Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shteer
titán
válasz Iginotus #51006 üzenetére
Emelett arra is kíváncsi lennék az 570-ek miért nem
szerk: jaja, valszeg ott van lényegi különbség - főleg, hogy régebbi nV drivert visszapakolva megy még
tom120514: csak Win10 alatt van gond egyelőre, havernál van pár 1050Ti még, hajnalban konfigoltam át a rigjeit. ha nem adja el őket, Hive megy alájuk valszeg
Van valami bestbuy ajánlás pendrive-ra?[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
tom120514
őstag
válasz shteer #51007 üzenetére
Vettem bármilyet ami éppen olcsó volt, ráraktam a Hive-ot azt' mennek, nálam Sony, Kingston és SanDisk van, két 8-as és egy 16-os. Wifire allergiás inkább, néha a gagyi stick jó neki, a márkás nem úgyhogy zsinóros net a tuti ha megoldható. Most már lehet inkább SSD-re tenném, ha utána kell, jobban felhasználható, elég olcsók már.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Iginotus
addikt
Nem érdekel valakit még ilyen gép? Elmennek erte tok olcsó adja. 9 db p106-100 van benne tappal mindennel 165.000 ért. Van belőle neki.
[link]Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz tarkabarka82 #51014 üzenetére
Te mennyit szeretnél? Illetve tudnál meg venni? Az én kocsimba szerintem ha ketten megyünk max 10 db fér el
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz tarkabarka82 #51016 üzenetére
Jelenleg sajna csak 3 van neki. Szóval ez csak elmélet...
-
Iginotus
addikt
válasz tarkabarka82 #51018 üzenetére
Vagy eladja a srác másnak ..
[ Szerkesztve ]
-
Ylgram1
tag
Kár, hogy éppen áll mindkettő.
De jó móka volt összerakni és játszogatni vele.Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
Stanlee
őstag
Egy jo kis cikk a The Hustle-n: How I got sucked into the cryptocurrency craze and walked away with $13 million
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Iginotus
addikt
Redpanda megtükrözte, hogy Claymorral lehessen 4 GB-s kártyákkal Windows alatt is tovább bányászni:
[link]
Lényege, 1 db 8 GB-s kártya kell a konfigba az tárolja a DAG-ot a többi csak a számításban segít... Müködik!Plug and Pray... :)
-
lenox
veterán
válasz Iginotus #51033 üzenetére
Eddig az volt a benyomasom, hogy nagy savszel megy el a DAG-ban olvasasra, ha ez igaz, akkor ugyan lehet banyaszni, de nem tul gyorsan, ha viszont nem, akkor eddig is lehetett volna mondjuk CPU memoriaban tarolni a DAG-ot, akkor is PCIE savszellel lehet elerni. Vajon hogy van ez?
-
Iginotus
addikt
Ez szerintem csak akkor lenne igaz, ha eléri a DAG a 4 GB-t és még úgy is müködik ez a metódus.. Lehet most csak a windows szívat minket és az első kártyában nem csak a DAG tárolódik, hanem a windows is tele szemeteli valamivel. (Ezért fut ugye ki a 4GB ből mikor még csak 3,4 GB a DAG ETH-n.)
Szóval szerintem egyszerűen az a magyarázat, hogy Windows.
Nu persze ha már 4 GB-s a DAG és ez a megoldás akkor is megy (látszólag hasrate drop nélkül) akkor már lehet gondolkozni, hogy akkor miPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Nem tudja valaki hogyan lehet iPhone ra feltenni a bitmash alkalmazást?
[link] Sajna ez nem segített mer nekem nincs olyan menü pont ott a VPN alattPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz tom120514 #51039 üzenetére
Köszi igen ezzel az apple béta programjára lehet jelentkezni
Előrébb vagyok de a proginak a gyártó profilját még nem tudtam rá feltenni. Próbálkozok..
Az van, hogy ez az Enterprice developer trust nem is jön fel sehol pedig minden leírás azt irj, hogy ha elkezdem feltenni az appot akor meg fogja kérdezni. Ott csak annyit kérdez nekem, hogy biztos, hogy felteszem?Viszont safariból is egész jól elboldogulok.
[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
Sziasztok,
a mining pool hub-ra bányászok.
Be van állítva a Automatic Payout Threshold értéke, de mégsem történik kifizetés automatán, pedig az értékhatárt elértem és tranzakciós díjra való is van rajta.Mi lehet az oka? Van tippetek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
ZolaMan
tag
válasz Iginotus #51033 üzenetére
Ebben nincs semmi trükk. A magyarázat, amit mond a videoban nem helyes.
Annyi az egész, hogy a windows az elsődleges GPU memóriájából lefoglal párszáz MB-ot, így arra a kártyára hibát dob, amikor a DAG-ot próbálja lefoglalni.
Ha azt a kártyát kicseréled 8GB-osra, akkor elmúlik ez a probléma.
De ha beteszel egy 3ezer forintos kártyát elsődlegesnek pluszban a bányászkártyák mellé, az szerintem pont ugyanúgy működik.
Sőt elvileg ha az integrált VGA-t állítod be elsődlegesnek, akkor sem kellene probléma legyen a 4GB kártyákkal.HW/SW/Sim/Mod/OC
-
fireman123
őstag
Sziasztok, 1,5 év után visszatértem egy próba erejéig a Nicehashre, a telepítés/benchmark szépen végigmenet, bányászott is rendesen.
A NH indítófájl parancsikonját betettem az indítópultba kipróbálni, hogy ha valamiért újraindul a rig windows-a akkor elindul-e automatikusan újból a NM miner, ....no itt elakadtam, mert maga a miner progi elindul, de megáll és várakozik, hogy nyomjam meg a "Start All" gombot .
Ha nem nyomok erre rá akkor nem nem indul el a túrás, tehát ha éppen nem tudok rámenni a rig windows-ára akkor automatán nem indul újra a bányászás .Ez így nem túl jó Tudtok erre valami okosságot, vagy valamit én nem csinálok jól? ...régen használtam már NH-et és ennek a kiküszöbölését nem tudom, arra már nem emlékszem, hogy régen ez hogy volt.Ha direktben túrok egy coint akkor a miner elindul magától miután betettem az indítófájl parancsikonját az indítópultba, és nem várakozik semmi plussz gombnyomásra mint a Nicehash esetében.
-
varmi2
nagyúr
válasz fireman123 #51043 üzenetére
Settingsbe van egy autó miner vagy hasonló jelölő négyzet. Pipald be.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
default.
őstag
Sziasztok! Konkrét kripto adásvételi ajánlatot melyik topikban szabad írni? Köszönöm, üdv!
-
őstag
HIVEOS-ben nem próbálta mostanában valaki az RX5700-t? Támogatva van már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózatokról alaposan
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest