-vel ? Vagy ne adj Isten valaki elhalálozik, de volt félre téve kriptója, csak senkivel nem osztotta meg. Gondolok itt arra, hogy akkor ahhoz soha többet nem fér hozzá a rendszer, és csak ott van azt kész ? vagy idővel ezt elégetik, vagy tudom is én mit lehet vele tenni
[ Szerkesztve ]
Kriptot is elfogadok!
-
őstag
válasz xzeebyt #83725 üzenetére
nem történik vele semmi
az idők végezetéig ott lesz érintetlenül
mostanában nem olvastam erről friss cikket, de tudom hogy a btc supply jelentős része elveszett ilyen módon, főleg a régi időkből, amikor még nem ért semmit és nem vigyáztak rá,
ez a többiek btc-ének növeli az árát, hiszen amikor felmegy az ár, nem adnak bele a piacba, ezáltal még magasabbra mehet#83721dannyl
vannak programok, amikkel lehet 100% os másolatot készíteni a driveról kikódolás nélkül, és ezután lehetne próbálkozni a feltöréssel anélkül a kockázat nélkül hogy megsérül az adat[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
CB-ről átküldtem Exodus walletembe a BTC-t.
Kérdésem, hogy hogyan csinálok cold walletet?
Felírtam a 12 word seed phrase-t papírra, valamint exodus passwordöm is van. -
geckowize
őstag
válasz varmi2 #83730 üzenetére
Cold walletet úgy értettem, hogy nem lehet hozzáférni. Valahogy el kéne távolítani a walletet az exodusomból, aztán gondolom le kéne törölni a progit a gépről.
Majd amikor megint akarom használni akkor install és belépek a passwordömmel + 12 word seed phrase-zel, erre gondoltam.
Csak nem látok ilyet h log out of wallet / remove wallet és tartok attól, hogy bármit is csináljak a BTC walletemmel, ezért kérdeztem, hogy ha valaki itt exodus progit használ, az hogy tudja ilyen cold walletté tenni?
-
varmi2
nagyúr
válasz geckowize #83731 üzenetére
Ezt nem lehet. A program egyes elemeit nem tudod törölni.
Vegyél egy hardveres walletet, 20k körül már van. Ezek a legbiztonságosabbak. Ha ellopják, elromlik, akkor sincs gond, míg meg van a 12 szó. Csak akkor van baj, ha azt ellpoják, elveszted.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
haxiboy
veterán
válasz dannyl #83721 üzenetére
Ha tudja a publikus címet akkor könnyen ellenőrizhető hogy az a BTC ott van-e még vagy sem, illetve ha kiadja a kezéből egy szakembernek akkor lenyúlja-e vagy sem. Értelem szerűen ilyet csak szerződéses megbízással lehet csinálni. A sikeresség nagyban függ a wallet típusától, verziójától. A régebbi walletek jó eséllyel törhetőek lehetnek.
Ha a meghajtó van titkosítva, pl Bitlockerrel, csak attól függ hogy milyen hosszú és milyen bonyolult jelszót adott meg az illető, a 48 bites kulcsot az esélytelenek nyugalmával lehet próbálgatni, akkor már inkább btc privát kulcsokat generálokPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
dannyl
addikt
válasz haxiboy #83734 üzenetére
Na, hát ezt neki kell tudni, gondolom kijárta a módját ezeknek. Én nem értek a kriptóhoz, de feltételezem, hogy többmilliót nem hagy bent csak úgy, próbálkozás nélkül. De valami rémlik, hogy még röhögött is, hogy valami sokbites tuti kulcsot alkalmazott, nehogy aztán ellopják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest